Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ  τα ΝΕΑ μας  Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Πέμπτη 19 ΙΟΥΛΊΟΥ  2018 .
~




19 Ιουλίου: Εορτή της Αγίας Μακρίνας
Τη μνήμη της Αγίας Μακρίνας της αδελφής του Αγίου και Μεγάλου Βασιλείου τιμά σήμερα, 19 Ιουλίου, η Εκκλησία μας. Η Αγία Μακρίνα, που ο Θεός την είχε προικίσει με πολλά πνευματικά και σωματικά χαρίσματα, ήταν η μεγαλύτερη αδελφή του Μεγάλου Βασιλείου και του Γρηγορίου Νύσσης.
*  Ανατράφηκε σύμφωνα με τις επιταγές του Ευαγγελίου, από την ευσεβέστατη μητέρα της Εμμέλεια.
Όταν μεγάλωσε, αφοσιώθηκε στην αγαθοεργία και στην ανατροφή των αδελφών της, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη μετέπειτα πνευματική τους πορεία. Η Μακρινά ήταν μνηστευμένη, αλλά ο μνηστήρας της πέθανε. Τότε, μαζί με τη μητέρα της, αποσύρθηκε σε γυναικεία μονή στον Πόντο, κοντά στον ποταμό Ίρη.
Εκεί κοντά μόναζε και ο αδελφός της Μέγας Βασίλειος. Στη μονή πέρασε τη ζωή της με τη μελέτη των Γραφών, την προσευχή, και προπάντων με αγαθοεργίες. Διότι πάντα είχε στο μυαλό της το λόγο του Θεού, που προτρέπει στους ανθρώπους, «αγαθοεργείν, πλουτείν εν έργοις καλοίς, ευμεταδότους είναι, κοινωνικούς, αποθησαυρίζοντας εαυτούς θεμέλιον καλόν εις το μέλλον, ίνα επιλάβωνται της αιωνίου ζωής». ( Α’ προς Τιμόθεον, στ’ 18,19).
Δηλαδή, να αγαθοεργούν, να γίνονται πλούσιοι σε καλά έργα, να δίνουν πρόθυμα και σε άλλους τα αγαθά τους, να είναι απλοί και καταδεκτικοί, και έτσι να αποταμιεύουν για τον εαυτό τους στέρεο θεμέλιο στο μέλλον, για να αποκτήσουν την αιώνια ζωή.
Μ’ αυτόν τον τρόπο και η Αγία Μακρινά έζησε και τελείωσε τη ζωή της.
Απολυτίκιο:
Ήχος γ’. Την ωραιότητα.
Σοφίας έρωτι, τον νούν πτερώσασα, κόσμου ευπάθειαν, έμφρονως έλιπες, και ενδιαίτημα τερπνόν έγενου θείας αγάπης, συ γαρ δι’ ασκήσεως, και ηθών τελειότητας, νύμφη έχρηματισας, του Σωτήρος περίδοξος, ω πρέσβευε υπέρ των βοώντων χαίροις Μακρίνα θεοφόρε.
~* Απολυτίκιο Αγ. Μακρίνης - 19 ΙΟΥΛΙΟΥ  :  https://youtu.be/0IBaoRe4xCY  .-

~** Γιατί η ζωή μας ώρες-ώρες είναι τόσο χωρίς νόημα;
~ Τέτοια ερωτήματα είναι σημάδια υγιούς ψυχής. Μιας ψυχής που δε βολεύεται στην ήσυχη και απροβλημάτιστη ζωή. Διψάει κάτι άλλο πάνω από τα κοινά μέτρα.
*  Η στείρα καθημερινότητα δεν τη γεμίζει. Πώς θα μπορούσε, άλλωστε, ένας ουρανοδρόμος αετός να βολευτεί σ’ ένα κοτέτσι; Πώς να ψαλιδίσει τα φτερά του, να κυκλοφορεί σε μια αυλή και να έχει για τροφή του μερικούς σπόρους; Πώς να δεχθεί να βαδίζει με το κεφάλι σκυμμένο, όταν είναι πλασμένος για τα ψηλώματα; Ανησυχείς, λοιπόν, γιατί τίποτα δε σε γεμίζει. Η ψυχή σου δε βρίσκει πουθενά ικανοποίηση. Και ευτυχώς που ανησυχείς.
Το ανησυχητικό δεν είναι ο προβληματισμός και η αναζήτηση. Το ανησυχητικό θα ήταν ο συμβιβασμός και η συμφιλίωση με την ήσσονα προσπάθεια, με το «δε βαριέσαι». Να πνίξει μέσα του ο άνθρωπος τους ευγενικούς πόθους και τους υψηλούς οραματισμούς. Να πάψει να νοσταλγεί τους ουρανούς. Να μην τον συγκλονίζει η βαθιά επιθυμία του ιερού Αυγουστίνου:
«Μας έπλασες για σένα, Θεέ μου, και η καρδιά μας είναι ανήσυχη ως ότου αναπαυθεί κοντά σου». Το ανησυχητικό και τραγικό θα ήταν στο ερώτημα «γιατί ζω», να μην έχεις άλλη απάντηση από το «φάγωμεν, πίωμεν, αύριον γαρ αποθνήσκομεν» (Α΄ Κορ. ιε΄ 32). Δηλαδή «ερχόμαστε από το μηδέν και πηγαίνουμε στο πουθενά»! Έτσι είναι. Η ψυχή αν δεν έχει ναρκωθεί από τα όπια του ηδονισμού, της φιλαργυρίας, του αισθησιασμού, και αν δεν έχει αποβλακωθεί από την πλύση εγκεφάλου των μέσων μαζικής επικοινωνίας, είναι φυσικό να προβληματίζεται. Η απάντηση στα προβλήματα αυτά είναι άλλης τάξης. Θα την αναζητήσουμε στο Θεό. Αυτός είναι, για μας τους Χριστιανούς, ο Δημιουργός της ζωής και σ’ Αυτόν θα αναζητήσουμε το σκοπό της.
Αν ανοίξουμε, λοιπόν, τη Γένεση, θα μάθουμε ότι ο Θεός μάς δημιούργησε «κατ’ εικόνα» Του και μας καλεί να γίνουμε «ομοίωσή» Του. Να μοιάσουμε στο Θεό! Στην αιώνια πηγή της αγάπης, της ειρήνης, της χαράς, της σοφίας. Σκοπός της ζωής μας είναι να γίνουμε άγιοι. Όλα τ’ άλλα δεν είναι μικρές ή μεγάλες αλήθειες, ούτε μικρά ή μεγάλα ψεύδη. Είναι τεράστια ψέματα και ασύλληπτες απάτες.
~  Όλες οι εντολές του Θεού συντείνουν στο να ερωτευτούμε με όλη μας την καρδιά το Χριστό! Γράφει σε προσωπικό του ημερολόγιο ο μητροπολίτης Μεσογαίας κ. Νικόλαος: «Ο άνθρωπος με είχε απογοητεύσει από τα μικρά μου κι όλας χρόνια ως φύση. Με φούντωνε ιδιοφυώς, όμως, μέσα μου η εικόνα του ως δυνατότητα· αυτό που μπορούσε να γίνει. Το ουράνιο κατορθωτό από τον άνθρωπο με γοήτευε περισσότερο απ’ ό,τι αν το συναντούσα στον αγγελικό κόσμο. Η θεϊκότητα του ανθρώπου ίσως είναι το μόνο σημείο που με εντυπωσίαζε περισσότερο από την θεότητα του… Θεού.
Η επιστροφή στην κατάσταση του Παραδείσου είναι πιο συγκλονιστική απ’ ότι η παραμονή σ’ αυτόν. Είναι πιο θεϊκή· όχι ως κίνηση, γιατί θυμίζει πτώση -ο Θεός δεν επιστρέφει- αλλά ως μεγαλείο, ως θαύμα. Η χάρις του βεβαιούται. Η αμφισβήτησή Του εκφυλίζεται. Η ύπαρξή Του διαρκώς αποδεικνύεται». Ευχόμαστε όλοι μας να ανακτήσουμε αυτό το θεϊκό στόχο στη ζωή μας. Ο Θεός είναι πάντα έτοιμος να μας δεχθεί στην αγκαλιά του και να μας οδηγήσει σ’ αυτό το μεγάλο ταξίδι. Και τότε η ζωή μας όχι μόνο θα έχει ένα βαθύ και ουσιαστικό νόημα, αλλά θα αποτελεί μια ευτυχισμένη πραγματικότητα. 

***  63χρονος ισχυρίστηκε πως θα πάει στο Αγιο Ορος και εξαφανίστηκε
~ Το βράδυ του Σαββάτου ένας 26χρονος επισκέπτεται την Υποδιέυθυνση Ασφαλείας Πατρών, έντρομος και ανήσυχος, δηλώνει την εξαφάνιση του 63χρονου πατέρα του.
*  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο 63χρονος είχε πει στην οικογένειά του ότι θα πάει στο Άγιον Όρος.
Σύμφωνα με την καταγγελία του γιού του, ο πατέρας του έφυγε από το σπίτι την 1η Απριλίου. Η οικογένεια άρχισε να ανησυχεί γιατί δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του.
Όπως είπε στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών, η οικογένεια επικοινώνησε με την κεντρική διοίκηση αναφέροντας ότι έχουν ανησυχήσει για τον δικό τους άνθρωπο.
Πάντα σύμφωνα με την αναφορά του 26χρονου στην Αστυνομία, από το Άγιο Όρος έλαβαν την απάντηση ότι δεν έχουν εκεί φιλοξενούμενο με τέτοιο όνομα αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με τα αρχεία των φιλοξενουμένων, ο συγκεκριμένος είχε πάει στο Άγιον Όρος, όμως έφυγε πριν από δύο μήνες. Τότε, ελήφθη η απόφαση να πάει η οικογένεια στην Αστυνομία και να δηλώσει την εξαφάνισή του.

***  Δόθηκε το πρώτο Μεταπτυχιακό στην ιστορία του ΤΕΙ Πελοποννήσου 
  
 Ημέρα χαράς, δικαίωσης, αλλά και προβληματισμού η χθεσινή για 74 πτυχιούχους των Τμημάτων Λογοθεραπείας (10 πτυχιούχοι), Τεχνολόγων Γεωπόνων (27 πτυχιούχοι) και Τεχνολογίας Τροφίμων (36 πτυχιούχοι), καθώς και ενός από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Γεωργία Ελεγχόμενου Περιβάλλοντος –Υδροπονία» του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Οι ορκωμοσίες πραγματοποιήθηκαν στο κεντρικό αμφιθέατρο του Ιδρύματος, με τον πρύτανη του ΤΕΙ Ιωάννη Καπόλο να μιλά για έναν κύκλο που κλείνει, προσθέτοντας, όμως, πως τίποτα δεν τελειώνει εδώ, ενώ οι πτυχιούχοι πρέπει να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν μεταπτυχιακές σπουδές ή θα αναζητήσουν εργασία.
Ο ίδιος ενημέρωσε τους πτυχιούχους ότι το Ίδρυμα θα είναι δίπλα τους, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του που κατά τη χθεσινή ορκωμοσία δόθηκε ο πρώτος μεταπτυχιακός τίτλος στο ΤΕΙ.
Με τη σειρά του, ο κοσμήτωρ και πρόεδρος της Λογοθεραπείας, Κώστας Μαυρέας, ανέφερε ότι το Τμήμα έχει μέχρι στιγμής 100% απορρόφηση στην αγορά εργασίας, ωστόσο συνέστησε στους πτυχιούχους να συνεχίσουν με ένα Μεταπτυχιακό και παράλληλα να εργάζονται.
Από την πλευρά του, ο κοσμήτωρ της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Δημήτριος Καραμουσαντάς, δήλωσε χαρούμενος που από χθες αποκτά νέους συναδέλφους, τους οποίους και συμβούλεψε να μη σταματήσουν την εκπαίδευση, καθότι η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται. Μάλιστα, ζήτησε τη βοήθεια των πτυχιούχων, ώστε να δημιουργηθούν δωρεάν Μεταπτυχιακά για όλους, ενώ τους κάλεσε να γίνουν καλύτεροι από αυτόν. Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει, πέραν των καθηγητών, και τους ανθρώπους που εργάζονται στις γραμματείες των Τμημάτων.
Παίρνοντας το λόγο, ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου, που είναι πρόεδρος του Τμήματος ΤΕΓΕΩ, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους πτυχιούχους και ιδίως σε όσους παράλληλα εργάζονται, αλλά και σε αυτούς που δεν παράτησαν τις σπουδές τους.
Τελευταίος στο βήμα ανέβηκε ο αναπληρωτής κοσμήτωρ Γεώργιος Ζακυνθινός, που μίλησε για το νέο κύκλο που ξεκινά για τους πτυχιούχους, είτε σε ακαδημαϊκό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ενημέρωσε για ένα νέο Μεταπτυχιακό που θα ξεκινήσει στην Καλαμάτα και θα έχει ως αντικείμενο την Επιτραπέζια Ελιά. Είναι «ένα προϊόν», όπως είπε, «που η Ελλάδα χολώνει στην εκμετάλλευσή του και στόχος είναι να γίνει μια νέα αρχή».
Οι ορκωμοσίες θα συνεχιστούν σήμερα για τη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, με τα πτυχία τους να παίρνουν απόφοιτοι των Τμημάτων Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (40 πτυχιούχοι), Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών (22 πτυχιούχοι κατεύθυνσης Τοπικής Αυτοδιοίκησής και 57 πτυχιούχοι κατεύθυνσης Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας) και, τέλος, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας» (29 πτυχιούχοι) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

*** Η 7η έκθεση «Άρτος - Οίνος – Έλαιον» επιστρέφει από 2 έως 5 Αυγούστου 
Ο Δήμος Καλαμάτας διοργανώνει φέτος για 7η χρονιά την παμπελοποννησιακή έκθεση αγροτικών και τοπικών προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον».
Η έκθεση αποτελεί επιτυχημένο θεσμό, με σκοπό την προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών προϊόντων, του λαϊκού πολιτισμού και των παραδόσεών μας. Πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πανέμορφο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας και πλαισιώνεται από πλήθος παράλληλων καλλιτεχνικών και άλλων εκδηλώσεων.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν βραδιές αφιερωμένες στα τοπικά μας προϊόντα, τις διατροφικές συνήθειες, τον κύκλο της σοδειάς και τον τρόπο παρασκευής των τροφίμων τα παλαιότερα χρόνια.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων εμπλουτίζεται με μουσικά σχήματα, παράσταση Καραγκιόζη κ.ά., που συνεισφέρουν στην ελκυστικότητα της έκθεσης για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής της.
Η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» θα διεξαχθεί φέτος κατά το διάστημα κορύφωσης της τουριστικής περιόδου, από τις 2 μέχρι τις 5 Αυγούστου, συμβάλλοντας στην προβολή των ποιοτικών αγροδιατροφικών και λοιπών προϊόντων του τόπου και στους χιλιάδες επισκέπτες, που θα βρεθούν την περίοδο εκείνη στην Καλαμάτα και την περιοχή της.
Οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μετάσχουν στην 7η έκθεση «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας σχετικό έντυπο. Πληροφορίες μπορούν να λάβουν από την εταιρεία Ανέλιξη, που προετοιμάζει την έκθεση για λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας: Δαμοφώντος 6, Καλαμάτα, τηλ. 27210 62151, email: info@anelixi.net.gr, Φιλοποίμενος 12, Πάτρα, τηλ. 2610 625141, email: patra@anelixi.net.gr

*** Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ Παναγιώτης Τσιμόγιαννης  
Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Παναγιώτης  Τσιμόγιαννης, ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινά, αφού είχε διατελέσει νομαρχιακός και δημοτικός σύμβουλος καθώς και πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ.
Ο Παναγιώτης Τσιμόγιαννης είχε γεννηθεί το 1953 και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 5 το απόγευμα στη Σπερχογεία.
Το "Θ" εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

*** Φωτιά στη Βαλτα Τριφυλίας 
Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στη Βαλτα Τριφυλίας, στην περιοχή Παλιοβάλτα.
Λόγω των ανέμων πήρε αμέσως διαστάσεις.
Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν για την κατάσβεση ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις απο τη Μεσσηνια, ενώ απο αέρος κάνουν ρίψεις νερού 4 PZL.   φώτο αρχείου 

*** Ο καιρός  σήμερα  Πέμπτη στην Καλαμάτα 
O καιρός στην πόλη της Καλαμάτας για  σήμερα Πέμπτη 19/7/2018 προβλέπεται αίθριος.
Κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών ο ουρανός θα είναι καθαρός και ξάστερος. Η ημέρα θα ξεκινήσει και θα κυλήσει με ηλιοφάνεια. Το ίδιο μοτίβο θα διατηρηθεί καθ` όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στη μέγιστη τιμή της και θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Η υγρασία θα κυμανθεί από 35-75%.
Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς, από Β-ΒΑ διευθύνσεις, με ένταση 2-3 μποφόρ, το πρωί θα στραφούν σε Ν-ΝΔ, με ένταση 1-2 μποφόρ, τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα ενισχυθούν, στα 2-3 μποφόρ, τις πρώτες απογευματινές ώρες θα στραφούν σε Δ-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ, ενώ οι ριπές ανέμου ενδέχεται να αγγίζουν τα 5 και τοπικά τα 6 μποφόρ και το βράδυ θα στραφούν σε Β-ΒΔ, με ένταση 3-4 μποφόρ.
Ο δείκτης υπεριώδους ακτινοβολίας (U.V.) κατά τις μεσημβρινές ώρες και μόνο κατά το διάστημα που ο ουρανός δεν θα είναι νεφοσκεπής, θα βρίσκεται στο 8.8 (Πολύ Υψηλός).
Ο κώδικας επικινδυνότητας πυρκαγιάς για το Νομό Μεσσηνίας θα βρίσκεται στην κατηγορία 3 (Υψηλή).
Επιμέλεια: Κώστας Μενούνος (Κώστας_Καλαμάτα) για το kalamata.meteoclub.gr/

*** Αντικατάσταση αγωγού νερού από το Πήδημα μέχρι τα Αρφαρά 
Στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» θα ενταχθεί από το Δήμο Καλαμάτας και τη ΔΕΥΑΚ το έργο με τίτλο «Αντικατάσταση αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές Πηδήματος στην Τοπική Κοινότητα Αρφαρών».
Πρόκειται για παρέμβαση αντικατάστασης του παλαιού αγωγού μεταφοράς νερού από τις πηγές του Πηδήματος στην Τοπική Κοινότητα Αρφαρών.
Ο παλαιός αγωγός είναι ανεπαρκούς διατομής και παρουσιάζει μεγάλη συχνότητα βλαβών.
Ο νέος αγωγός θα καλύπτει τις ανάγκες για την επόμενη τεσσαραντακονταετία, θα εγκατασταθεί κάτω από την οδό Πηδήματος – Αρφαρών, θα είναι διατομής Φ200 έως Φ225 και συνολικού μήκος 3.200 μέτρων.
Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα τοποθετηθούν και δύο νέες υποβρύχιες αντλίες στην υπάρχουσα υδρομάστευση.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 500.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

*** 7η ημέρα για το Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας 
Η κλεψύδρα για την ολοκλήρωση και του 24ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας αρχίζει να μετράει πλέον αντίστροφα, αλλά μέχρι να πέσει η αυλαία στις 22 Ιουλίου υπόσχεται ακόμα μερικές μέρες με υπέροχες καλλιτεχνικές συγκινήσεις.
Σήμερα, 7η ημέρα πλέον, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τις εξής παραστάσεις:
  Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Στούντιο  | 21:00
Jukstapoz
Η ομάδα Jukstapoz ιδρύθηκε το 2010, με έδρα την Αθήνα, και έχει διεθνή παρουσία σε φεστιβάλ και θέατρα σε όλο τον κόσμο. Το χορογραφικό ύφος της ομάδας είναι έντονα κινηματογραφικό και διακρίνεται για τη δυναμική σωματική γλώσσα (physical theatre).
Το έργο The Art of Dying, το οποίο η Χριστίνα Γουζέλη ερμηνεύει σε πρωτότυπη μουσική του βραβευμένου λαουτίστα Jozef Van Wissem, είναι ένα σόλο εμπνευσμένο από το τρίπτυχο του Ιερώνυμου Μπος «Ο κήπος των επίγειων ηδονών», στο οποίο με λεπτό χιούμορ και σουρεαλισμό αποδίδεται το εύθραυστο της ανθρώπινης ύπαρξης. Χορός, εικόνα και εφήμερη μουσική μεταδίδουν τη φευγαλέα ομορφιά αυτής της ύστατης στιγμής πριν έρθει το τέλος της ζωής.
Μέσα σε έναν κήπο στον οποίο κατοικούν τόσο η ζωή όσο και η φθορά, η ερμηνεύτρια συνθέτει ένα τοπίο από μικρόκοσμους σήψης και χαράς.
Η μουσική σύνθεση είναι του Jozef Van Wissem, βραβευμένου Ολλανδού μινιμαλιστή μουσικού με έδρα τη Νέα Υόρκη, o οποίος το 2013 απέσπασε το Βραβείο Μουσικής στο Φεστιβάλ των Καννών για την ταινία του Τζιμ Τζάρμους «Μόνο οι εραστές μένουν ζωντανοί». Διάρκεια : 50΄.
  Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας | 19:00
  Tom Weksler
Το νερό είναι το αίμα της γης και κυλά μέσα στις φλέβες της. Αναβλύζει μέσα από το μέταλλο και την πέτρα και συγκεντρώνεται στα έμβια όντα.
  Μέγαρο Χορού Καλαμάτας - Προαύλιο 22:00
Η ορχήστρα του πολυτάλαντου και καταξιωμένου Γερμανού με τσιγγάνικες ρίζες Gregor Huebner αποτυπώνει τις παθιασμένες, μελαγχολικές και συναισθηματικές μελωδίες της Λατινικής Αμερικής μέσα από το ξεχωριστό της μουσικό ιδίωμα, που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά.
Βραδιά λάτιν τζαζ με τους El Violin Latino, την μπάντα του βραβευμένου βιολονίστα και συνθέτη Gregor Huebner και την τραγουδίστρια Yumarya. Σε συνδιοργάνωση με: το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας - Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας. Α.Π.

*** Μεγάλες στιγμές έζησε η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων στη συναυλία των Scorpions 
Μοναδικές στιγμές, σε μια δυνατή εμπειρία, έζησε στη συναυλία των Scorpions η Δημοτική Φιλαρμονική Γαργαλιάνων, η οποία «έπαιξε» και απέσπασε το χειροκρότημα και τα εύσημα χιλιάδων κόσμου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών το βράδυ της Δευτέρας. Στη σελίδα της Φιλαρμονικής στο facebook, «ανέβηκαν» φωτογραφίες και βίντεο με τη σημείωση: «ΖΗΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! Η 16η Ιουλίου 2018 θα μείνει στην ιστορία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων ως μέρα ορόσημο από την ίδρυσή της, το 1939, με τη συμμετοχή μας στη μεγαλειώδη συναυλία των Scorpions στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο Αθηνών.
Αρχικώς όλοι οι μουσικοί μας έζησαν μια μοναδική εμπειρία κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στην αίθουσα δοκιμών της Κρατικής Ορχήστρας του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ύστερα μεταβήκαμε στο χώρο του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, όπου παίξαμε και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δύο από τα γνωστότερα τραγούδια του συγκροτήματος, το Moment of Glory και το Νo οne like you, ενορχηστρωμένα και προσαρμοσμένα σε ορχήστρα πνευστών από το φίλο και αρχιμουσικό Παναγιώτη Βλάχο. Η έκπληξη ήταν μεγάλη για τους παρευρισκομένους και υπό τον ήχο των χειροκροτημάτων και επευφημιών από 40.000 θεατές, διασχίσαμε παίζοντας στο μεσαίο διάζωμα του σταδίου και καταλήξαμε δίπλα στην κεντρική σκηνή, απ’ όπου και παρακολουθήσαμε ενθουσιασμένοι και συγκινημένοι την εκπληκτική συναυλία “Once in a lifetime’’.
Ευχαριστούμε θερμά τον πρώην αρχιμουσικό μας Παναγιώτη Βλάχο για την προτροπή του να λάβουμε μέρος και την τιμή που μας έκανε να μας καθοδηγήσει σωστά, ώστε να συμμετάσχουμε σε αυτή τη μεγαλειώδη συναυλία. Ιδιαιτέρως σημαντική ήταν και η συνεργασία με τον αρχιμουσικό μας Σωτήρη Αλεξόπουλο, ο οποίος ύστερα από πολλές και πολύωρες πρόβες μάς προετοίμασε κατάλληλα και καταφέραμε να ανταποκριθήκαμε στο δύσκολο έργο μας.
Ευχαριστούμε την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για τη φιλοξενία στο Μέγαρο Μουσικής, όλους τους μουσικούς της Φιλαρμονικής μας και τους μουσικούς που μας πλαισίωσαν και μας βοήθησαν με την παρουσία τους. Πολύτιμη βοήθεια είχαμε από το μέλος της Τοπικής Ενότητας Γαργαλιάνων Αναστάσιο Μεθενίτη που μας εφοδίασε με οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και από άλλα μέλη της Φιλαρμονικής μας, που με χαρά προσέφεραν τις υπηρεσίες τους.
Η Δημοτική Αρχή Τριφυλίας και ο δήμαρχός μας Παναγιώτης Κατσίβελας για ακόμα μια φορά ήταν δίπλα μας και με ενθουσιασμό στήριξε την προσπάθειά μας. Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Εμπορικό Σύλλογο Γαργαλιάνων που δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε στην έναρξη των εκδηλώσεων της 2ης Λευκής Νύχτας της 16ης Ιουλίου και λυπούμαστε που συνέπεσαν οι ημερομηνίες και δεν ήμασταν παρόντες σε αυτό το χαρμόσυνο γεγονός της πόλης μας. Φώτης Π. Παναγιωτόπουλος».  Του Ηλία Γιαννόπουλου

***

***

***

~ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ οι σελίδες μας
ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ : ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ Η σελίδα μου στο Youtube .- http://www.youtube.com/watch?v=-OVRlXn9mAs stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ . ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .- ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .- Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .- Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- ~*~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας : ~* ~* Υγεία ...και ..Γυναίκα ...Καρκίνος Μαστού ..όσα πρέπει να ξέρουμε 22/12/2010 . Υγεία γιά όλους μας 01 Φεβρουαρίου 2013 ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ Θέματα υγείας Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 Υγεία πάνω απ΄ όλα Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 . Υγεία για όλους Μάρτιος 5/3/2011 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας 04 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας 11 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 Υγεία γιά όλους μας -Θέματα Υγείας Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 04 Μαϊου 2015 ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 27 Μαΐου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 09 Ιουνίου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 26 Μαϊου 2015 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 Υγεία για όλους Φεβρουάριος 1~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/14-2015.html .- 2~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 14 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/14-2015.html .- 3~** ~ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ Παρασκευή 15 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/15-2015.html .- 4~** ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Παρασκευή 22 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/22.html .- 5~*** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 ΒΛΑΣΗΣ :http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/05/blog-post.html .- 6~ ** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 26 Μαΐου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/26-2015.html . - 7~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 27 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/27-2015.html .- 8~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 29 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/29-2015.html .- 9~** ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ και την Φραγκοσυκιά Παρασκευή 30 Μαϊου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/05/30-2015.html .- 10~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 07 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/07-2015.html .- 11~** ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας - Δευτέρα 08 Ιουνίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/08-2015.html .- 12 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 09 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/09-2015.html .- 13 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/12-2015.html .- 14 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/15-2015.html .- 15 ~ ΟΛΑ για την ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ Τρίτη 16 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/16-2015.html , ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , ΟΛΑ για την ΥΓΕΙΑ , ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ στη ζωή μας. 16~ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/17-2015.html .- 17 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας , Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/06/20-2015.html .- 18 - ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/06/24-2015.html .- 19.- ΎΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/09-2015.html 20 .- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/18-2015.html .- 21 ~ ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 18 Ιουλίου 2015 ΒΛΑΣΗΣ : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/07/18-2015.html .- 22.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/22-2015.html .- 23.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 05 Αυγούστου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/08/05.html .- 24.-ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/08/17-2015.html .- 25 ~ ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/08/19-2015.html .- 26.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας 11 Σεπτεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/09/11-2015.html .- 27.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/09/17-2015.html .- 28.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .- 29.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/21-2015.html .- 30.-ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/23-2015.html .- 31~ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/26-2015.html .- 32 .- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας 04 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/04-2015.html .- 33.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Κυριακή 08 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/08-2015.html .- 34.- ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/11-2015.html .- 35.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/13-2015.html .- 36.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/14-2015.html .- 37.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/17-2015.html .- 38.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/11/20-2015.html .- 39.- ΥΓΕΙΑ γιά ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/11/25-2015.html .- ~ Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα .- ~ Ειδήσεις-Νέα - Αθλητικά -Παράξενα-Υγεία για όλους και άλλα . ~ ΕΙΔΗΣΕΙΣ -ΥΓΕΙΑ.- Υγεία (1) · Υγεία για όλους μας Φεβρουάριος 2011 (1) Οδοντίατρος και Εμφυτεύματα . · ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΛΙΓΟ-ΛΟΓΑ .- ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Ιατρικά Θέματα Παρασκευή 05 Ιουλίου 2013 .- .-(Α) ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ {Ανορεξία} .-(Β).-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ και ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ(1) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ~ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .-(2) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 1 , για όλους μας .-(3) ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ για όλους μας (Νο 2) .-( 4) Υγεία για όλους , Ιανουάριος- Φεβρουάριος , 2009 .-(5) Υγεία για όλους ΄Μάρτιος- Απρίλιος 2009.- ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ .-(9) Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ σήμερα sns Arfara Dentist .-(10) Φωτογραφίες για Οδοντιατρική Ενημέρωση .-(11) stamos: ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ και ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ .-(12) ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ - DENTIST .- Η Οδοντιατρική μέσα από εικόνες και Φωτογραφίες. sns Η ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ Ηρθε ο καινούργιος Χρόνος 2011 ...Αγάπη Θέματα Υγείας για όλους μας . Θέματα Υγείας για όλους μας Νοέμβριος 2009 . θέματα υγείας Νο 1 ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νο 2 ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΔΙΑΚΡΗΤΩΣ foto athos- Βότανα και Υγεία ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ . Stamos1 DentisT Dentistry. .- FOTOS -ODONTIATRIKIS sns arfara 2008 Dentist , O ODONTIATROS STH ZOH MAS Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ .- YGEIA GIA OLOUS -Υγεία για όλους Ιούλιος 2010 . Yγεία για όλους Δεκέμβριος 2010 07/12/2010 . Yγεία για όλους Ιούνιος 2010 . Από το Κ.Υ. Μελιγαλά Μεσσηνίας. - Υγεία για όλους Υγεία για όλους Αύγουστος -Σεπτέμβριος 2009 . Υγεία για όλους Ιανουάριος 2011 22 Υγεία για όλους Ιούλιος - Αύγουστος 2009. Υγεία για όλους Μάϊος -Ιούνιος 2009 .- Υγεία για όλους Μάρτιος -Απρίλιος 2009.- Υγεία για όλους μας.- stamos Υγεία για όλους μας- 0dontiatriki.- ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 Υγεία για όλους μας 27 ΥΓΕΙΑ για ΟΛΟΥΣ μας Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 Υγεία για όλους Νοέμβρης -Δεκεμβρίου 2009 * Υγεία για όλους Οκτώβρης - Νοέμβρης 2009 . ΥΓΕΙΑ-ΠΡΟΛΗΨΗ.- stamos
~**  Η YΠΟΥΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ..q https://youtu.be/tbrEtMbVW5E .-

**  Τι πρέπει να γνωρίζω για το πρωκτικό σεξ; 
  Η Τάνια Μπαταλαμά (σεξολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος σχέσεων/γάμου) δίνει χρήσιμες πληροφορίες για το πρωκτικό σεξ. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sex-therapy.gr .-ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/Jjh3oxrLDIs  .-  www.sex-therapy.gr  

~**  Είναι υγιές να βλέπω πορνό με το σύντροφό μου;   :
https://youtu.be/AzteWGfmVW8 .-

~**  Πρόωρη/Γρήγορη Εκσπερμάτιση-Τάνια  ~**  Αυνανισμός : Μύθοι και Πραγματικότητα  : https://youtu.be/Z2Cl1boynBY .-

~** Μπαταλαμά (σεξολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος σχέσεων/γάμου) : https://youtu.be/UZ5QpwS4wEk .-

~**  Προτιμούν οι γυναίκες τα μεγαλύτερα πέη; : https://youtu.be/vhUqO6nxD1s -

~**  Η "φυσιολογική" συχνότητα του σεξ και τα πλεονεκτήματά του : https://youtu.be/a7PxDjMmVP4 .-

~**  Ο μύθος για το μέγεθος του πέους  :  https://youtu.be/ttcjIqrJXY0 .-   

 ~** Μπορώ να κάνω σεξ όταν έχω περίοδο;  :  https://youtu.be/8OcGPRJc1po .-


~** Το σεξ μετά τα 60 : https://youtu.be/sAW-Kh1I7Rc .-

~**  Ερωτογενείς ζώνες: https://youtu.be/Qo0YM6dthrg .-

~^^ Σεξουαλικές φαντασιώσεις-Τάνια Μπαταλαμά (σεξολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος σχέσεων/γάμου): https://youtu.be/CnSo5zVbGuY

~** Ορισμός και αίτια της ομοφυλοφιλίας-Τάνια Μπαταλαμά (σεξολόγος, ψυχολόγος, σύμβουλος σχέσεων/γάμου): https://youtu.be/VKuqVJus_O4 .-


*** Ο Τραμπ είπε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τη Μέρκελ: «Την ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ το ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ – Μέχρι τότε ήταν σούπερ σταρ»… (ΒΙΝΤΕΟ)
~ Την Τρίτη το βράδυ, ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε στο Fox News ότι η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ «έχει βλάψει τον εαυτό της με την πολιτική της στο μεταναστευτικό».
Ο Tucker Carlson, δημοσιογράφος του Fox News, ρώτησε τον Τραμπ εάν θεωρεί για την Άνγκελα Μέρκελ στη Γερμανία, και τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Ρωσία, ότι έχουν κάνει την καλύτερη δουλειά που μπορούσαν για τις χώρες τους;
*    Ο Τραμπ θα απαντήσει ότ «Η Μέρκελ ήταν μια σούπερ σταρ μέχρι που επέτρεψε εκατομμύρια ανθρώπους να έρθουν στη Γερμανία. […] Την έβλαψε άσχημα, όπως γνωρίζετε. Ήταν ασυναγώνιστη σε όλες τις προηγούμενες εκλογές».
«Έχει επιτρέψει σε εκατομμύρια ανθρώπους να έρθουν και όταν εισήλθαν στη Γερμανία, πέρασαν παντού και πήγαν σε πολλές άλλες χώρες» θα καταλήξει ο Αμερικανός.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Με πληροφορίες από Fox News

***

*** Αθλητικά Νέα  :

***  Παππάς: «Το πιο εποικοδομητικό που έκανα στην Εθνική ήταν το ψηστήρι στον Παπαπέτρου»
Απίθανη ατάκα από τον Νίκο Παππά, ο οποίος μίλησε στην «Πράσινη» για το νέο του συμβόλαιο και το ρόλο του στον Παναθηναϊκό.
~Ο Νίκος Παππάς ξεστόμισε φοβερές ατάκες, όπως το συνηθίζει, στη μεγάλη του συνέντευξη στην «Πράσινη» μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. 
Ο 28χρονος γκαρντ αποκάλυψε πως έκανε ψηστήρι από το… Ευρωμπάσκετ στον Ιωάννη Παπαπέτρου για να σμίξουν στο «τριφύλλι», ενώ αναφέρθηκε στον περιορισμένο ρόλο του στην ομάδα μετά την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς και πώς βλέπει τη θέση του πλέον. Παράλληλα δεν κρύβει τη χαρά του για το νέο deal με τους «πράσινους» και την αισιοδοξία του για τη νέα σεζόν. 
Διαβάστε αποσπάσματα της τρισέλιδης συνέντευξης του Νίκου Παππά στη σημερινή «Πράσινη», όπου μιλά για: 
-το αυξημένο ελληνικό στοιχείο στον φετινό Παναθηναϊκό: «Ένα μικρό παράπονο που είχα τα προηγούμενα χρόνια ήταν ότι δεν υπήρχαν πολλοί Έλληνες παίκτες. Παιδιά που γνωρίζουν το σύλλογο, τη σημασία του να φοράς αυτή τη φανέλα. Μπορεί να υστερούμε σε ταλέντο, αλλά έχουμε την τεχνογνωσία, την ψυχή και την καρδιά να στηρίξουμε αυτό που θέλει ο Παναθηναϊκός». 
-την παραμονή του στον Παναθηναϊκό: «Μόνο η φανέλα του Παναθηναϊκού αρκεί για να πάρει κάποιος την απόφαση. Από μόνα τους τα έξι αστέρια είναι ελκυστικά για κάθε παίκτη. Εδώ και 30 χρόνια που είναι η οικογένεια Γιαννακόπουλου υπάρχει η απόλυτη φερεγγυότητα. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ; Άρα δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά πράγματα για να το κάνει κάποιος. Κι εγώ δεν μπορούσα να σκεφτώ τον εαυτό μου αλλού. Όσο συναισθηματικός κι αν είμαι, έπρεπε να κοιτάξω και το συναισθηματικό κομμάτι. Το συναίσθημα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Οι δικοί μου άνθρωποι με προέτρεψαν να μείνω γιατί ξέρουν πόσο αγαπώ το σύλλογο. Έμεινα και έκανα την καλύτερη επιλογή. Από την πρώτη φορά που φόρεσα αυτή τη φανέλα ήταν ιδιαίτερος ο ενθουσιασμός μου, ένα παιδικό όνειρο που συνεχίζω να το ζω κι ελπίζω να συνεχίσω για πολλά χρόνια ακόμη». 
-το ψηστήρι στον Παπαπέτρου: «Το πιο εποικοδομητικό που έκανα στην Εθνική ήταν να ψήνω τον Παπαπέτρου και νομίζω ότι έπιασε τόπο. Σε κάθε ματς και σε κάθε ευκαιρία του το έλεγα και για να είμαι ειλικρινής από τις αντιδράσεις του περίμενα ότι θα έρθει». 
-το αν είναι έτοιμος να αναλάβει πιο ηγετικό ρόλο: «Νιώθω πολλά χρόνια έτοιμος, ωστόσο πολλά μπορούν να συμβούν. Κάποιος τραυματισμός, κάποιες συγκυρίες, μια αλλαγή προπονητή, κάτι που μπορεί να σε πάει πίσω. Από την πλευρά μου νιώθω πιο έτοιμος σωματικά και πνευματικά με τις εμπειρίες που έχω. Δεν θέλω να υποσχεθώ, αλλά φαντάζομαι και ελπίζω να δείξω μέσα στο γήπεδο αυτά που νιώθω και σκέφτομαι. Είμαι στον Παναθηναϊκό, μου παρέχει όλα αυτά που ονειρευόμουν και από εκεί και πέρα όλα είναι στο χέρι μου. Θα ήταν αχαριστία να λέω ότι είμαι στενοχωρημένος». 
-το γεγονός πως έχασε χρόνο λόγω Τζέιμς: «Ο Τζέιμς είναι σαν πρότυπο για μένα, μαθαίνεις από έναν τέτοιο παίκτη, απλά λόγω της απόκτησής του δεν είχα το χρόνο που θα ήθελα. Αν πέρσι ξεκινούσε η προετοιμασία και ήξερα ότι στο ρόστερ θα είναι και ο Μάικ, θα προσαρμοζόμουν σε αυτό με κάθε τρόπο. Το Γενάρη όμως είναι δύσκολο να μπεις σε ένα άλλο μουντ και να ανταποκριθείς. Ο Τζέιμς δεν θα μπορούσε να μην αποκτηθεί από τη στιγμή που ήταν διαθέσιμος. Ήταν δεδομένο ότι θα μειωθεί ο χρόνος μου. Δεν κατηγορώ τον προπονητή, αλλά δεν κατηγορώ και τον εαυτό μου». 
το αν θεωρεί πως φέτος θα έχει μεγαλύτερο ρόλο: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω και απεριόριστο χώρο. Γιατί είναι άλλοι δύο παίκτες που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Παρ’ όλα αυτά δεν κατηγορώ κανέναν. Κάτι δεν κάνω σωστά για να μην τεράστια ελευθερία. Έτσι είναι το μπάσκετ. Θα παλέψω να διεκδικήσω το χρόνο μου. Ο πρόεδρος προσπαθεί πάλι για το καλύτερο και θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ καλά υλικά για να πρωταγωνιστήσουμε». 
-το αν θα επέστρεφε στην Εθνική: «Για να πω την αλήθεια, δεν ήταν ποτέ ιεραρχικά ο απόλυτος στόχος μου. Χωρίς να θέλω να απομυθοποιήσω τίποτα, δεν με ενθουσίασε η εμπειρία που είχα. Μου αρέσει να παίζω με όλα αυτά τα παιδιά, παρ’ όλα αυτά δεν τρελαίνομαι κιόλας».

***

~~ ***   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ   ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
 https://twitter.com/stamos01  .-  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   6427  video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas          stamos011947
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    3917   video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,. 
Σύνολον                                  14.445    βίντεο   .-  
~*

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΙΟΥΛΙΟΥ  2018  :   
~* ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ  ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .  Κυριακή 01  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 .  ΚΑΛΟ και Ευλογημένο μήνα για όλους μας !: http://stamos-dynami.blogspot.com/2018/07/blog-post.html .-  
~*ARFARA - ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ , Στο αγιάζι της  ενημέρωσης .  Δευτέρα  02  Ιουλίου 2018.  ΟΜΟΡΦΗ , ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ για όλους μας  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
~*  ARFARA  - ΑΡΦΑΡΑ  ΝΕΑ  Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Τρίτη  03  Ιουλίου  2018 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
~* ARFARA ΑΡΦΑΡΑ  ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Τετάρτη 04 Ιουλίου  2018  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2018/07/arfara.html  .- 
~*ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .-
Πέμπτη 05 Ιουλίου 2018  :  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2018/07/arfara.html  .  - 
~* ARFARA 2  ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ Στο αγιάζι της  ενημέρωσης .  Πέμπτη  05  ΙΟΥΛΙΟΥ 2018  :  http://dimmetoparfara.blogspot.com/2018/07/arfara-2.html .-
~* ARFARA    ΑΡΦΑΡ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Παρασκευή 06 Ιουλίου 2018 : http://snsstamoskal.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-  
~*  ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Σάββατο 07  Ιουνίου 2018 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
~*  ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Κυριακή  08- Ιουλίου 2018 . : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2018/07/blog-post.html .-
~*  Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018 , ARFARA ΑΡΦΑΡΑ  , ΒΙΝΤΕΟ από εκδηλώσεις και ΟΜΙΛΙΕΣ στο ΑΡΦΑΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ  , : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2018/07/arfara-08-2018-video-1.html  .-   
~**  ARFARA ΑΡΦΑΡ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Δευτέρα  09 Ιουλίου 2018 . : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
  
~* arfara ΑΡΦΑΡΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης.
ΤΡΊΤΗ 10  Ιουλίου 2018  : http://snsarfara.blogspot.com/2018/07/arfara.html .
~* ARFARA   ΑΡΦΑΡΑ  Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Τετάρτη 11 Ιουλίου  2018:  http://stamos-dynami.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
~* ARFARA ΑΡΦΑΡΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης .Πέμπτη 12 Ιουλίου 2016   :
  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2018/07/arfara_12.html .-
~ * ARFARA   ΑΡΦΑΡΑ  Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2018/07/arfara_13.html .-
~* ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΕΚΔΡΟΜΕΣ - ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ.. ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ....Σάββατο  14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ,  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2018/07/14-2018.html .-
~*ARFARA ΑΡΦΑΡΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 .  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.com/2018/07/arfara_14.html .-
~*   ARFARA  ΑΡΑΡΑ ΝΕΑ , Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Κυριακή  15 ΙΟΥΛΙΟΥ  2018 .  : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2018/07/arfara_15.html .-
 ~* ARFARA   ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ  Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2018/07/arfara_15.html     .-
~* ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ ΝΕΑ Στο αγιάζι της ενημέρωσης ..
Τρίτη 17 Ιουλίου  2018  : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2018/07/arfara_17.html ~*ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ τα ΝΕΑ  μας   Στο αγιάζι της ενημέρωσης . Τετάρτη 18 Ιουνίου 2018   : http://dimmetoparfara.blogspot.com/2018/07/arfara.html .-
~* ARFARA  ΑΡΦΑΡΑ  τα ΝΕΑ μας  Στο αγιάζι της ενημέρωσης .
Πέμπτη 19 ΙΟΥΛΊΟΥ  2018 .   :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2018/07/arfara_18.html .-
~*

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου