Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Η Εφημερίδα μας Arfara News 2 στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

     Η Εφημερίδα μας  Arfara News 2  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  18 Ιουλίου  2016  :
~



~
*** Εφοριακοί-τουρίστες ελέγχουν 1.545 ξενοδοχεία για φοροδιαφυγή 
Στο στόχαστρο των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων μπαίνουν 1.545 ξενοδοχεία, τα οποία ερευνώνται ως προς τη δηλούμενη πληρότητα και τις τιμές διανυκτέρευσης. Σύμφωνα με την "Καθημερινή", οι ελεγκτές, όπου αυτό απαιτείται, θα εμφανίζονται στα ξενοδοχεία ως πελάτες για να διαπιστώσουν εάν όσα αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του ξενοδοχείου για την πληρότητα ή τις τιμές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και εάν με βάση τα στοιχεία αυτά πληρώνονται οι φόροι στο ελληνικό Δημόσιο.
Ήδη, έχει γίνει έλεγχος στις ιστοσελίδες αναζήτησης ξενοδοχειακών καταλυμάτων (booking, tripadvisor κ.λπ.) προκειμένου να ελεγχθεί η πληρότητά τους. Επίσης, οι ελεγκτές έχουν οι ίδιοι τηλεφωνήσει ως πελάτες, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν ελεύθερα δωμάτια, καθώς και για να βγάλουν έναν μέσο όρο στις τιμές διανυκτέρευσης.
Αμέσως μετά τα πρώτα στοιχεία που θα αποκομίσουν, θα προχωρήσουν σε πρόχειρους υπολογισμούς ως προς τον οφειλόμενο ΦΠΑ. Στην περίπτωση που υπάρχει σημαντική απόκλιση μεταξύ των υπολογισμών του υπουργείου Οικονομικών και του δηλούμενου ΦΠΑ από την επιχείρηση, θα διενεργείται επιτόπιος έλεγχος στο ξενοδοχείο και θα ελέγχονται τα βιβλία.Ήδη, οι έλεγχοι, όπως τονίζουν από τη ΓΓΔΕ, έχουν ξεκινήσει και θα ολοκληρωθούν στα τέλη Αυγούστου.
Σύμφωνα με στελέχη της ΓΓΔΕ, η φορολογική αρχή ζήτησε τον προηγούμενο μήνα αναλυτική κατάσταση όλων των ξενοδοχείων που λειτουργούν στην Ελλάδα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτά πληρώνουν τους αναλογούντες φόρους. Συγκεκριμένα, εάν πληρώνεται ο ΦΠΑ καθώς και εάν τα δηλούμενα κέρδη συσχετίζονται με τις κρατήσεις και τον αριθμό των διανυκτερεύσεων.
Το υπουργείο Τουρισμού ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα των φορολογικών αρχών, αποστέλλοντας λίστα με 10.114 ξενοδοχεία. Από τα ξενοδοχεία αυτά επιλέχθηκαν μέσω του συστήματος ανάλυσης κινδύνου (Risk Analysis) 1.545, σε ορισμένα από τα οποία έχει ήδη ξεκινήσει ο έλεγχος. Στα κριτήρια ανάλυσης κινδύνου που έθεσαν τα στελέχη της ΓΓΔΕ περιλαμβάνονται:
• Η περιοχή, δηλαδή επιλέχθηκαν δημοφιλείς τουριστικοί προορισμοί.
• Η κατηγορία που εντάσσεται το ξενοδοχείο.
• Ο αριθμός των δωματίων.
• Η διαθεσιμότητα του προσωπικού διεύθυνσης (άντληση πληροφοριών από τους υπαλλήλους).
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό οι έλεγχοι θα γίνουν σε τρεις φάσεις. Η πρώτη φάση ξεκινάει από τις 16 Ιουλίου και ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα, η δεύτερη από 1η Αυγούστου μέχρι και 15 Αυγούστου και η τελευταία από 16 Αυγούστου μέχρι 31 Αυγούστου.
Οι έλεγχοι με βάση τη μεθοδολογία της ανάλυσης κινδύνου θα επεκταθούν και σε άλλους κλάδους της οικονομίας, όπως για παράδειγμα, τον κατασκευαστικό, τα νοσοκομεία, τις ασφαλιστικές εταιρείες, τα συνεργεία αυτοκινήτων κ.λπ. Σε όλες τις περιπτώσεις θα λαμβάνονται υπόψη τα οικονομικά δεδομένα κάθε κλάδου από μελέτες που έχουν γίνει τόσο από το υπουργείο Οικονομικών όσο και ιδιωτικές εταιρείες.
Σημειώνεται ότι μέχρι το τέλος του έτους εφορίες, ΚΕΦΟΜΕΠ και ΚΕΜΕΕΠ θα πρέπει να εισπράξουν έσοδα ύψους 31,892 δισ. ευρώ και να επιστρέψουν φόρους 3,268 δισ. ευρώ.

*** Θα πληρώσει μόνο 6.000 από τα 70.000 χρέος - Σημαντική ρύθμιση οφειλών 79χρονης 
Μικρές καταβολές όρισε το Ειρηνοδικείο Καλαμάτας για το υπερχρεωμένο νοικοκυριό μιας 79χρονης με 4 ενήλικα παιδιά. Από το 2013 και έπειτα, το ετήσιο εισόδημά της ανέρχεται στα 7.953,84 ευρώ, προερχόμενο από την κύρια και κάποιες επικουρικές συντάξεις της, ενώ κατά τα προηγούμενα έτη το εισόδημά της ήταν κατά περίπου  2.000 χιλιάδες ευρώ μεγαλύτερο. Αυτή τη στιγμή το μηνιαίο εισόδημά της ανέρχεται στα 780 ευρώ.
  Μειωμένο εισόδημα
Μάλιστα, η συγκεκριμένη 79χρονη καταβάλλει ετησίως για την φαρμακευτική της αγωγή 7.200 ευρώ λόγω προβλημάτων υγείας, ενώ για την επιβίωσή της αρκετά συχνά συμβάλλουν και τα παιδιά της. Παράλληλα, είναι εγγυήτρια σε δάνεια ύψους 71.542,15 ευρώ.
Τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στην κατοχή της αφορούν τρεις επικαρπίες διαμερισμάτων, όπου στο ένα εξ αυτών διαμένει και η ίδια και είναι η κύρια κατοικία της και είναι επιφάνειας 92,57 τ.μ. και η αντικειμενική του αξία ανέρχεται στα 3.850,91 ευρώ και το δεύτερο εξ αυτών έχοντας επιφάνεια αντίστοιχης του πρώτου, έχει υποβληθεί ως υποθήκη για το ποσό των 92.400 ευρώ. Ως προς το τρίτο διαμερίσματα στο οποίο η χήρα έχει την επικαρπία είναι επιφάνειας 79,46 τ.μ. όπου, όπως και στα προηγούμενα, την ψιλή κυριότητα κατέχουν κάποια από τα παιδιά της. Εκτός αυτών, έχει στην κατοχή της έναν αγρό έκτασης 987 τ.μ., μη άρτιο όμως και οικοδομήσιμο, και η αξία του εκτιμάται στα 1.000 ευρώ, ενώ παράλληλα κατέχει δύο αγροτεμάχια, που το ένα είναι εκτάσεως 189 τ.μ. επί του οποίου βρίσκεται μία παλαιά αποθήκη επιφάνειας 45.50  τ.μ. και η αξία του ανέρχεται στα 9.000 ευρώ, ενώ το δεύτερο είναι εκτάσεως 1.308,63 τ.μ. με αντικειμενική αξία 1.800 ευρώ, όμως είναι μη άρτιο και οικοδομήσιμο.
  Ρύθμιση
Η ρύθμιση των χρεών της με απόφαση του Ειρηνοδικείου Καλαμάτας θα γίνει με μηνιαίες καταβολές για 5 χρόνια με το ποσό των 50 ευρώ μηνιαίως. Παράλληλα, θα διορισθεί δικηγόρος για την ελεύθερη εκποίηση του αγροτεμαχίου των 189 τ.μ. με την αποθήκη.
Σε ότι αφορά τη διάσωση της κύριας κατοικίας της 79χρονης, αποφασίστηκε να καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 50,50 ευρώ για 61 μήνες μετά τη λήξη του χρονικού διαστήματος της πρώτης ρύθμισης.  Της Βίκυς Βετουλάκη 

***  Συνηθίζουμε…
Για 40 λεπτά καθυστέρησε η έναρξη της πρεμιέρας του Φεστιβάλ Χορού, λόγω τηλεφωνήματος για βόμβα στο Μέγαρο Χορού, την Παρασκευή το βράδυ.
Ο σκύλος της Αστυνομίας έπρεπε να ψάξει σχεδόν 5.000 τ.μ.
Ο κόσμος περίμενε όλο αυτό το χρονικό διάστημα στον προαύλιο χώρο, χωρίς ιδιαίτερη ανησυχία.
Περισσότερο τον απασχολούσε η ορθοστασία.
Όλα τα αρνητικά μας έχουν γίνει τελικά οικεία.
Πάντως, το αστειάκι ήταν κακόγουστο…  Α.

***  Συναγερμός στην Ηλεία με την εξαφάνιση πατέρα και κόρης
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας στην Ηλεία για τον εντοπισμό ενός 68χρονου και της 44χρονης κόρης του, οι οποίοι έχουν εξαφανιστεί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
Όπως ανέφερε στην αστυνομία η σύζυγος του 68χρονου και μητέρα της 44χρονης, πατέρας και κόρη πήγαν, με αυτοκίνητο, το απόγευμα το περασμένου Σαββάτου, να προσκυνήσουν στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στην περιοχή Γούβες, κοντά στην κοινότητα των Δουνέικων της Ηλείας.
Όμως, καθώς περνούσε η ώρα δεν γύριζαν και ανήσυχη ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, τον 68χρονο και την 44χρονη είδε για τελευταία φορά ένας άνδρας στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας, ενώ το γεγονός, ότι πατέρας και κόρη δεν έχουν μαζί τους κινητό τηλέφωνο δυσχεραίνει τις έρευνες της αστυνομίας.
Η τριμελής οικογένεια διαμένει μόνιμα στην περιοχή Ίλιον της Αττικής και τις τελευταίες ημέρες είχαν μεταβεί για καλοκαιρινές διακοπές στις Γούβες Δουνέικα.  www.patrisnews.gr .-

*** Παράταση έως το Σεπτέμβριο για τα έργα οδικής ασφάλειας στο επαρχιακό δίκτυο της Μεσσηνίας
Προστέθηκαν παρεμβάσεις και σε άλλα επικίνδυνα σημεία
 Και νέες παρεμβάσεις συμπεριλήφθησαν στην εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μεσσηνία για την κατασκευή και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση στο επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού. Το έργο είναι προϋπολογισμού 500.000 ευρώ και εκτελείται από τον εργολάβο Βασίλη Καψή, με έκπτωση 40%.
Πρόσφατα από την οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εγκρίθηκε παράταση ολοκλήρωσης του έργου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, καθώς η προηγούμενη παράταση που είχε δοθεί έληξε τέλος Ιουνίου.
Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει εκτελεσθεί το 42% του έργου.
  Παρεμβάσεις
Με το συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η εκτέλεση των εξής εργασιών, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας:
• Αποξήλωση και τοποθέτηση µονόπλευρων χαλύβδινων στηθαίων ασφαλείας. Κιγκλιδώµατα.
• Τοποθέτηση πληροφοριακών και ρυθµιστικών πινακίδων καθώς και πινακίδων αναγγελίας κινδύνου.
• ∆ιαγράµµιση οδοστρώµατος.
• Τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώµατος.
Οι εργασίες που έχουν εκτελεσθεί είναι:
- Έχουν τοποθετηθεί στηθαία ασφαλείας 408 μ. µήκους που αντιστοιχούν σε ποσοστό 55%.
- Έχουν αποξηλωθεί κατεστραμμένα χαλύβδινα στηθαία συνολικού µήκος 148 µ.
- Έχουν τοποθετηθεί σιδηροσωλήνες συνολικού µήκους 172µ.
- Έχουν τοποθετηθεί σιδηρά κιγκλιδώµατα, συνολικού µήκους 350 µ. περίπου.
- Έχουν τοποθετηθεί πληροφοριακές πινακίδες συνολικού εµβαδού 6,5µ².
- Έχουν τοποθετηθεί 35 πινακίδες κινδύνου και 9 ρυθµιστικές πινακίδες.
- Έχουν τοποθετηθεί 2000 ανακλαστήρες οδοστρώµατος.
- Έχουν γίνει διαγραµµίσεις οδοστρώµατος συνολικού εµβαδού 12.600 µ² , που
αντιστοιχούν σε 55 χλµ περίπου µήκος δρόµου.
- Έχουν τοποθετηθεί 2 ηλεκτρονικές πινακίδες ένδειξης ορίου ταχύτητας επί της 82ης
Εθν. Οδού Καλαµάτα - Πύλος εντός της κοινότητας του Νερόµυλου.
  Νέα έργα
Το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Μεσσηνίας αποτελείται από 38 επαρχιακούς δρόµους (9 πρωτεύοντες και 29 δευτερεύοντες) µε συνολικό κυκλοφορούµενο µήκος περίπου 780 χλμ.
Σύµφωνα µε τη µελέτη του έργου η σήµανση τοποθετείται λαµβάνοντας υπόψη: τον κυκλοφοριακό φόρτο κάθε δρόµου, την κατάταξή του, την καταγραφή των αναγκών του από τους αρµόδιους τεχνικούς και τις αναφορές αστυνοµικών τµηµάτων, δήµων ή ιδιωτών. Προκύπτει λοιπόν µεγάλος αριθµός απαιτούµενων θέσεων επέµβασης. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου προέκυψαν κι άλλες αναγκαίες θέσεις επέµβασης, μετά από αιτήματα ∆ήµων της Μεσσηνίας, καθώς και των σχετικών αναφορών της Τροχαίας.
Έτσι, έγινε ιεράρχηση των θέσεων επέµβασης στο οδικό δίκτυο, ώστε σε συνδυασµό µε την πίστωση που είναι διαθέσιμη, να αντιµετωπιστούν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις επέµβασης και στοχευµένα.
Οι επεμβάσεις που προστέθηκαν για να γίνουν με τη συγκεκριμένη εργολαβία, για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε πολύ επικίνδυνες θέσεις µε µεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, είναι:
- η γέφυρα του Παµίσου στην 82η Εθν. Οδό Ασπρόχωµα – Μεσσήνης, όπου τοποθετήθηκαν στηθαία ασφαλείας, καθώς και σχετική σήµανση.
- Η διαγράµµιση και τοποθέτηση ανακλαστήρων οδοστρώµατος στην στροφή «Αρκουδέα» στην Εθν. Οδό Τσακώνα – Καλό Νερό.
- Η διαγράµµιση στην 9η Εθν. Οδό Φιλιατρών – Κυπαρισσίας στην περιοχή της Τ.Κ. Εξοχικού.
- Επίσης, η τοποθέτηση δύο ηλεκτρονικών πινακίδων ένδειξης ταχύτητας εντός του οικισµού Νερόµυλου επί της 82ης Εθν. Οδού, όπου λόγω της ύπαρξης κλειστής οριζοντιογραφικά καµπύλης στην είσοδο της κατοικηµένης περιοχής, είναι απαραίτητες για την ασφάλεια των κατοίκων και των διερχόµενων οχηµάτων, τα οποία αναπτύσσουν µεγάλη ταχύτητα
Τέλος, οι συνθήκες ασφαλείας του υφιστάµενου οδικού δικτύου απαιτούν τη διατήρηση ενεργής της συγκεκριμένης εργολαβίας για την αποκατάσταση και άλλων πιθανών θέσεων, λόγω των συνεχόµενων φθορών της υφιστάµενης σήµανσης, στηθαίων κ.λπ.
Η νέα παράταση που δόθηκε είναι έως το τέλος Σεπτεμβρίου.  Της Βίκυς Βετουλάκη

*** «Pokemon Go»: Όσα θέλετε να μάθετε για το παιχνίδι που έγινε ψύχωση
Η νέα τρέλα παγκοσμίως λέγεται Pokemon Go και προκαλεί φρενίτιδα σε μικρούς και μεγάλους!
Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για smartphones ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το Σάββατο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.
Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε η πιο περιζήτητη εφαρμογή στο iTunes, ενώ η μετοχή της Nintendo εκτοξεύτηκε στο +20%.
Η παγκόσμια τρέλα με το Pokemon Go έχει αποφέρει ήδη τεράστια κέρδη, ανεβάζοντας κατά 10 δισ. δολάρια την αξία της Nintendo, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Πίκατσου και των υπολοίπων Pokemon.
Στην ουσία μετά από περίπου είκοσι χρόνια από την πρώτη εμφάνιση των Pokemon, το Pokemon Go ήρθε για να πραγματοποιήσει αυτό που πάντα ονειρεύονταν όλοι όσοι μεγάλωσαν με τον Pikachu και τον Bulbasaur. Να φέρει τα Pokemon στην πραγματική ζωή. Στο περίπου, τουλάχιστον.
Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι για smartphones, το οποίο χρησιμοποιεί GPS επιτρέποντας στον παίκτη να κυνηγά και να εκπαιδεύει τα Pokemon σαν να βρίσκονται όντως μπροστά του.
Οι GPS αισθητήρες του κινητού εντοπίζουν την τοποθεσία στην οποία βρίσκεσαι και χρησιμοποιώντας το Google Maps δημιουργούν ένα «πραγματικό» ταμπλό παιχνιδιού μπροστά στα μάτια σου, πάντα μέσα από την οθόνη του κινητού σου, φυσικά.
Έτσι, γίνεσαι ο ίδιος παίκτης στην πραγματική ζωή και το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι, γίνεται σκηνικό του παιχνιδιού.
Το παιχνίδι πολύ γρήγορα έγινε μανία και ήδη έχουν αναφερθεί τα πρώτα απρόοπτα.
Πολιτείες στις ΗΠΑ προειδοποιούν τους πολίτες για τους κινδύνους που «κρύβει» το παιχνίδι, τονίζοντας τους ότι πρέπει να τηρούν πάντα τους νόμους, όταν βγαίνουν στο... κυνήγι.
Στις ΗΠΑ υπάρχουν ήδη αναφορές για ανθρώπους που πήδηξαν από λεωφορεία γιατί είδαν να κινείται στον δρόμο ένα πόκεμον!
Ενώ έχουν αναφερθεί περιστατικά οδηγών που σταμάτησαν στη μέση του δρόμου, προκαλώντας κινδύνους, ενώ έχουν σημειωθεί ακόμα και ληστείες σε νεαρούς οι οποίοι ήταν τόσο απορροφημένοι με το παιχνίδι που δεν κατάλαβαν ότι τους έκλεψαν.

Διαθέσιμο και στην Ελλάδα
Από το μεσημέρι του Σαββάτου το Pokemon Go,  είναι πλέον επισήμως προσβάσιμο και από την Ελλάδα. Η σχετική εφαρμογή είναι διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές μέσω των αντίστοιχων app stores, όπου πλέον εμφανίζεται κανονικά.
Μόνο που λόγω της μεγάλης ζήτησης από όλο τον κόσμο οι servers του παιχνιδιού δυσκολεύονταν να ανταποκριθούν και η σύνδεση ήταν αδύνατη για τους περισσότερους. Όπως φάνηκε από δημοσιεύσεις χρηστών στα social media, το πρόβλημα δεν αφορούσε μόνο τη χώρα μας, αλλά ήταν γενικευμένο.
Μάλλον, η δυσλειτουργία προέκυψε από την παράλληλη διάθεση του παιχνιδιού σε άλλες 26 χώρες (μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα) και την προσπάθεια σύνδεσης μεγάλου αριθμού νέων παικτών. Μετά από περίπου έξι ώρες η σύνδεση έδειχνε να έχει αποκατασταθεί.

Τις προηγούμενες ημέρες το κατέβασμα του app και η είσοδος στον εικονικό κόσμο των Pokemon ήταν εφικτή μέσω VPN παρακάμψεων, ωστόσο όπως διαπίστωναν όσοι έσπευσαν να αναζητήσουν τα φανταστικά τερατάκια, η λειτουργία του παιχνιδιού δεν είχε άμεση σχέση με το πραγματικό περιβάλλον.      www.protothema.gr  .-  

***  Κινηθείτε ελεύθερα, με υγιείς αρθρώσεις δίνοντας λάμψη στα μαλλιά, στα νύχια και στο δέρμα σας…
COLLAGEN PRO-ACTIVE
HEALTH & BEAUTY


Colagen_straw_600 2.jpg

  Αναζητάτε ένα προϊόν που θα σας προσφέρει υγεία και ομορφιά; Το Collagen Pro-Active, το προϊόν-φαινόμενο, είναι το πρώτο αυθεντικό κολλαγόνο και το καλύτερο συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό τόσο για τον άντρα όσο και για τη γυναίκα.Το κολλαγόνο, σε συνδυασμό με το μαγνήσιο και το σύμπλεγμα βιταμινών Β, βοηθά στην ανάπλαση του χόνδρου των αρθρώσεων, ενώ ταυτόχρονα η επιδερμίδα ανακτά τη λάμψη της.
Όπως προκύπτει και από τις κλινικές και προκλινικές μελέτες που έχουν γίνει, το Collagen Pro-Active θεωρείται προϊόν-φαινόμενο για διάφορους λόγους. Κατ’ αρχάς, δρα αποτελεσματικά στην ανάπλαση των χόνδρων, ενώ η υγρή πόσιμη μορφή του κολλα­γόνου απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 95%.
Επιπλέον, η συστηματική λήψη του Collagen Pro-Αctive βοήθησε κατά 84,2% στην καλύτερη κινητικότητα και μείωση του πόνου των αρθρώσεων, καθώς το κολλαγόνο που περιέχει κατανέμεται και συσσωρεύεται στον αρθρικό χόνδρο, δηλαδή εκεί ακρι­βώς που είναι απαραίτητο. Ενισχύει, επίσης, τη σύνθεση του κολλαγόνου χαρίζοντας λάμψη στο δέρμα, δυνατά μαλλιά και αντοχή στα νύχια. Τέλος, ενυδατώνει το δέρμα και απαλύνει τα σημάδια της γήρανσης.
Μάλιστα, κυκλοφορεί πάνω από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκές χώρες. Μόνο στην Ελλάδα έχουν ληφθεί πάνω από 35 εκατ. δόσεις, χωρίς αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής, με άμεσα αποτελέσματα από τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες.
 ·       Το κολλαγόνο είναι η βασική πρωτεΐνη στις αρθρώσεις και στο δέρμα μας.
·       Είναι φυσικό προϊόν, βιο-απορροφήσιμο και είναι προϊόν ενζυματικής υδρόλυσης.
·       Αποτελεί τη μοναδική ολοκληρωμένη πρόταση για την υγεία και την ομορφιά.
·       Λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημερησίως. Μπορείτε να το πιείτε σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό ή τσάι. Προτει­νόμενη ώρα δοσολογίας: μισή με μία ώρα πριν από τον βραδινό ύπνο.
·       Διατίθεται σε δύο γεύσεις, φράουλα και λεμόνι.
·       Είναι το μόνο κολλαγό­νο με 20% περισσότερο προϊόν.

 ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΑΣ
Αποκλειστική διάθεση για Ελλάδα & Κύπρο: COLLAGEN POWER A.E
Γραφεία: Λεωφ. Συγγρού 226, Καλλιθέα Τ.Κ. 176 72. Τηλ.: 801 300 3100 (αστική χρέωση) & 213 008 1013, Fax: 211 800 5435.
e-mail: info@collagenpower.gr. Μάθετε περισσότερα στο www.collagenpower.gr

*** Πιο χάλια δε γίνεται
Τα χάλια του έχει χρόνια τώρα ο δρόμος απέναντι από την Τέντα, που φέρει την ονομασία «9ου Συντάγματος».
Παλιότερα οδηγούσε σε καταυλισμό, που είχε δημιουργηθεί για τους σεισμόπληκτους του  1986. Τώρα οδηγεί σε σπίτια και σε ένα νηπιαγωγείο.
Πιο χάλια δεν θα μπορούσε να είναι η κατάστασή του, όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.
Β.Β.

*** 

***  Αθλητική ενημέρωση :


***  Α.Π.Σ. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ  :
Μπαίνει μπροστά ο Γιώργος Κ. Μπούρας στο Αρφαρά, μένουν (!) οι παίκτες, στην Α1 φέτος ο Αστέρας…
Ο Γιώργος Κ. Μπούρας (ΦΩΤΟ δεξιά, πρώτος από αριστερά ο Τάκης Βούτσας), μπαίνει μπροστά στον Αστέρα Αρφαρών και πιθανότατα θα ηγηθεί αυτός της νέας προσπάθειας συγκρότησης διοίκησης, προπονητή τον Τάκη Βούτσα!
Στην περίπτωση αυτή θα μείνουν σχεδόν όλοι (!) οι γηγενείς παίκτες του εν λόγω πάντα συλλόγου, ενώ πλέον εξετάζεται πολύ σοβαρά η ομάδα θα κατέβει φέτος στην Α1 τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Μεσσηνίας.


***Ανησυχία με Βιγιαφάνες στον ΠΑΟ εν όψει Europa LeagueΈνιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο
~  Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει του πρώτου αγώνα του Γ' προκριματικού γύρου του Europa League με την ΑΪΚ ή τη Γιουρόπα.
Λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στο δικέφαλο ο Λούκας Βιγιαφάνες αποχώρησε από την προπόνηση των «πρασίνων» και η συμμετοχή του στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του «τριφυλλιού» για τη νέα σεζόν καθίσταται αμφίβολη.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του και να γνωρίζει ο Αντρέα Στραματσόνι εάν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το παιχνίδι της 28ης Ιουλίου.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Χουλτ και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την κατάστασή του, ενώ οι Λέτο και Τελάντερ συνέχισαν την αποθεραπεία τους.
Ο Αργεντινός αναμένεται να προλάβει το πρώτο εφετινό επίσημο ματς του Παναθηναϊκού, αντίθετα ο Δανός κεντρικός αμυντικός θα το παρακολουθήσει από την εξέδρα.
Για τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Κορωπί (18:30).  Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
*** Ήττα του Πλατανιά με 2-1, σε φιλικό με την Πιρίν      
Στο Πράβετς της Βουλγαρίας

~ Φιλική ήττα με 1-2 γνώρισε ο Πλατανιάς από την Πιρίν στο πρώτο τεστ που έδωσε στο Πράβετς της Βουλγαρίας.
Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, Γιώργος Παράσχος, χρησιμοποίησε τους 23 από τους 26 παίκτες που έχει μαζί του στη γειτονική χώρα κι έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται από την έναρξη της προετοιμασίας.
Όλα τα γκολ μπήκαν στο δεύτερο μέρος, με τους Χανιώτες να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Σκουλουδάκη στο 67ο λεπτό. Δεν αγωνίστηκαν οι Ηλιάδης, Κασωτάκης και Λαμπίρης.
Η ενδεκάδα: Κοκκαλάς (46′ Σωτηρίου), Αποστολόπουλος (46′ Κουλιμπαλί), Κάργας (46′ Καρυπίδης), Μπανανά (46′ Πριντέτα), Βάντερσον (46′ Ζίκο, 68′ Παπανικολάου), Γκνιάτιτς (46′ Μουνάφο), Στανισάβλιεβιτς (46′ Ντεβέσα), Γουνδουλάκης (46′ Μενδρινός), Μανούσος (46′ Σκουλουδάκης), Τσουράκης (46′ Ντίνας), Γιακουμάκης (46′ Ντιλαβέρ).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

*** Πρωταθλητής Ευρώπης ο Καραλής, «χάλκινη» η Μαλταμπέ    Στο ευρωπαϊκό παίδων/κορασίδων

Πρωταθλητής Ευρώπης στο άλμα επί κοντώ αναδείχθηκε ο Εμμανουήλ Καραλής. Ο νεαρός με καλύτερο άλμα στα 5.45μ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων που διεξάγεται στην Τιφλίδα.
Ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί που είχε και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους κορυφαίους επικοντιστές στην Ευρώπη στις μικρές ηλικίες. Ο Καραλής χάρισε στην Ελλάδα το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση και το πέμπτο στο σύνολο. Ανήμερα των γενεθλίων του πήρε το καλύτερο δώρο και δεν αρκέστηκε μονάχα στο ότι αναδείχθηκε νικητής, καθώς μετά τα 5.45 μ. επέλεξε να υπερβεί και τα 5.56 μ. προκειμένου να βελτιώσει τη δική του κορυφαία επίδοση στον κόσμο (5.55 μ.). Το τρίτο του άλμα ήταν καλό, αλλά ο πήχης δεν έμεινε στους στηλοβάτες.
Ο Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στις διοργανώσεις των παίδων με δύο μετάλλια, αφού πέρυσι ήταν τρίτος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ίδιας κατηγορίας. Ο 17χρονος ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 5.05 μ., 5.15 μ., 5.25 μ., 5.30 μ., 5.40 μ. και 5.45 μέτρα. Ο Γερμανός Λίτα Μπέρε έκανε ότι περνούσε από το χέρι για να σταματήσει την πορεία του Καραλή προς το χρυσό και κατάφερε να ολοκληρώσει τις προσπάθειές του στα 5.30 μ., όσο και το ατομικό του ρεκόρ και στη συνέχεια προσπάθησε να κάνει την υπέρβαση δοκιμάζοντας ανεπιτυχώς, μία φορά στα 5.40 μ. και δύο στα 5.45 μέτρα.
Το χάλκινο μετάλλιο κατάκτησε ο Σόντρε Γκουτόρμσεν (Νορβηγία) με 5.05 μ. και νέο ατομικό ρεκόρ. Οι τρεις πρώτοι του βάθρου ήταν οι μοναδικοί από τους 12 αθλητές του τελικού, που κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 5 μέτρα.
Ο Εμμανουήλ Καραλής, όπως και οι Οδυσσέας Μουζενίδης και Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης θα συνεχίσει τους αγώνες του στο Μπίντγκοζ, εκεί όπου θα γίνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν (19-24/7).
Χάλκινη η Μαλταμπέ στο ύψος
 Η Δέσποινα Μαλταμπέ κατέκτησε την τρίτη θέση στον τελικό του ύψους με επίδοση 1,75 μέτρα. Η αθλήτρια του Δημήτρη Δαμασκηνού, η οποία πήγε στη Γεωργία με επίδοση 1,77 μέτρα, πέρασε με την πρώτη τα 1,65, τα 1,70 και τα 1,75 μέτρα, ενώ στη συνέχεια απέτυχε στα 1,79 μέτρα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Μάγια Νίλσον από τη Σουηδία με επίδοση 1,82 μέτρα, ενώ η Ούρτε Μπαϊκστίτε από τη Λιθουανία ήταν δεύτερη με 1,79 μέτρα.
Υπενθυμίζεται ότι χρυσά μετάλλια για τα ελληνικά «χρώματα» έχουν κατακτήσει στην διοργάνωση ο Οδυσσέας Μουζενίδης στη σφαιροβολία και ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης στο μήκος, ενώ ο Αντώνης Μέρλος πήρε το ασημένιο στο ύψος.
Στο μεταξύ, ο Άρης Δρίτσας κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια με επίδοση 52.78, με την οποία «άγγιξε» το ατομικό ρεκόρ του (52.77). Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ιταλός Αλεσάντρο Ζιμπίλιο με 51.46, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Ισπανό Αλέις Πόρας (51.56), ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Γερμανός Εμίλ Αγκιέκουμ (51.80).
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***  ΒΟΜΒΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ στους Ολυμπιακούς Αγώνες...  Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων, περίπου ένα μήνα πριν την έναρξή τους, βρέθηκαν η Ρουμανία και η Λευκορωσία καθώς αθλητές τους βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ!
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κανόε (ICF), Χοσέ Περουρένα, τόνισε χαρακτηριστικά: «ο αποκλεισμός της Ρουμανίας και της Λευκορωσίας έχει άμεση ισχύ. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κρατήσουμε μακριά από το άθλημά μας όποιους ντοπάρονται».
Σχεδόν ένα μήνα αφότου, για τον ίδιο λόγο, βρέθηκαν εκτός των Ολυμπιακών Αγώνων οι Ρώσοι αθλητές του στίβου, ο κ. Περουρένα έκανε λόγο για «συστηματικό ντόπινγκ», καθώς 11 αθλητές της Ρουμανίας και 5 της Λευκορωσίας βρέθηκαν θετικοί στα τεστ, και, συγκεκριμένα, στην ουσία μελδόνιο.
Να θυμίσουμε, ότι στην εν λόγω ουσία βρέθηκε θετική, τον Μάρτιο που μας πέρασε, η Μαρία Σαράποβα, προκαλώντας σοκ στον παγκόσμιο αθλητισμό.
 
***

\
***  ΕΠΣΜ: Η πρεμιέρα της Α’, Α1, Β’, Γ’  Τοπικής και του Κυπέλλου Μεσσηνίας…         
               ΕΠΣΜ: Η πρεμιέρα της Α’, Α1, Β’, Γ’  Τοπικής και του Κυπέλλου Μεσσηνίας… Η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Α' τοπικής της Μεσσηνίας θα γίνει στις 24-25 Σεπτεμβρίου.
   Στην Α' τοπική έχουν δικαίωμα συμμετοχής 16 ομάδες που είναι: Καλαμάτα, Κυπαρισσία, Πάμισος, Ολυμπιακός Καλαμάτας, Πανθουριακός, Φαραί, Ανδρούσα, Εθνικός Μελιγαλά, Μιλτιάδης, Αστέρας Αρφαρών, Τέλλος Άγρας, Απόλλωνας Καλαμάτας, Διαβολίτσι, Εράνη, Αναγέννηση, ΑΕ Αβίας.  
Η Α1 θα διεξαχθεί σ' ένα όμιλο των 14 ομάδων ενώ η πρεμιέρα θα γίνει στις 1-2 Οκτωβρίου.
Σε δύο ομίλους (των 13 ομάδων) θα διεξαχθεί η Β' τοπική τη νέα σεζόν. Η σέντρα θα γίνει στις 8 και 9 Οκτωβρίου.
Σε ένα ή δύο ομίλους, ανάλογα με τις ομάδες που θα συμμετέχουν, θα γίνει και η Γ' κατηγορία.
Η πρώτη αγωνιστική έχει οριστεί για τις 15 και 16 Οκτωβρίου.
ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Σέντρα στις 21 Αυγούστου - οι ημερομηνίες των αγώνων
Στις 8 Αυγούστου θα γίνει η κλήρωση του φετινού Κυπέλλου Μεσσηνίας ενώ η σέντρα θα γίνει στις 21 Αυγούστου.
Στους αγώνες του κυπέλλου Μεσσηνίας θα είναι υποχρεωτική η συμμετοχή  για τα σωματεία Α΄ και Α1΄ τοπικής και προαιρετική για σωματεία Β΄ και Γ΄ τοπικής.
Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στο κύπελλο, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 1 Αυγούστου, μέχρι τις 12 το μεσημέρι το αργότερο. Επίσης θα πρέπει να καταβάλλουν και παράβολο συμμετοχής 100 ευρώ. Η πρεμιέρα θα γίνει στις 21 με την α' φάση και μονούς αγώνες στην έδρα της ομάδας μικρότερης κατηγορίας. Στην φάση αυτή θα συμμετέχουν οι ομάδες της Β' και Γ' κατηγορίας που θα δηλώσουν συμμετοχής μαζί με ομάδες της Α1 κατηγορίας.
Στην β' φάση οι αγώνες θα είναι διπλοί και θα γίνουν στις 27-28/8 τα πρώτα ματς και στις 3-4/9 οι επαναληπτικοί.
Η φ' φάση θα γίνει στις 10-11/9 και η δ' φάση στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Και στις δύο αυτές φάσεις θα έχουμε μονούς αγώνες (νοκ άουτ).
Αντίθετα στην ημιτελική φάση θα έχουμε διπλούς αγώνες που θα γίνουν στις 16/11 και 14/12.
Ο τελικός θα γίνει στον Κορδία στις 22 Φεβρουαρίου, εκτός αν ζητηθεί από την ΕΠΟ πιο νωρίς ο Κυπελλούχος οπότε θα οριστεί προγενέστερη ημερομηνία.
Οι ομάδες της Α΄ Τοπικής Κατηγορίας  θα εισέλθουν στους αγώνες στη  Β΄  Φάση, ενώ όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα.

***  Συγκροτείται εκτάκτως σήμερα 9μελής διοίκηση στο Αρφαρά, υπό τον Δημήτρη Σακκά, για να δώσει τα δελτία…        
               Συγκροτείται εκτάκτως σήμερα 9μελής διοίκηση στο Αρφαρά, υπό τον Δημήτρη Σακκά, για να δώσει τα δελτία…    Έκτακτη 6η (!) γενική συνέλευση σήμερα στις 9 το βράδυ στο «Νιαρχαίικο Λιοτρίβι» για τον Αστέρα Αρφαρών, με σκοπό την συγκρότηση διοίκησης, μετά την παραίτηση αυτής του εξαιρετικού Γιάννη Πουλόπουλου…
   Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες μας θα είναι 9μελής, με επικεφαλής πιθανότατα Δημήτριο Κ. Σακκά (ΦΩΤΟ) με άμεσο σκοπό να δώσει τα δελτία σε όσους γηγενείς παίκτες του Αστέρα θέλουν να φύγουν (!) από την ομάδα του χωριού τους.
Μάλιστα επ’ αυτού αναμένεται και σχετική ανακοίνωση των παικτών του ιστορικού συλλόγου προς τον Τύπο, βάση της οποίας θα εξηγούν τους λόγους που αποχωρούν φέτος από τους «κυανόλευκους». 

***  Μαζεμένα ντέρμπι «έβγαλε» η κλήρωση της Σούπερ Λιγκ     Από την 6η ως την 13η ημέρα
Μαζεμένα... ντέρμπι έβγαλε η κληρωτίδα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Το πρώτο είναι την 6η αγωνιστική όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ την 8η οι Ερυθρόλευκοι φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ.
Την 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί το ντέρμπι των δικεφάλων στην Τούμπα, ενώ την 10η ο Ολυμπιακός, που έχει όλα τα ντέρμπι του α' γύρου εντός, υποδέχεται τον Παναθηναϊκό.
Την 11η αγωνιστική οι Πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΚ και την 13η τον ΠΑΟΚ.
Σε ότι αφορά την πρεμιέρα, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ξεκινάει τις υποχρεώσεις του εντός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά, ο Παναθηναϊκός στα Χανιά με τον Πλατανιά και η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των ντέρμπι
6η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
8η αγωνιστική: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
13η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
~*   Αναλυτικά το πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ:
1η αγωνιστική:
Λάρισα – Βέροια
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός
Ηρακλής – Ξάνθη
Κέρκυρα – Ατρόμητος
Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ
ΑΕΚ – Παναιτωλικός
Πανιώνιος – ΠΑΣ Γιάννινα

2η αγωνιστική:

Πλατανιάς - Λάρισα
Βέροια - Ηρακλής
Παναθηναϊκός - Κέρκυρα
Ξάνθη - Ολυμπιακός
Ατρόμητος - Λεβαδειακός
Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα
Παναιτωλικός - Πανιώνιος

3η αγωνιστική:

Λάρισα - Ηρακλής
Κέρκυρα - Πλατανιάς
Ολυμπιακός - Βέροια
Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός
ΑΕΚ - Ξάνθη
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

4η αγωνιστική:

Κέρκυρα - Λάρισα
Ηρακλής - Ολυμπιακός
Πλατανιάς - Λεβαδειακός
Βέροια - ΑΕΚ
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
Ξάνθη - Πανιώνιος
Ατρόμητος - Παναιτωλικός
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική:

Λάρισα - Ολυμπιακός
Λεβαδειακός - Κέρκυρα
ΑΕΚ - Ηρακλής
ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς
Πανιώνιος - Βέροια
Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ - Ξάνθη
Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης

6η αγωνιστική:

Λεβαδειακός - Λάρισα
Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Κέρκυρα - ΠΑΣ Γιάννινα
Ηρακλής - Πανιώνιος
Πλατανιάς - Παναιτωλικός
Βέροια - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη - Ατρόμητος

7η αγωνιστική:
Λάρισα - ΑΕΚ
Πανιώνιος - Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός
Παναιτωλικός - Κέρκυρα
ΠΑΟΚ - Ηρακλής
Αστέρας Τρίπολης - Πλατανιάς
Ατρόμητος - Βέροια
Παναθηναϊκός - Ξάνθη

8η αγωνιστική:

ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα
ΑΕΚ - Πανιώνιος
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κέρκυρα - Αστέρας Τρίπολης
Ηρακλής - Ατρόμητος
Πλατανιάς - Ξάνθη
Βέροια - Παναθηναϊκός

9η αγωνιστική:

Λάρισα - Πανιώνιος
Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης - Λεβαδειακός
Ατρόμητος - Ολυμπιακός
Ξάνθη - Κέρκυρα
Παναθηναϊκός - Ηρακλής
Βέροια - Πλατανιάς

10η αγωνιστική:

Παναιτωλικός - Λάρισα
Πανιώνιος - ΠΑΟΚ
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης
ΑΕΚ - Ατρόμητος
Λεβαδειακός - Ξάνθη
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Κέρκυρα - Βέροια
Ηρακλής - Πλατανιάς

11η αγωνιστική:

Λάρισα - ΠΑΟΚ
Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός
Ατρόμητος - Πανιώνιος
Ξάνθη - ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Βέροια - Λεβαδειακός
Πλατανιάς - Ολυμπιακός
Ηρακλής - Κέρκυρα

12η αγωνιστική:

Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος
Παναιτωλικός - Ξάνθη
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια
ΑΕΚ - Πλατανιάς
Λεβαδειακός - Ηρακλής
Ολυμπιακός - Κέρκυρα

13η αγωνιστική:

Λάρισα - Ατρόμητος
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Βέροια - Παναιτωλικός
Πλατανιάς - Πανιώνιος
Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα
Κέρκυρα - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Λεβαδειακός

14η αγωνιστική:

Ξάνθη - Λάρισα
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
Αστέρας Τρίπολης - Βέροια
ΠΑΟΚ - Πλατανιάς
Παναιτωλικός - Ηρακλής
Πανιώνιος - Κέρκυρα
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός
ΑΕΚ - Λεβαδειακός

15η αγωνιστική:

Λάρισα - Παναθηναϊκός
Βέροια - Ξάνθη
Πλατανιάς - Ατρόμητος
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης
Κέρκυρα - ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός
Λεβαδειακός - Πανιώνιος
ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

***  Προχωράει την υπόθεση Μαρκοϊσβίλι ο Παναθηναϊκός   
Μετά το ναυάγιο με Κλαβέρ
Μετά την απώλεια του Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος προτίμησε την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός ενεργοποίησε το εναλλακτικό σχέδιο που είχε «παγώσει», σε περίπτωση που.. χανόταν ο Ισπανός.
Οι «πράσινοι» βρίσκονταν ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Μανουτσάρ Μαρκοϊσβίλι, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να αποτελέσει την τέταρτη μεταγραφή των Κυπελλούχων Ελλάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Γεωργιανός σμολ φόργουορντ θα καλύψει μαζί με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο τη θέση «3» του Παναθηναϊκού, όπερ σημαίνει ότι ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς θα ανοίξει και επίσημα την πόρτα της εξόδου από το «τριφύλλι» (έχει ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του).
Την ίδια στιγμή, ο Παναθηναϊκός προτίθεται να «κυνηγήσει» και ένα «4άρι» εξ Αμερικής, προκειμένου να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η γραμμή ψηλών του.
Οι «πράσινοι» βρίσκονται εν αναμονή παικτών που θα «κοπούν» από ομάδες του ΝΒΑ, ενώ εξετάζουν και περιπτώσεις παικτών που συμμετέχουν στο Summer League.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
~
***  Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ ο Πορτογάλος φορ, Αλμέιδα   Και τυπικά «δικός» της
Τη δική της «βόμβα» ενεργοποίησε το μεσημέρι της Δευτέρας η ΑΕΚ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή που ακούει στο όνομα, Ούγκο Αλμέιδα! Οι διαπραγματεύσεις με τον διεθνή Πορτογάλο επιθετικό κατέληξαν σε συμφωνία και η «Ένωση» πέτυχε μια μεγάλη μεταγραφή στη θέση του σέντερ φορ, καθώς για τα επόμενα δύο χρόνια ο παίκτης θα φοράει τα «κιτρινόμαυρα». Μάλιστα, ο Αλμέιδα έφτασε στην Αθήνα κάτω από απόλυτη μυστικότητα και στη συνέχεια πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για να ακολουθήσουν οι υπογραφές στα γραφεία της ΠΑΕ.
«Να γίνουμε εμείς πρωταθλητές» Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε στην ιστοσελίδα του συλλόγου ο Ούγκο Αλμέιδα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, χαρακτήρισε τον «Δικέφαλο» ευκαιρία για να επανέλθει εκ νέου σε υψηλό επίπεδο, επισήμανε ότι «η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστός σύλλογος και δεν χρειάζεται συστάσεις», ενώ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα με τα γκολ του και «να καταφέρει η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».
«Σίγουρα, βρίσκομαι σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Η ΑΕΚ για μένα αποτελεί την ευκαιρία για να επανέλθω και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Με ρωτάτε για τα δύο τελευταία δύο χρόνια, που ήταν περίπλοκα για μένα. Δεν είχα, όμως, τραυματισμούς ούτε είχα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκανα τις κατάλληλες επιλογές. Αλλά πλέον είμαι εδώ για να δουλέψω και να αποδείξω το καλύτερο για το ποιος είμαι» τόνισε αρχικά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αγωνιστική ετοιμότητά του: «Έχω δουλέψει αρκετά μόνος μου. Πιστεύω ότι σε 1-1,5 εβδομάδα θα είμαι έτοιμος. Και αν για το πρώτο παιχνίδι με τη Σεντ Ετιέν μπορεί να είναι δύσκολο, είμαι σίγουρος ότι για τη ρεβάνς θα είμαι απολύτως έτοιμος».
Ακολούθως επισήμανε ότι «δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κανέναν συμπατριώτη μου για την ΑΕΚ. Και ο λόγος είναι απλός. Η ΑΕΚ είναι πολύ γνωστός σύλλογος και δεν χρειάζεται συστάσεις», ενώ μίλησε και για τους στόχους του στη νέα ομάδα του: «Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα με τα γκολ μου και να της δώσω ποιότητα. Να δουλέψω σωστά με τους νέους συμπαίκτες μου. Και από εκεί και πέρα να καταφέρει η ΑΕΚ να διεκδικήσει και να πάρει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό».
Η ανακοίνωση...
Ετσι, ο παίκτης είναι και με τη βούλα ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, κάτι που γνωστοποιήθηκε πρώτα από τα social media και έπειτα ακολούθησε και η επίσημη ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Ούγκο Αλμέιδα για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο Ούγκο Μιγκέλ Περέιρα ντε Αλμέιδα γεννήθηκε στις 23 Μαΐου 1984 στην πόλη Φιγκουέιρα Ντα Φοζ στην Πορτογαλία. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τη Β ομάδα της Πόρτο το 2002 και έγινε βασικός στην πρώτη ομάδα το 2005-06 (35 συμμετοχές και 5 γκολ σε επίσημους αγώνες) αφού πρώτα είχε περάσει από Ουνιάο Λεϊρία και Μποαβίστα ως δανεικός.
Την πενταετία 2006-2011 αγωνίστηκε στη Βέρντερ Βρέμης με 63 γκολ σε 176 επίσημους αγώνες και ακολούθησε μια τετραετία στην Τουρκία με την Μπεσίκτας, όπου έπαιξε σε 109 επίσημα ματς και σκόραρε 47 φορές. Τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Τσεζένα, Ανζί, Κουμπάν και Ανόβερο.
Οι τίτλοι που έχει πανηγυρίσει είναι αυτοί του πρωταθλητή Πορτογαλίας (2004, 2006) του Κυπελλούχου Πορτογαλίας με την Πόρτο (2006) του Κυπελλούχου Γερμανίας με τη Βέρντερ (2009) και του Κυπελλούχου Τουρκίας με την Μπεσίκτας (2011). Με τη Βέρντερ ήταν φιναλίστ του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 2009. Συνολικά έχει παίξει σε 68 ματς στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA με 21 γκολ.
Ο νέος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Ήταν μέλος της 23άδας της Εθνικής Πορτογαλίας στα Euro 2008, 2012 και στα Μουντιάλ 2010 και 2014. Έχει συνολικά 27 συμμετοχές με 16 γκολ με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και 57 συμμετοχές με 19 γκολ με την Εθνική Ανδρών.
Στην καριέρα του έχει συμμετάσχει συνολικά σε 432 επίσημους αγώνες με 145 γκολ».
***


 ~**  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2016  :
~ Η Εφημερίδα μας    Arfara  News στο αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  01  Ιουλίου  2016   : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html .-                                                               
~ Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Arfara News Παρασκευή 01  Ιουλίου  2016 : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/06/arfara-news-01-2016.html .-                
 ~Η  Εφημερίδα μας ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 02  Ιουλίου  2015  : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-02-2015.html .-                                                          
Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 03 Ιουλίου  2016  : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-03-2016.html   .-     
 ~  Αθλητικό  Σαββατοκύριακο  02  και 03  Ιουλίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/02-03-2016.html .- 
~  Η Εφημερίδα μας   ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Ιουλίου  2016 :  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-04-2016.html .-
~  Η  Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Ιουλίου  2016 :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-05-2016.html .-  
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης  Arfara News 2 , Τρίτη 05 Ιουλίου 2016 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-05-2016.html .-  
~ ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  06  Ιουλίου  2016  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-06-2016.html .-
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07  Ιουλίου  2016  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-07-2016.html .-
  ~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 07  Ιουλίου  2016 :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-07-2016_6.html .- 
 ~ Η Εφημερίδα μας    ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08 Ιουλίου  2016 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-08-2016.html .
~ Η Εφημερίδα μας    ARFARA  NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο  09  Ιουλίου  2016 :  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-09-2016.html .-   
~  Η Εφημερίδα μας    Αrfara  Νews  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή 10  Ιουλίου  2016  :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2016/07/rfara-ews-10-2016.html .-

~ Η  Εφημερίδα μας ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Δευτέρα  11  Ιουλίου  2016 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-11-2016.html . -
~ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  09  και 10  Ιουλίου  2016 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/09-10-2016.html .-                     
~Η Εφημερίδα μας  ARFARA  NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12  Ιουλίου  2016 :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-12-2016.html .-

~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ  μας , Τρίτη 12  Ιουλίου  2016  :  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2016/07/12-2016.html .- 
~Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  13  Ιουλίου  2016 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-13-2016.html .- 
~~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-14-2016.html .-

~  Η Εφημερίδα μας    ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15  Ιουλίου 2016  :    http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-15-2016.html  .-
 
~ Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο  16  Ιουλίου  2016 :  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-16-2016.html .- 
~ Η Εφημερίδα μας  Arfara News 2  στο αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 16 Ιουλίου  2016: http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-16-2016.html .-
~ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ  09  και 10  Ιουλίου  2016 :  http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2016/07/16-17-2016.html .-
~   Η Εφημερίδα μας   ARFARA NEWS  στο αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή  17 Ιουλίου 2016
  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-17-2016.html  .-  
 

~Η Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS στο αγιάζι της ενημέρωσης , Δευτέρα 18 Ιουλίου  2016 :   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-18-2016.html  .-
~ Η Εφημερίδα μας  Arfara News 2  στο αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα  18 Ιουλίου  2016  :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2016/07/arfara-news-2-18-2016.html .-  
~

~** Συνεργάτης σε (10) Ιστολόγια Αναρτήσεων 
1. STAMOS
-ARFARA -GREECE
,
2. Arfara-Messinias-
asteras-arfaron
,
3.
Stamos
Arfara Messinias Greece
,
4.
ARFARA - KALAMATAS ,
5.
ASTERAS ARFARON
2011
,
6.
Arfara-Messinias 2 ,
7.
stamos-dynami ,
8.
Arfara-Messinias ,
9.
Arfara-Messinias 1 -
FOTOS
,
10.
vlasios ,11. ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,12. http://arfara-messinias-stamos-2010  , ~13. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,14. http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , 15. http:// arfara-messinias-news.blogspot.com , https://www.facebook.com/panathinaikokoinima , ^ STAMOS -ARFARA -GREECE ,^  stamos-dynami  ,^ Arfara-Messinias  ,^, Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,http://dimmetop.arfara.blogspot.com  , Arfara-Messinias 2  , 


  ****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4809 video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3005 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal  .  =      2003  video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        10. 817  βίντεο   .-

*** ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 679 /. - https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas  .-  https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all .- https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 ,  1132 .-            https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas .- ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.615   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                       
*** https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas.1?fref=ts .-  42 .-            Σταμάτιος Σκούλικας  .-

https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   595 -       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  529 . -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 92 /  139  .         

*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-  
  https://www.facebook.com/profile.php?id=100012336616922&pnref=lhc.unseen    ,  ΠΛΑΤΥ   ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   
 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου