Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης 25 Φεβρουαρίου 2014

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  25  Φεβρουαρίου  2014    :

Ποδηλατοδρομίες  στο Αρφαρά  23-2-2014 : http://youtu.be/C_eXPinox84 ,
     
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ  ΤΙΣ  ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟΝ  τέως  Δήμο Αρφαρών και  νυν ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ,
1 ~ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014   :
Πήδημα

Δ.Ε. Αρφαρών, ώρα 19.00
Λιώσιμο παστού -  έγινε

2 ~ ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014  : 
Αριοχώρι Δ.Ε. Άριος, ώρα 20.00
Λιώσιμο παστού -  έγινε
 Σταματινού
Δ.Ε. Αρφαρών, ώρα 20.00
Λιώσιμο παστού -  έγινε
 
Βελανιδιά
 Δ.Ε. Αρφαρών, ώρα 20.00
Λιώσιμο παστού -  

3 ~ ΣΑΒΒΑΤΟ 1η  ΜΑΡΤΙΟΥ 2014  :
Βρωμόβρυση
 Δ.Ε. Αρφαρών, Δημοτικό Σχολείο, ώρα 20.00
Παραδοσιακή μακαρονάδα με βακαλάο –

4 ~  ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ  2014 :
Αρφαρά Δ.Ε. Αρφαρών, ώρα 20.00
Φωτιές, αποκριάτικο γλέντι
 
Άγριλος
Δ.Ε. Αρφαρών, ώρα 20.00
Παραδοσιακή μακαρονάδα - 

5 ~ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ  2014 :
 Αρφαρά Δ.Ε. Αρφαρών, Κεντρική Πλατεία, ώρα 11.00
Κούλουμα

 Πλατύ  Δ.Ε Αρφαρών, ώρα 11.00   Πέταγμα χαρταετού - 

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  άλλα  :

*** Παράταση μέχρι τέλος Απριλίου για τα προνοιακά επιδόματα

 Αφότου τέθηκε σε ισχύ ο Νόμος 4237/2014 (ΦΕΚ 36, τ. Α΄), οι ρυθμίσεις που αφορούν στην παράταση χορήγησης αναπηρικής σύνταξης εφαρμόζονται και για όλα τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης που χορηγείται σε άτομα με αναπηρία (προνοιακά επιδόματα). Υπενθυμίζεται ότι όταν λήγει η ισχύς μιας γνωματεύσεως για ΑμεΑ, επιβάλλεται να διενεργηθεί εκ νέου κρίση, αρμόδια για την οποία είναι τα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ). Σε αυτά υπάρχει μεγάλη αναμονή και γι’ αυτό το λόγο τέθηκε σε ισχύ παράταση, όσον αφορά στη χορήγηση επιδομάτων σε ΑμεΑ μέχρι τις 30 Απριλίου. Αναμένεται, δε, η έκδοση αναλυτικής εγκυκλίου σχετικά με την εφαρμογή της παρατάσεως. -

***   Πολλά παιδιά εξετάσθηκαν στο κινητό πολυϊατρείο          
            
Πολλά παιδιά Δημοτικού (κατά κύριο λόγο) και Νηπιαγωγείου εξετάσθηκαν από γιατρούς, στο πλαίσιο δράσης προληπτικής Οδοντιατρικής και Ιατρικής που πραγματοποίησε ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας, τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Νοσοκομείο Καλαμάτας, υπό την αιγίδα του υπουργείου Υγείας.
Στην Καλαμάτα, αυτή η δράση ξεκίνησε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε  χθες. Το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης» στάθμευσε στo προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας (Βασ. Γεωργίου και Aκρίτα), όπου δέχθηκε τους μαθητές και τις μαθήτριες. Πολίτες της Καλαμάτας, δε, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για ραντεβού, προκειμένου να εξετασθούν τα παιδιά τους.
Το Σάββατο διενεργήθηκαν 35 ραντεβού, την Κυριακή 31 και χθες είχαν ορισθεί 26 ραντεβού. Είναι γεγονός, όμως, ότι ορισμένοι πολίτες που είχαν ζητήσει ραντεβού δεν προσήλθαν, καθώς μέσω της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας είχε εξαντληθεί η δυνατότητα προσδιορισμού συναντήσεων με γιατρούς και είχαν κλεισθεί 105.
Για την εφαρμογή της δράσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» διέθεσε το κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», όπου τα παιδιά υποβλήθηκαν σε προληπτικό οδοντιατρικό, παιδιατρικό, οφθαλμολογικό και ωτορινολαρυγγολογικό έλεγχο. Ο «Ιπποκράτης» στελεχώθηκε από εθελοντές οδοντιάτρους και ιατρούς των αντίστοιχων ειδικοτήτων, καθώς και από εθελόντριες Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και άλλο προσωπικό του Συλλόγου.
 
***  Εντυπωσίασαν και προβλημάτισαν οι μαθητές απο την Καλαμάτα που θα συμμετάσχουν στο φετινό διαγωνισμό Ecomobility         
  
 
  Παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα σε αίθουσα του ξενοδοχείου Rex η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Καλαμάτα στο φετινό οικολογικό μαθητικό διαγωνισμό Ecomobility, ο οποίος διεξάγεται για 11η χρονιά. Πρόκειται για ομάδα μαθητών από το Γυμνάσιο Μπουγά.
Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών, αλλά και των πολιτών, για προβλήματα που έχουν να κάνουν με το περιβάλλον και την προσβασιμότητα.
Στην αίθουσα βρίσκονταν και οι μαθητές που κατάφεραν με την εργασία τους να κερδίζουν πέρσι το διαγωνισμό και να μεταβούν στις Βρυξέλες. Εκεί, συνάντησαν ευρωβουλευτές αλλά και ειδικούς στα θέματα του περιβάλλοντος.
Για τη συγκεκριμένη πρωτιά ο συντονιστής της εκστρατείας, Θάνος Ζαφειρόπουλος, εξέφρασε την πικρία του, διότι «πέρασε» αδιάφορα στη Δημοτική Αρχή, αφού αυτό που κατάφεραν οι μαθητές ήταν μεγάλο.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η νικήτρια ομάδα, μέλη της οποίας μίλησαν για την εμπειρία του ταξιδιού, αλλά και την όλη προετοιμασία μέχρι τη νίκη.
Η σκυτάλη της εκδήλωσης πέρασε στη φετινή συμμετοχή, οπότε οι μαθητές έπρεπε μέσα σε 30 λεπτά να παρουσιάσουν τη δική τους εργασία, μια εργασία που περιγράφει καθημερινά προβλήματα που όλοι μας συναντάμε, αλλά, δυστυχώς, δε διορθώνονται.
Οι μαθητές πήραν ακόμη διάφορες συνεντεύξεις, όπως με το διοικητή της Τροχαίας, τον Γιώργο Λαζαρίδη και τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ.
Κατόπιν, μέσα από ένα βίντεο, αποκαλύφθηκαν ξανά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην πόλη μας, όπως οι σβησμένες διαβάσεις, οι κολώνες που θα μετακινηθούν στο νέο πεζοδρόμιο της Φαρών, οι κάδοι που είναι πάνω στα πεζοδρόμια στην Αναγνωσταρά, το αυτοκίνητο που είχε μπει στο Νηπιαγωγείο της Λακωνικής και πολλά άλλα.
Από την πλευρά του, το σχολείο δώρισε ηχητικά φανάρια με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε ένα πάρτυ για αυτό το σκοπό, ενώ πρότειναν στη διεύθυνση να γίνεται η μεταφορά και των εργαζομένων με ένα μέσο (car pooling).
Ακολούθησαν οι προτάσεις των μαθητών. Μεταξύ άλλων, πρότειναν να γίνεται ενοικίαση ποδηλάτων στο κέντρο της πόλης, στα λεωφορεία να υπάρχει πίνακας όπου να αναγράφεται η επόμενη στάση και να γίνει στο Δήμο το car pooling.
Κλείνοντας τραγούδησαν ένα τραγούδι με τα προβλήματα της πόλης, μερικοί στίχοι του οποίου ανέφεραν: «Η πόλη με πληγώνει πολύ» και «Πάμε όλοι μαζί μια καινούργια αρχή».
Καλή επιτυχία από εμάς και ελπίζουμε τα προβλήματα που έθιξαν τα παιδιά να βρουν λύση!
Οι μαθητές που συμμετέχουν είναι οι εξής: Βασίλης Βαμβακάς, Κυριακή Γιαννακοπούλου, Διονύσης Δημητρέας, Φωτεινή Κισκήρα, Γεωργία Λούντζη, Νίκος Μανιάτης, Σταματίνα Μπουγά και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος    Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η Ελένη Λεμπέση.
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση

***  Άρωμα Καλαμάτας στην 1η Ομαδική Έκθεση Ελληνικού Κοσμήματος

 Τις πύλες της άνοιξε στις 22 Φεβρουαρίου η 1η Ομαδική Έκθεση Ελληνικού Κοσμήματος με τίτλο A Jewel Made in Greece, στον εκθεσιακό χώρο «Τεχνόπολις». Εκεί, μπορεί κανείς να θαυμάσει δημιουργίες από 26 Έλληνες δημιουργούς στο χώρο του κοσμήματος. Μία από αυτές είναι και η Χριστίνα Σούμπλη, που έχει καταγωγή από την πόλη μας και, μάλιστα, είχε στο παρελθόν εκθέσει κομμάτια της στον κήπο του Μπενάκειου Μουσείου. Σκοπός της έκθεσης είναι «να επιδιώξει τη δημιουργία μιας ευέλικτης και καλαίσθητης πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει 26 σύγχρονους Έλληνες καλλιτέχνες που εκπροσωπούν το εικαστικό κόσμημα, αλλά και πολύ σημαντικούς δημιουργούς που υπήρξαν πρωτοπόροι στην ανάπτυξη και εξαγωγή του ελληνικού κοσμήματος». Π.Μπ. - 

***  «Νέο αίμα» στο νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας          
       
Με την καταμέτρηση των ψήφων για το Λογαριασμό Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Καλαμάτας συνεχίσθηκε χθες η έκδοση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου.
Στις εκλογές της Κυριακής, ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου, Κώστας Μαργέλης, έλαβε 262 ψήφους.
  Το νέο Δ.Σ.
Συνολικά, στις εκλογές της Κυριακής που πραγματοποιήθηκαν στην Καλαμάτα, από τα 333 μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου που έχουν δικαίωμα ψήφου, ψήφισαν τα 292.
Ο κ. Μαργέλης ως υποψήφιος πρόεδρος έλαβε 262 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 22 λευκά και 8 άκυρα ψηφοδέλτια.
Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εκλέγονται κατά σειρά: Στάθης Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Μουζάκης, Περικλής Ξηρογιάννης, Δημήτρης Καούνης, Κατερίνα Δημαρέση, Χαράλαμπος Αβραμίδης, Όλγα Θεοδώρου, Δήμητρα Μαρκοπούλου, Βασίλης Φωτεινάκης και Φιλάνθη Νηφάκου.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για το Δ.Σ. έλαβαν τις εξής ψήφους:
-Αδαμοπούλου Θεοδούλη-Ελένη του Δημητρίου 99 ψήφους
-Βεργινάδη Μαρία του Νικήτα 65 ψήφους
-Γιάλβαλη Λευκοθέα του Μιχαήλ 49 ψήφους
-Δρακόπουλος Δημήτριος του Θεοδώρου  42 ψήφους
-Κουμάντου Παναγιώτα του Παναγή 91 ψήφους
-Κουτσουρούπας Χρήστος του Φωτίου 66 ψήφους
-Λαπιώτης Σπυρίδων του Βασιλείου 67 ψήφους
-Μανιάτης Αντώνιος του Παναγιώτη 17 ψήφους
-Ξυδέας Ηλίας του Φωτίου 66 ψήφους.
  Δήλωση Μαργέλη
Σε δηλώσεις του χθες ο κ. Μαργέλης τόνισε: «Η μαζική παρουσία των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας δείχνει ότι οι δικηγόροι, συσπειρωμένοι και ενωμένοι στο Δικηγορικό Σύλλογο, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια, αφενός, να αποκρούσουμε την υποβάθμιση του δικηγορικού λειτουργήματος και, αφετέρου, να μπορέσουμε να προασπίσουμε τα δικαιώματα όλων των πολιτών, τα οποία βάλλονται βάναυσα τα τελευταία μνημονιακά χρόνια.
Καθόσον με αφορά, συναισθάνομαι τη μεγάλη ευθύνη που έχω και διαβεβαιώνω τους συναδέλφους δικηγόρους ότι θα προσπαθώ κάθε μέρα να τιμώ την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου.
Όλοι μαζί, πρόεδρος, διοικητικοί σύμβουλοι και δικηγόροι, θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο».
  Αποτελέσματα ΛΕΑΔΚ
Στο μεταξύ, χθες ολοκληρώθηκε και η καταμέτρηση για το Λογαριασμό Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας  Δικηγόρων Καλαμάτας.
Εκλέγονται οι: Αντωνάκου Μαρία με 127 ψήφους, Φουσέκης Γεώργιος με 117 ψήφους, Ιωαννίδης Ηλίας με 104 ψήφους, Αρχοντής Χρήστος με 95 ψήφους και Σουρίλας Νικόλαος με 84 ψήφους.
Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν:
Δημοπούλου Αθανασία του Γεωργίου 71 ψήφους
Κωνσταντοπούλου Ουρανία του Νικήτα 82 ψήφους
Μαραλέτου Κωνσταντίνα  του Ηλία 79 ψήφους
Πουλόπουλος Ηλίας του Κωνσταντίνου 80 ψήφους
Τριμανδήλης Νικόλαος του Γεωργίου 54 ψήφους.    Β.Β.

*** Ομιλία μητροπολίτη Δημητριάδος στην Καλαμάτα

    Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, προσκεκλημένος του μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Γραφείου Οικογένειας και Γυναικείων Θεμάτων της Μητρόπολης. Ο κ. Ιγνάτιος έδωσε ομιλία με θέμα «Οικογένεια, η κατ’ οίκον Εκκλησία». Μέσα από την ομιλία του τόνισε τη σπουδαιότητα του Γάμου ως Μυστήριο και ως απόδειξη μεγάλης αγάπης. Επισήμανε ακόμη ότι μέσα από το γάμο αναδεικνύεται η ενότητα του ζευγαριού, η οποία επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την ανατροφή και διαπαιδαγώρηση των παιδιών. Την εκδήλωση έκλεισε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας, ο οποίος ευχαρίστησε τον ομιλητή για την τιμητική παρουσία του και το άκρως ενδιαφέρον και διδακτικό θέμα που ανέπτυξε. Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί κληρικοί και πλήθος κόσμου. -

***  Δωρεάν χορήγηση αντιικών φαρμάκων από τα φαρμακεία των νοσοκομείων

 Η δωρεάν χορήγηση αντιικών φαρμάκων από τα φαρμακεία των νοσοκομείων κρίθηκε απαραίτητη στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της φετινής εποχικής γρίπης, η οποία χαρακτηρίζεται από την κυκλοφορία του στελέχους H1N1pdm2009. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), το συγκεκριμένο στέλεχος χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα σοβαρή νόσο, ακόμη και σε νεαρά κατά τα άλλα υγιή άτομα. Η φετινή επιδημία, όπως αναφέρουν οι ειδικοί επιστήμονες, συνοδεύεται από σημαντικό αριθμό σοβαρών περιστατικών που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ (59 έως αυτήν τη στιγμή) και θανάτων (53 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους) σχετιζόμενων με τη γρίπη, ιδιαίτερα σε άτομα υψηλού κινδύνου και με συνοδά χρόνια νοσήματα. Για τα άτομα αυτά, επισημαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ, η έγκαιρη έναρξη αντιικής θεραπείας με αντιγριπικά φάρμακα μειώνει τις επιπλοκές από τη γρίπη. «Η άμεση πρόσβαση ασθενών στα αντιικά φάρμακα από τα φαρμακεία των νοσοκομείων της χώρας θεωρήθηκε ουσιαστικής σημασίας και ως ένα σημαντικό όπλο δημόσιας υγείας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ. - 

*** 

*** Αθλητική ενημέρωση :

*** Καταγγέλλει λαχειοφόρο αγορά-απάτη ο Πάμισος!

 Πρωτοφανής για αθλητικό σύλλογο είναι η καταγγελία των ανθρώπων του Παμίσου για άτομα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή πουλώντας λαχνούς για τη δήθεν λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου! Οι συνηθέστερες μαρτυρίες κάνουν λόγο για ζευγάρι που κυκλοφορεί με ένα μπλε Seat. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου της Μεσσήνης προειδοποιούν τον κόσμο και τους φίλους της ομάδας να μην πέφτουν στην παγίδα, διευκρινίζοντας ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει σε εξέλιξη καμία λαχειοφόρος αγορά, ενώ παράλληλα έχουν προσφύγει στις Αρχές για να εντοπιστούν οι επιτήδειοι. Χθες το βράδυ μάλιστα εκδόθηκε και η παρακάτω ανακοίνωση: «Κύριοι, Το Δ.Σ. του ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης γνωστοποιεί στον φίλαθλο κόσμο της Μεσσήνης ότι δεν διενεργεί καμία κλήρωση (Λαχειοφόρο Αγορά) για τις 24 Ιουνίου 2014. Κάθε πώληση λαχνών με το όνομα του ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης είναι πλαστή και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα. Ως εκ τούτου για την διαφύλαξη της ιστορίας και της τιμής του συλλόγου, το ΔΣ του ΓΠΣ Πάμισος Μεσσήνης προσέφυγε στις αρμόδιες αρχές για τα δέοντα. Με εκτίμηση, Για το Δ.Σ. Ο γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσέρτος». - 

***  Με Καλαντζή και κόσμο στην Άρτα η Καλαμάτα         
           
Με προπόνηση στο γήπεδο της Σπερχογείας ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η ομάδα της Καλαμάτας, εν όψει του δύσκολου Σαββατιάτικου αγώνα στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή ημέρα ήταν ευχάριστα, καθώς ενσωματώθηκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Χρήστος Καλαντζής, που δείχνει να ξεπερνά πλήρως τον πρόσφατο τραυματισμό του. Το ίδιο θα λέγαμε ότι ισχύει και για τις περιπτώσεις των Σκαρλάτου και Λιόλιου, οι οποίοι ακολούθησαν μεν πρόγραμμα θεραπείας με τον φυσιοθεραπευτή Λεωνίδα Παπανικολάου, ωστόσο από σήμερα είναι πολύ πιθανόν να τεθούν στη διάθεση του Μίλτου Γκόφα. Ο έμπειρος τεχνικός δε θα έχει στα πλάνα του τους τιμωρημένους Τσιμικλή και Καλογερόπουλο, όπως επίσης και τον Τριανταφυλλάκη – ένα πρόβλημα στον δικέφαλο θα τον αφήσει εκτός και αυτή την εβδομάδα – όμως υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις και παίκτες που έρχονται από τον πάγκο, ικανοί να καλύψουν κάθε απουσία.
Η προετοιμασία συνεχίζεται σήμερα, με προπόνηση πιθανότατα στη Σπερχογεία, ωστόσο θα κριθεί και από τις καιρικές συνθήκες, και θα «βαδίσει» μέχρι και την Πέμπτη, καθώς την Παρασκευή νωρίς το πρωί η αποστολή θ’ αναχωρήσει για την πόλη Άρτας.
Στο πλευρό της, σ’ αυτό το κρίσιμο  παιχνίδι, που αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες της Μαύρης Θύελλας, η ομάδα της Καλαμάτας θα έχει γι’ ακόμη μία φορά το δυνατό της χαρτί, που δεν είναι άλλο από τον φίλαθλο κόσμο της. Ο Σύνδεσμος φιλάθλων – οπαδών «Bulldogs Club” διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο για την Άρτα, και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή καθημερινά (9.00 μ.μ. – 12.00 μ.μ.) στα γραφεία του Συνδέσμου στο ιστορικό κέντρο.
Ν. Μπ.

***   ΚΑΛΟΝΗ  -  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  3-1  .-  (Χθές ) .-
ΚΑΛΟΝΗ -  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ   ημίχρονο 2 - 0 τα  γκολ  24/2/2014: http://youtu.be/d_QZK8oZRFo  ,
ΚΑΛΟΝΗ -  ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    1o  γκολ   24/2/2014 : http://youtu.be/7k8D9fjiiok  ,
Καλλονή - Παναιτωλικός  το  3ο  γκολ  3 - 0  24/2/2014 : http://youtu.be/WrswljqMXwg ,
Καλλονή - Παναιτωλικός  3 - 1  δηλώσεις  γκολ  24/2/2014 : http://youtu.be/xgl6Uhi7alI  ,

Καλλονή -  Παναιτωλικός 3 - 1  μείωση  σκορ 24 2 2014 : http://youtu.be/w1R0ZfXDKVQ  ,
***  ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ  Η  ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ  ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ στην  Β΄ ΕΘΝΙΚΗ στο  Ελληνικό ποδόσφαιρο , μετά  τα  4-0  ήττα  από  ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ από  την απαράδεκτη και κατευθυνόμενη  Διαιτησία , όπως  φαίνεται  από σχετικά  βίντεο  που  είδαν το  φως  της δημοσιότητας :
~ Λύγισε ο Κούγιας:"Mε εξοντώσατε λαμόγια"
 Η συναισθημαική φόρτιση απο όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, λύγισε τον Αλέξη Κούγια κατά την διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής "ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ ". Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής «Δίκη» ο γνωστός ποινικολόγος. Ο πρόεδρος της Παναχαίκής, που αποφάσισε την απόσυρση της ομ'αδας απο το επαγγελματικό πρωτάθλημα, προς το τέλος της εκπομπής δάκρυσε και παρακάλεσε τον παρουσιαστή να πάρει διαφημισικό διάλειμα. Όταν η εικόνα επέστρεψε στο στούντιο, ο κ.Κούγιας είχε αποχωρήσει μη αντέχοντας το συναισθηματικο φορτίο
Απίστευτες καταγγελίες από τον Αλέξη Κούγια που έκανε λόγω για ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να θεωρούνται καταξιωμένοι πρόεδροι τα λαμόγια –
Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «ΔIKH στον ΣΚΑΪ», υποστήριξε πως δεν αντέχει άλλο την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γι’ αυτό αποσύρει από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα την Παναχαϊκή και αποχωρεί ο ίδιος.
«Εξοντώθηκα. Δεν αντέχεται αυτό. Άλλο λόγο είχα προγραμματίσει και για άλλο λόγο βρίσκομαι εδώ. Είναι μια πολύ άσχημη ημέρα για εμένα σήμερα. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα, δεν το αντέχει κανείς. Ούτε ο απλός οπαδός, ούτε ένας έντιμος ιδιοκτήτης ομάδας, ούτε έντιμος δημοσιογράφος. Δεν το αντέχει κανείς το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ανέβαλα συνεχώς αυτή τη στιγμή», ήταν τα πρώτα λόγια του Αλέξη Κούγια Στη συνέχεια, ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε: «Δεν σας κρύβω ότι την πρώτη φορά που λύγισα στη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο, ήταν μετά το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά, με το υποκείμενο τον Αμπάρκιολη.
Το video  από τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΙΓΕΙΟ -ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ :
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ   4-0 .-  =http://youtu.be/Gtkoc1MN2jE ,
~Τίθεται ένα  απλό  ερώτημα  : Τι  κάνει  η  Ελληνική  δικαιοσύνη ; Τι  κάνει  η  Ελληνική  πολιτεία ; 
Επίκειται από  πληροφορίες  ότι είναι  έτοιμες  για  αποχώρηση  από  Ελληνικά  πρωταθλήματα
  OI ομάδες  Αρης  Θεσσαλονίκης , Απόλλων Αθηνών  , Παναθηναϊκός???  , Ξάνθη ;, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ? , Λάρισσα ; , Καλαμάτα ; κ.λ.π.
 ???    ,,,,, .. http://www.dikisports.blogspot.gr/  - =Η  ΔΙΚΗ  ΣΤΟΝ SKY -TV .- } .=

Εκείνο το βράδυ συνέλαβα τον εαυτό μου να είναι έτοιμος να κάνει ακραία πράγματα. Ταξιδεύοντας ξημερώματα, αφού είχα πάει στο σπίτι του Δούρου και μου αποκάλυψε πως ο άνθρωπος που είχε κανονίσει το ποιος θα διαιτητεύσει τον αγώνα ήταν ο Κουρίδης, είπα πως πρέπει να φύγω από το ποδόσφαιρο. Μετά με έπιασε το πείσμα μου, αυτό το Πετροπουλιώτικο. Γιατί αν έχεις κάνει φτωχός, είναι αλλιώς. Και είπα δεν θα φύγω. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήταν μια δοκιμασία. Όπως στο παιχνίδι στον Πλατανιά, με διαιτητή τον Κάμπαξη, τον ανιψιό του Πριόνα, που είναι πρόεδρος στο σύνδεσμο διαιτητών Εύβοιας. Δεν μας δώσανε πέναλτι έξι δευτερολέπτων, ανέβηκε ο Πλατανιάς και όχι η Παναχαϊκή στη Σούπερ Λίγκα. Τότε είπα δεν θα φύγω, και θα προσπαθήσω να αποκαλύψω αυτό που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε εκθειάσει τον Κουρίδη και αρκετούς από αυτούς που αναφέρει, απάντησε: «Στη ζωή μου δεν ξεχνάω ούτε αυτούς που μου έκαναν καλό, ούτε αυτούς που μου έκαναν κακό. Δεν πειράζω κανέναν, αλλά όταν με πειράξεις, χάνω τον ύπνο μου. Αποφάσισα να γίνω φίλος τους. Είχα ήδη καταλάβει τί γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. όταν κατήγγειλα τον Μπέο και τον Τσακογιάννη στην κα Παπανδρέου, πίστευα πως αυτοί είναι η συμμορία στο ποδόσφαιρο. πίστευα πως όταν αυτοί θα συλληφθούν και θα είναι εκτός κέντρων και αποφάσεων, είχα βγάλει το συμπέρασμα από τις κασέτες που μιλούσε ο Μπέος με κάποιον άλλον που είπε πως ήταν ο Νίκος Πατέρας, αποκάλυπτε έναν μηχανισμό. Μπορούσε να βάλει τον οποιοδήποτε, οπουδήποτε. Είχα την εντύπωση πως αυτό γινόταν για το στοίχημα, γιατί μιλούσε για Ρώσους και Τσετσένους που θα έρθουν εδώ να με τρομοκρατήσουν».
Στη συνέχεια αναφορικά με τις καταγγελίες του για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου ανέφερε: «Τη χρονιά που απεκαλύφθη η εγκληματική οργάνωση η Παναχαϊκή ανέβηκε στη Β’. Την προηγούμενη χρονιά η Παναχαϊκή ήταν στη Γ’ και έγινε ο ορυμαγδός με τα στημένα. Τότε είχα δημιουργήσει την εντύπωση πως αυτή είναι η οργάνωση που στήνει τα ματς. Όμως όταν έλεγα ο Μπέος θα βάλουμε, σκεφτόμουν ποιος ορίζει τους διαιτητές; Έλεγα ότι θα ήταν στενοί του συνεργάτες. Έτσι σκεφτόμουν. Όμως μετά τις συλλήψεις έλεγα ότι αυτά θα εκλείψουν και εκείνη τη χρονιά η Παναχαϊκή έπαιξε πλέι οφ. Δικαιολογημένα πίστευα ότι αφού αυτοί είχαν εξοντωθεί από το ποδόσφαιρο οι διαιτησίες θα ήταν σωστές. Όμως στο τέλος της επόμενης σεζόν κι ενώ η Παναχαϊκή είχε ξεκινήσει με -7 βαθμούς, ξαφνικά γίνονται τα πλέι οφ. Και τότε αποφάσισα να κάνω πράγματα που δεν είχα διανοηθεί ότι θα κάνω. Στην κυριολεξία ντρέπομαι που συμμετείχα στον τρόπο ζωής αυτών των ανθρώπων. Έγινε φίλος με τον Κουρίδη. Άρχισα να γυρίζω μαζί του στα μπαρ του Πειραιά με τις πληρωμένες πόρνες. Έγινα φίλος με τον Παπακωνσταντίνου (αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ) στις συζητήσεις για το πώς θα εξοντώσουν τους αντιπάλους τους, πώς θα κερδίσουν τις εκλογές. Με τους διαιτητές, με τους παρατηρητές. Έτσι γίνονταν οι συναλλαγές. Μου τα έλεγε ο Παπακωνσταντίνου μπροστά στον Κουρίδη. Γνώρισα τον κύριο Προύντζο. Μαζί τους πήγα σε μια ταβέρνα, ποτέ μου δεν φαντάστηκα μετά από μια τέτοια πορεία στον δικηγορικό χώρο, θα έφτανα να συναγελάζομαι με αυτούς τους ανθρώπους. Αν ένας οπαδός είχε μια προσωπική άποψη γι’ αυτούς τους ανθρώπους δεν θα πήγαινε κανείς στο γήπεδο. Εκεί έμαθα ότι η Βέροια δεν θα υποβιβαστεί. Εκεί έμαθα ότι ο Πανιώνιος και ο Εργοτέλης δεν έχουν ιδιοκτήτη. Η Βέροια δεν θα υποβιβάζονταν γιατί Κουρίδης και Προύντζος είναι φίλοι και ο γιος του δεύτερου είναι διευθυντικό στέλεχος στις επιχειρήσεις του Αρβανιτίδη γι’ αυτό και η Βέροια έχει διαιτητική εύνοια. Γι’ αυτό στα κρίσιμα ματς της παίζουν διαιτητές εκτελεστές της Σούπερ Λίγκας. Επίσης έμαθα ότι η Βέροια είχε πλαστή ενημερότητα, ότι ο Αρβανιτίδης έχει μεγάλα προβλήματα και εξαιτίας του Προύντζου σώθηκε η Βέροια».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα γνώρισα τον κύριο Σταθόπουλο και από συζητήσεις κατάλαβα τι γινόταν με τις ενημερότητες και αυτό που εμφανίστηκε ως δήθεν έκπληξη με τη δήθεν καταγγελία της Καλλιθέας ήταν μεθόδευση. Αυτή η ιστορία με τις πλαστές ενημερότητες ήταν καθεστώς στην ΕΠΟ. Ο κύριος Σταθόπουλος ποτέ δεν μου το είπε. Κανείς δεν μπορούσε ευθέως να το πει. Όταν χάσαμε την άνοδο από την Ηλιούπολη έμαθα ότι η ενημερότητά της ήταν πλαστή και πήρα τηλέφωνο τον Γρηγορίου που μου είπε ότι ήταν κανονική η ενημερότητα. Για πολλά χρόνια μεγάλες ΠΑΕ δεν είχαν ενημερότητα. Εκεί υπήρχε ένα μαγαζί που συμμετείχαν ο υπάλληλος της ΕΠΟ, ο Καραγκιόζης που όλα αυτά τα χρόνια προστατεύεται. Τότε έκανα ένα συνειρμό και σκέφτηκα ότι μου είπε ψέματα ο κύριος Γρηγορίου».
Για τον αριθμό των ομάδων με πλαστή ενημερότητα, ανέφερε: «Δεν έχω ακριβή αριθμό. Η άποψή μου είναι πως όχι απλώς το γνώριζαν αλλά ήταν και μια χρυσοτόκος όρνιθα αυτή η ιστορία. Η υγιής ομάδα πληρώνει ΙΚΑ και εφορία και δεν κάνει μεταγραφές, οι άλλες πλήρωναν τους ανθρώπους της ΕΠΟ και δεν πλήρωναν το ΙΚΑ και την εφορία. Εκεί είναι όλη η ουσία. Γινόταν και αθέμιτος ο ανταγωνισμός. Για εμένα είναι σοβαρή παράβαση του νόμου. Συμμετείχαν στην απάτη κατά του δημοσίου και το νομικό πρόσωπο της ΕΠΟ και οι υπάλληλοί της. Η ΕΠΟ έχει κατάσταση με τους ασφαλισμένους ποδοσφαιριστές. Με ένα τηλέφωνο, θα φαινόταν αν έχει ασφαλίσει δυο από τους τριάντα. Σήμερα, εγώ πληρώνω ακόμα στην Παναχαϊκή από αυτούς που δεν ασφάλιζαν οι προηγούμενοι».
Για αυτά που έγιναν στο Αίγιο τη Δευτέρα (24/02), είπε: «Δεν υπάρχει πια ελληνικό ποδόσφαιρο. Έγιναν συγκλονιστικά πράγματα στο Αίγιο. Υπεύθυνος είναι απόλυτα ο κ. Καλογιάννης αποκλειστικά»!
Στο σημείο αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή στιγμιότυπο με το ακυρωθέν γκολ της Παναχαϊκής στον αγώνα με τον Παναιγιάλειο, λανθασμένα, με τον κ. Κούγια να αναφέρει: «Ο συγκεκριμένος διαιτητής, έβριζε και τους παίκτες. Ο άνθρωπος είναι 1.60 και έβριζε τους διαιτητές».
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ότι έκανα το έκανα μέχρι την ημέρα που με πρότειναν μάρτυρα υπερασπίσεως οι κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Υφαντής, Προύντζος, Σταθόπουλος. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς αγωγή, χωρίς ήθος, χωρίς παιδεία. Δεν έχουν σύστημα αξιών μέσα τους. κρατάω μια επιφύλαξη, με κάλεσε στο σπίτι του στη Χίο, γνώρισα τη σύζυγό του και την οικογένειά του που είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά είναι επικίνδυνος ο κ. Σαρρής. Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Υποτίθεται πως ήμασταν φίλοι μέχρι τότε που σφύριξε ο Κάμπαξης και ο Αμπάρκιολης. Όταν πήγα στον Δούρο, Σαρρής και Κουρίδης ήταν στην Ελβετία για το Euro. Απελπισμένος πήγα στον Δούρο, με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, έχει ένα μικρό καθαριστήριο, επιβιώνει με δυσκολία. Μου φωτογράφισε αυτούς τους ανθρώπους. Κατάλαβα αμέσως τι συνέβαινε, απλά δεν μπόρεσα να το πω και ήθελα να μαζέψω στοιχεία».
Για να προσθέσει ότι: «Το καλοκαίρι που έγιναν τα παιχνίδια της Παναχαϊκής με τον Πλατανιά και την Καλλιθέα, είχα τη διαβεβαίωση από τον Πιλάβιο που ήταν ακόμα πρόεδρος, πως θα εξαφανιστούν αυτοί οι διαιτητές. Είχα δώσει στον κ. Λακαφώση και τον κ. Κορρέα τα δημοσιεύματα για τους αγώνες αυτούς. Οι τρεις διαιτητές αυτοί, έγιναν διαιτητές Σούπερ Λίγκας. Ένιωσα έκπληκτος, καθώς ο κ. Σαρρής ήταν πρόεδρος στην ΚΕΔ, μαζί με τον Δούρο και τον Μπριάκο. Όταν είδα αυτούς τους διαιτητές στους πίνακες, ήταν μια γροθιά στο στομάχι για εμένα. Θεωρούσα πως ήταν αυτονόητο πως θα διαγραφούν. Ο Κάμπαξης είχε κάνει το προκλητικό με το πέναλτι που κράτησε έξι δευτερόλεπτα και δεν δόθηκε. Υπήρχαν εκλογές, γίνονταν συμμαχίες, πίεζαν άλλες Ενώσεις. Το ίδιο χρονικό διάστημα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για Κάμπαξη, Αμπάρκιολη και Ευαγγέλου μου είχαν επιβάλει εξοντωτικές ποινές. Ο τότε εισαγγελέας είχε προτείνει να υποβιβαστεί η Παναχαϊκή και να ξεκινήσει με -7! Μου πούλησαν κι εκδούλευση πως δεν υποβιβάστηκα και γλίτωσα με τα πρόστιμα. Έκανα πως τους πιστεύω, υποκρινόμουν. Ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εξοντωτικές διαιτησίες με αποκορύφωμα το Παναχαϊκή-Ολυμπιακός. Ενώ εμείς δεν κάναμε τίποτα, μετά τα όργια του Δημητρόπουλου, πέφτει ένα μπουκαλάκι στο γήπεδο και διεκόπη το ματς στο 90’. Μας αφαίρεσαν βαθμούς. Έμεινα έκπληκτος γιατί ο Δημητρόπουλος σφύριζε τα ματς της Παναχαϊκής ενώ εγώ ήμουν βασικός μάρτυρας κατά του Δημητρόπουλου στη δίκη των στημένων».
Στη συνέχεια υπογράμμισε: «Έχω καταλάβει ότι πιθανώς έχω κάνει λάθος που πίστευα ότι η οργάνωση που στήνει τα ματς είναι μόνο οι Μπέος, Τσακογιάννης. Όταν έλεγε ο Μπέος «θα βάλουμε» γινόταν σε συνεργασία με όσους έπαιρναν πραγματικά τις αποφάσεις. Στις κασέτες του 2002 υποτίθεται ότι το αφεντικό ήταν ο Σπάθας, ο Θ. Μητρόπουλος. Οι διαιτητικές αποφάσεις παρά τις αλλαγές στις μεγάλες ομάδες (πχ Πατέρας, Μαρινάκης) ήταν ίδιες. Τότε σκέφτηκα μήπως τα μεγάλα κεφάλια είναι άλλα; Μήπως τα μεγάλα κεφάλια που επιλέγουν τους διαιτητές κι αποφασίζουν την εξέλιξή τους είναι άλλοι; Τότε σε ένα τραπέζι άκουσα έκπληκτος ότι τα θέματα στις εξετάσεις των διαιτητών τα έβαζαν οι Σαρρής και Κουρίδης. Έμεινα έκπληκτος γιατί κατάλαβα τι συμβαίνει. Εδώ είναι όλη η ιστορία. Τότε άρχισα να ψάχνω ποια είναι αυτή η ομάδα. Υπήρχε μια ομάδα που ήταν καθημερινά μαζί. Ο Κουρίδης είχε πάρει σύνταξη αλλά ήταν καθημερινά στην ΕΠΟ και το γραφείο του ήταν δίπλα στον πραγματικά ισχυρό άντρα τον Παυσανία Παπανικολάου».
Αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΠΟ, ανέφερε: «Υπήρχε μια εταιρεία που έδινε ρούχα στην ΕΠΟ και στην οποία συμμετείχε μια κυρία που βρήκε ότι είναι πρόσωπο που συνδέεται με τον Αιγινιακό και τον πρόεδρό του. Παλαιότερα βλέπαμε τον Ακράτητο, τη Χαλκηδόνα, ομάδες που κάθε χρόνο έπαιρναν πρωταθλήματα, ομάδες-τορπίλες, όπως ο Θρασύβουλος. Το φαινόμενο επαναλαμβάνεται και τώρα για παράδειγμα με τον Αιγινιακό και τον Αστέρα Τρίπολης.Σιγά σιγά κάνεις συνειρμούς σκέψεων και παίρνεις απαντήσεις. Αυτό το ένιωσα στο πετσί μου όταν ήμουν ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, συνάντησα τον Αστέρα Τρίπολης πχ.».
Επιστρέφοντας ξανά στο θέμα της νέας οργάνωσης που υποστηρίζει ότι ελέγχει πλέον το ποδόσφαιρο, σημείωσε: «Ξαφνικά το καλοκαίρι έβλεπα τους Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλο Μάνταλο να μην έχουν προβλήματα και να προβάλλονται συνεχώς. Το θέμα είναι πως είχα αρχίσει να έχω μια άλλη προσέγγιση. Η άποψή μου είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτεξούσιοι. Δεν χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν αυτό που κάνουν. Κάθε φορά πουλάνε αυτή την υπηρεσία. Συναντήθηκα με τον Χατζηαποστόλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς) και τον Σάββα (πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης). Φρόντισα να τα κατοχυρώσω αυτά που λέχθηκαν εκεί έχω τη δυνατότητα να τα αποδείξω. Επί μια ώρα μου εξηγούσε τι ακριβώς γίνεται στην ΕΠΟ. Μου είπε ότι ο Κουρίδης είναι ο Σπάθας της ΕΠΟ. Αυτός (Κουρίδης) συντονίζει την όλη ιστορία. Μου είπε αρκεί να ακούσεις μια συζήτηση στη ΔΣ της ΕΠΟ για να καταλάβεις ποιος είναι το αφεντικό στην ΕΠΟ. Αυτός έκανε τις αμοιβές των διαιτητών σε αυτό το ύψος για να μην αντιδράσουν».
Σε ερώτηση για το από πού αντλείται η δύναμη του κ. Κουρίδη, απάντησε: «Δεν θέλησα να ρωτήσω, για να μην πονηρευτούν. Ήθελα να φτάσω στην άκρη. Ο κ. Χατζηαποστόλου ήταν με τον Γκαγκάτση, ήταν αντίπαλος. Ο κ. Σάββας όμως ήταν μαζί τους. Ήταν και στο ραντεβού που σας είπα πριν στο Χίλτον. Μου ζήτησε ο Χατζηαποστόλου να βοηθήσω την κίνηση Γκαγκάτση. Έψαχναν συμμάχους. Μετά από δυο ώρες, στον δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, συναντήθηκα με τον κ. Σάββα. Λες και είχαν συνεννοηθεί, μου είπε την ίδια ιστορία για τον Κουρίδη και παράλληλα κάτι συγκλονιστικό. Μου είπε πως σ’ αυτή την κίνηση αυτών των ανθρώπων, υπάρχει ένας χορός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Μου είπε πως τη χρονιά που έπεσε ο Αρβανιτίδης, έπεσε γιατί δεν έδωσε 200.000 ευρώ στον κ. Υφαντή (σ.σ. διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ). Εγώ τρελάθηκα! Αυτά τα κατέθεσα και στον εισαγγελέα. Το κατοχύρωσα κι αυτό το ραντεβού. Έκανα κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν ήθελα να το δεχθώ».
Ο Αλέξης Κούγιας, πρόσθεσε ακόμα ότι: «Εδώ και χρόνια με κατηγορούν γιατί πάω με το σταυρό στο χέρι. Μου λένε δεν θα ανέβω ποτέ, γιατί δεν μπορώ να πάρω εγώ 3 εκατ. ευρώ με την άνοδο και να μην πάρουν άλλοι χρήματα. Εγώ 40 χρόνια εργάζομαι πολύ σκληρά, έχω κάνει χιλιάδες δίκες, με το όποιο ταλέντο έχω πήρα τις πιο δύσκολες δίκες στην Ελλάδα. Έχω χαλάσει την περιουσία μου όλη γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο, θέλω υγιείς ομάδες, με τα δικά τους αθλητικά τους κέντρα, χωρίς προσφυγές, χωρίς τέτοια πράγματα. Απόψε, προσπαθώ να κινητοποιήσουμε κάποιους σοβαρούς ανθρώπους. Ακόμα και τον πρωθυπουργό ή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάθε Κυριακή τα 9/10 των οπαδών είναι δυστυχισμένοι με αυτά που βλέπουν. Δεν μπορούν να τους εξηγήσουν τι είναι παράνομα στοίχημα, γιατί σφυρίζει έτσι ο Αμπάρκιολης και ο Δημητρόπουλος»
Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι: «Για εμένα ήταν σκληρό αυτό που μου είπαν ότι έριξαν μια ομάδα για τα χρήματα. Την άλλη μέρα πήγα στην ΕΠΟ. Βρήκα τον κ. Υφαντή και μπροστά του πήρα τον κ. Σάββα, σε ανοικτή ακρόαση μου είπε τα ίδια πράγματα. Μου έκανε εντύπωση, ότι τα άκουσε πως δεν έχει καμία αντίδραση. Δεν βούτηξε το τηλέφωνο να του πει τι είναι αυτά που λες για εμένα. Δεν έκανε τίποτα, το μόνο που έκανε ήταν πως είπε ότι θα κάνει μήνυση. Τα έχω καταθέσει αυτά, σε 39 σελίδες στον εισαγγελέα».
Για το «κυνηγητό» που δέχθηκε η Παναχαϊκή και ο ίδιος, όπως υποστηρίζει, σχολίασε: «Έβλεπα τον Δημητρόπουλο να κάνει όργια σε βάρος της Παναχαϊκής και να μην τιμωρείται. Ήταν οργανωμένη αυτή η εγκληματική οργάνωση. Είμαι νομικός και ξέρω πολύ καλά τι λέω. Όταν έβλεπα τα ακραία των διαιτητών εναντίον των ομάδων και να βγάζουμε ανακοίνωση, και αντί να καρατομούνται να προάγονται οι διαιτητές, στην Παναχαϊκή επιβάλλονταν 15000 πρόστιμα, αντί να αίρονται με μια ανάκληση δηλώσεων, όπως γινόταν με άλλες ΠΑΕ.. Στην Παναχαϊκή έφτασαν 170.000 ευρώ τα πρόστιμα. Όταν έβγαζα ανακοινώσεις, δεχόμουν δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Όταν ο Μαρινάκης έλεγε τα σκουπίδια του ποδοσφαίρου ο Κούγιας κι ο Αλαφούζος, δεν γινόταν τίποτα. Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωσή του με χαρακτήρισε «εθνικό καραγκιόζη». Για εμένα που έχω διαγράψει μια πορεία στη ζωή μου, με την επαγγελματική μου καριέρα, ερχόταν ο Καραπαπάς και ο Θεοδωρίδης και με έλεγαν καραγκιόζη. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, κολλητός του Παπακωνσταντίνου, με χυδαίες εκφράσεις έβγαλε ανακοίνωση εις βάρος μου. ο Ολυμπιακός έλεγε μανιοκαταθλιπτικό τον κ. Αλαφούζο, που τον γνωρίζουμε κι εκτός ποδοσφαίρου».
Για όσους αντιτέθηκαν στο «σύστημα», όπως το χαρακτηρίζει, επεσήμανε: «Όποιος κινήθηκε ενάντια στην εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου, εξοντώθηκε. Η ΑΕΚ είναι στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, ο Ηρακλής είναι εκεί που είναι. Ο Άρης θα παίζει στη Γ’ Εθνική του χρόνου, η Λάρισα να παίζει με τη δεξιά βουνοπλαγιά, τον Πανσερραϊκό εκεί που βρίσκεται, την Καλαμάτα εκεί που βρίσκεται και από σήμερα και την Παναχαϊκή και να είναι στη Σούπερ Λίγκα, ο Πλατανιάς, του Στέλιου, που ακούγεται στις κασέτες της ΕΥΠ. Ο Στέλιος Βαρουξάκης, που ακούγεται στις συζητήσεις του Μπέου και του Τσακογιάννη. Να είναι στη Σούπερ Λίγκα η Καλλονή με τον καπετάνιο. Σε πέντε χρόνια ο Πλατανιάς στη Σούπερ Λίγκα; Να έρχονται οι οπαδοί του Πλατανιά που πριν τέσσερα χρόνια έπαιζαν με τον Κισσαμικό ντέρμπι ζωής ή θανάτου και να φωνάζουν στον Άρη εκεί – εκεί στη Γ’ Εθνική. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουνε.
Σχετικά με την περίοδο που εκπροσωπούσε νομικά τον Αχιλλέα Μπέο επεσήμανε: «Τότε ο Μπέος προσπαθούσε να αναδείξει την παράγκα του Μητρόπουλου. Γι’ αυτό είχε πρωτοστατήσει για τη Σούπερ Λίγκα ώστε να διαλυθεί η ΕΠΑΕ του Μητρόπουλου».
Σχετικά με την απόφασή του να αποσύρει την Παναχαϊκή από το πρωτάθλημα, τόνισε: «Σήμερα στις 14.30 κατέβαλα την εγγυητική της Παναχαϊκής για να συνεχίσει την παρουσία της στο πρωτάθλημα, να έχουμε το Παμπελοποννησιακό κτλ. Όμως η απόφασή μου είναι αμετάκλητη. Την Κυριακή δεν παίζει η Παναχαϊκή. Θα παραδώσω τα συμβόλαια και… (δακρύζει όντας συναισθηματικά φορτισμένος)… φτάσαμε στο σημείο αυτά τα καθάρματα να διώχνουν εμένα και τον Βελλή από το ποδόσφαιρο. Να με χτυπάνε οι μπράβοι του προέδρου του Πανηλειακού. Το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν παίχτηκε ούτε στη Μαλαισία. Η Παναχαϊκή και τα Γιάννενα ήταν κομμάτι μου, δεν με άφησε ο Γκαγκάτσης να ανέβω με τα Γιάννενα. Γιατί εμείς πληρώνουμε τους παίκτες, το ΙΚΑ, την Εφορία κι όχι τα λαμόγια. Είμαι σκληρός άνθρωπος στη ζωή μου. Με σκληρή διαδρομή. Κάτι πρέπει επιτέλους να γίνει ώστε να ξαναγυρίσουν οικογένειες στα γήπεδα που γέμισαν κακοποιούς. Πάνε στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας με 50 μπράβους ο καθένας. Πρόεδρος είναι το λαμόγιο πια κι όχι ο έντιμος άνθρωπος. Ότι έχουν να μου προσάψουν είναι από αυτό το καταραμένο πράγμα που το αγάπησα πιο πολύ από καθετί. Έχεις στην πλάτη του μια πόλη με 120.000 κατοίκους. Ο Άρης το ίδιο δεν ήτα; Η Λάρισα; Η ΑΕΚ; Πώς έφτασε η ΑΕΚ σε αυτή την κατάσταση;».
Σε αυτό ακριβώς το σημείο ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον Κυριάκο Θωμαΐδη να κάνει ένα διάλειμμα στην εκπομπή προκειμένου να αποφορτιστεί. Ωστόσο, μετά την επιστροφή από το διαφημιστικό διάλειμμα, ο παρουσιαστής της εκπομπής εξήγησε πως ο γνωστός ποινικολόγος δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε, με συνέπεια να ολοκληρωθεί και η εκπομπή περίπου ένα τέταρτο μετά τις 02.00.
Ο πρόεδρος της Πατρινής ομάδας απέστειλε εξώδικη δήλωση στην Ένωση της Β' Εθνικής κατηγορίας και τον πρόεδρο της , Σπύρο Καλογιάννη πως η Παναχαϊκή σταματά να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα, ενώ ηδη ξεκίνησε η εκκαθάριση της εταιρίας.
~** Για τον Κούγια, το χθεσινό παιχνίδι της Παναχαΐκή στο Αίγιο με τον Παναιγειλιο που στιγματίστηκε από πολλά διαιτητικά λάθη και τα επεισόδια πριν την έναρξη του, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Πρώτα έβγαλε ανακοίνωση για την αποχώρηση της Παναχαϊκής από το πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελίες στην εκπομπή Δίκη. 
***Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΔΗΛΩΣΗ
Της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005" που εδρεύει στην Πάτρα, επί της Λεωφόρου Πατρών - Κλάους, και εκπροσωπείται νομίμως υπό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, Αλέξιου Κούγια του Χρήστου, Δικηγόρου, κατοίκου Αθηνών, επί της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας, αριθμ.55.
ΠΡΟΣ
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ και Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας (FOOTBALL LEAGUE), που εδρεύει στην Αθήνα, επί της οδού Θεμιστοκλέους, αριθμ.42 και εκπροσωπείται νομίμως υπό του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου αυτής, Σπύρου Καλογιάννη.
Κύριε Πρόεδρε,
Όπως σας είναι γνωστό, η ποδοσφαιρική μας εταιρία, λόγω εγκληματικών συμπεριφορών εγκληματιών διαιτητών και λόγω μεροληπτικών αποφάσεων της αθλητικής δικαιοσύνης, έχει εξαναγκαστεί να αγωνίζεται επί της προεδρίας σας, επί 3 χρόνια στην football league 2 και επί 3 χρόνια στην Football League 1, σημερινή Football League, με καμία ελπίδα, να αγωνιστεί οποτεδήποτε στην Super League.
-  Επειδή οι εγκληματικές συμπεριφορές, όλων όσων συμμετέχουν σ' αυτήν την διαδικασία, μας έχουν οδηγήσει σε αγωνιστικό και οικονομικό μαρασμό, ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ (Δημόσιο, ΙΚΑ, προπονητές, ποδοσφαιριστές, τρίτα πρόσωπα) και συγχρόνως να κατασκευάζουμε ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο.
- Επειδή μετά την απουσία της οποιασδήποτε επίσημης αντίδρασης τόσο από εσάς, όσο και από το διοικητικό συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής, τους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς και τους αθλητικούς δικαστές, στην δολοφονική επίθεση, την οποία δέχθηκε ο ιδιοκτήτης μας Αλέξιος Κούγιας, από μπράβους της ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ, με τους οποίους καθημερινά συνεργάζεστε, αλλά και μετά τον χθεσινό εξαναγκασμό μας, τόσο από τον παρατηρητή, τον οποίο εσείς ορίζετε, όσο και από την δική σας εντολή, ν' αγωνιστούμε στο χθεσινό παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ, παρά το ότι ένα τέταρτο πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν λιπόθυμοι μέσα στο πούλμαν από την χρήση χημικών, που οι δύστυχοι αστυνομικοί έριχναν για να επιτρέψουν την είσοδο μας στο στάδιο του Αιγίου, αντιμετωπίζοντας οργανωμένο σχέδιο κατατρομοκράτησης των ποδοσφαιριστών μας, από την διοίκηση και τους οπαδούς της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΕΙΑΛΙΟΣ, διότι διαφορετικά, όπως ο παρατηρητής και ο διαιτητής τους αγώνα μας έκαναν γνωστό, θα μηδενιζόμασταν,
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE KAI THN ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται, όπως επιδώσει νόμιμα την παρούσα εις αυτόν, στον οποίον απευθύνεται, προς γνώση του για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στο κείμενο επιδόσεώς του.
Αθήνα, 25.2.2014
Ο ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΗΛΩΝ
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΗΣ ΠΑΕ
 ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε 2005
ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

***Ανακοίνωση ΕΠΟ 24/2/2014
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής: Η ΕΠΟ δεν είναι διατεθειμένη και δεν πρόκειται να ακολουθήσει κανέναν Κούγια και τις σχεδιασμένες και αποφασισμένες, πριν από την έναρξη του αγώνα της ομάδας του, δηλώσεις, αλλά ούτε και να γίνει μέρος των κατασκευασμένων θεατρινισμών του.
Η ΕΠΟ εμπιστεύεται πλήρως όλα τα στελέχη της, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου και υπαλλήλους της, την ηθική τους υπόσταση και την καθημερινή τους προσπάθεια για την ισότιμη και απαρέγκλιτη εφαρμογή των κανονισμών προς όλες τις κατευθύνσεις.
Καλεί την αδέσμευτη ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία έχει απόλυτη εμπιστοσύνη, να συνδράμει με τις δυνάμεις της στην προστασία των ανθρώπων της Ομοσπονδίας από πιθανές εις βάρος τους εκδηλώσεις βίας.
Η ΕΠΟ και τα στελέχη της θα απαντήσουν στον κάθε Κούγια, όπως του αρμόζει και εκεί που πρέπει: στα δικαστήρια και ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης, όπου και θα κληθεί να αποδείξει τις ψευδείς και συκοφαντικές επινοήσεις του.-
Υν  προς  την υπεράνω  όλων  ΕΠΟ : Ποια  είναι   η  αλήθεια; ...  και  ποια (ποιών) τα  ασύστολα  ψεύδη ; Παρακολουθούν τις κρίσεις  στις Επίμαχες  φάσεις κάθε  Κυριακή;.. στους  ποδοσφαιρικούς  αγώνες ; αφουγκράζονται  το  τι  φωνάζουν  φίλαθλοι  και  οπαδοί  που  δεν μπορούν να  πάνε  με  τα παιδιά  τους  στο  γήπεδο ;  Τι  έχουν  κάνει  όλα  αυτά  τα  χρόνια  όλοι  αυτοί  οι (αρχοντες ) της  ΕΠΟ ; ........;;;;;;;;  
~** ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Βίντεο με  αναλύσεις  από  επίμαχες φάσεις της  26ης  αγωνιστική          
~*** 26η  αγωνιστική Σούπερ Λίγκα  Ελλάδας 23/2/2014 : http://youtu.be/DUSXBOXxPBY ,
~*** ΠΑΟΚ - Πανθρακικός  3 - 0 επίμαχες φάσεις 23/2/2014 : http://youtu.be/r27pMkkUSZY
~*** ΠΑΟ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1 επίμαχες φάσεις  δηλώσεις  ανακοινώσεις γκολ  23/2/2014 : http://youtu.be/_1wmJ_eECR4  ,
 ~*** ΠΑΟ - Εργοτέλης 1-1  Επίμαχες  φάσεις  γκόλ  23/2/2014 : http://youtu.be/FTTa2HyJmkM , ~*** Απόλλων - Πανιώνιος  1-2  ανακοίνωση ΠΑΕ  23/2/2014 : http://youtu.be/HAOVexe0Sjw ,
~*** ΟΦΗ - ΟΣΦΠ  0 - 4   γκόλ επίμαχες  23/2/2014 : http://youtu.be/BGInXg2uyQ4  
~*** Απόλλων - Πανιώνιος  1 - 2  δήλωση προέδρου 23/2/2014 : http://youtu.be/0gzSS07UnOk  ,
  ~ Απόλλων A. - ΠΓΣ Πανιώνιος 1-2 Επίμαχες φάσεις :23 /2/2014 :http://youtu.be/vGa9vRFNVuY ,
    ~
  *** Για το  Τσαμπιον Λιγκ  στο  Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο :
~  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  - ΜΑΤΣΕΣΤΕΡ  ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ  

***  ~***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 :
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/01-02-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 01-02-2014 Φεβρουάριος .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/2014.html , Παρουσιάσεις  Αθλητικών  ερασιτεχνικών  βίντεο  Ιανουαρίου  Φεβρουαρίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/02022014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 02/02/2014 Φεβρουαρίου  ,-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/02/03-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/02/04-2014.html , Ενημέρωση σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/05-2014.html ,  Ενημέρωση Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/06-2014.html , Ενημέρωση Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014 , .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/02/07-2014.html , Ενημέρωση  της  Παρασκευής  07  Φεβρουαρίου  2014  .-
~  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/02/09-2014.html , Το αγιάζι της Κυριακάτικης ενημέρωσης 09 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/09022014-10-02-2014.html  , Διαδρομές  στην όμορφη  Ελλάδα μας  Κυριακή 09/02/2014 , Δευτέρα 10-02-2014 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2014/02/10-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  11  Φεβρουαρίου  2014  .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ στην όμορφη Ελλάδα μας Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/02/11-2014.html , Ενημέρωση Τρίτη  11 Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/02/12-2014.html  ,Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  12  Ιανουαρίου  2014  .-
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/02/13-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Πέμπτη  13  Φεβρουαρίου  2014  .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/14-2014.html   , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2014/02/14-2014.html ,  Ανθολόγιο Επιλογές  Καταγραφές  Παρασκευή  13 Φεβρουαρίου  2014 .-
~
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/17-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  17 Φεβρουαρίου  2014 , .-
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2014/02/18-2014.html  , Ενημέρωση  της Τρίτης 18  Φεβρουαρίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/19-2014.html , Άρωμα ενημέρωσης Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/02/20-2014.html  , Άρωμα  ενημέρωσης  Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη) 20  Φεβρουαρίου  2014 .-
~   http://arfara-messinias-stamos.blo/2014/02/21-2014.gspot.grhtml ,  Άρωμα ενημέρωσης Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 .-
~http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/02/21-2014.html ,  Άρωμα ενημέρωσης Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/21-2014.html  , Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ 
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/22-2014.html  , Υγεία  πάνω απ ΄ όλα  ,  Σάββατο  22  Φεβρουαρίου  2014  .-
~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/22-2014.html , Άρωμα της ενημέρωσης Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/21-2014.html  , Άρωμα στο αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/22-2014.html  , Υγεία  πάνω από  όλα  ,  Σάββατο  22  Φεβρουαρίου  2014  .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2014/02/23-2014.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή 23 Φεβρουαρίου  2014   .-
~ http://stamos-dynami.blogspot.gr/2014/02/24-2014.html , Άρωμα  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  24  Φεβρουαρίου  2014 .-
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2014/02/25-2014.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  25  Φεβρουαρίου  2014 .-
~*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -      445      φίλοι.-
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
~ http://www.youtube.com/stamos01 ,       = 3134   video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 , =1587 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal , =    1586 video.-
                                             ** Σύνολον   :   6307    βίντεο αναρτημένα .-
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2484   φίλοι   .265? https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
 ~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 600     φίλοι .- https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas?ref=tn_tnmn ,

*** Μαρτυρική  μας  ΚΥΠΡΟΣ  : http://youtu.be/9ITfRqVVtyc   ,
 

3 σχόλια:

  1. Δεν παραμένει μάθημα κάτι που γίνεται με τη βία , ενώ όποιο γίνεται με τέρψη και ευχαρίστηση , μπαίνει και κάθεται μονιμότερα στις ψυχές .- Μέγας Βασίλειος .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν ερωτάσαι , δίδε απάντηση με πρέπουσα και ταπεινή φωνή , όταν δεν ερωτάσαι σιώπα .- Μέγας Βασίλειος .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είναι ορφανός όποιος δεν έχει πατέρα ή μητέρα , αλλά όποιος δεν έχει καλή και ηθική ανατροφή .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή