Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΕΣ γιά όλους μας Τετάρτη 09 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΛΟΓΕΣ  γιά  όλους  μας  Τετάρτη  09  Οκτωβρίου  2013 :***   Όταν οι χρεοκοπημένοι Γερμανοί υποδέχονταν τον Ωνάση με ελληνικές σημαίες [βίντεο]
Εξαιρετικό παράδειγμα του πως η ιστορία κάνει κύκλους αποτελεί το ιστορικό βίντεο που δείχνει τους Γερμανούς εργάτες στα ναυπηγεία να υποδέχονται με τιμές ήρωα (και ελληνικές σημαίες να κυματίζουν) τον Αριστοτέλη Ωνάση.
Η σημερινή επέτειος από τον θάνατο του Αριστοτέλη Ωνάση το 1975 ήταν η κατάλληλη αφορμή για να έρθει και πάλι στην επικαιρότητα το βίντεο που δείχνει τον τρόπο που τον είχαν υποδεχτεί οι Γερμανοί.
Όλα αυτά την εποχή που βοηθούσε ενεργά να πάρει ξανά μπροστά η μεταπολεμική βιομηχανία τους , δίνοντάς τους παραγγελία για 30 τάνκερ-μεγαθήρια. Μάλιστα αρχικά ο Ωνάσης είχε ζητήσει ένα μόνο τάνκερ, με τους Γερμανούς να απαντούν αρνητικά καθώς υπήρχε έλλειψη ρευστού. Τελικά βρέθηκε η λύση του συμβολαίου για 30 τάνκερ, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα ως εγγύηση στην τράπεζα για την ανακατασκευή του ναυπηγείου.
Δείτε το βίντεο -το οποίο αποτελεί μέρος ενός εξαιρετικού ντοκιμαντέρ- από το 9.45 και μετά. Τότε που βλέπουμε την καθέλκυση του πρώτου τάνκερ, με την Χριστίνα Ωνάση να σπάει την σαμπάνια και τον Αλέξανδρο Ωνάση να πατάει το κουμπί.

 
ΠΗΓΗ
*** Ένα εκατομμύριο δολάρια για… μία βραδιά! Η Kelly Brook τού πήρε τα μυαλά [φωτο]
Ένα εκατομμύριο δολάρια για… μία βραδιά! Η Kelly Brook τού πήρε τα μυαλά [φωτο]
Ένα εκατομμύριο δολάρια προσέφερε στην Kelly Brook ένας Γάλλος μεγιστάνας για μία καuτή βραδιά μαζί της…
Η βρετανίδα καλλονή βρίσκεται στις Κάννες και πρωταγωνιστεί στην πρώτη της ταινία .
Ο γοητευτικός επιχειρηματίας, που ακούει στο όνομα Frederic, την πλησίασε και της έδωσε μία επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αρκεί να περνούσε μία εpωτική βραδιά μαζί του.
Η 32χρονη σταρ αρχικά τα έχασε και μετά πίστεψε ότι της έκανε φάρσα ο σκηνοθέτης της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί.
Όμως ο Γάλλος επιχειρηματίας δεν φάνηκε να πτοήθηκε από την αμηχανία της Kelly. «Μόνο μία νύχτα! Σε παρακαλώ, μία νύχτα! Έχω χρήματα!» την εκλιπαρούσε και εκεί το μοντέλο κατάλαβε ότι ο άνδρας σοβαρολογούσε.

***  Διαίρει και Βασίλευε-η τέχνη της υπονόμευσης (Βίντεο) :

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της... Ελλάδας (Βίντεο)

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ!!! 
Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακίερα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές...
Μέσα απο αυτό το βίντεο μπορείτε δείτε και να μάθετε την αλήθεια. Η μικρή λέξη "ενωθειτε" είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε, υπερ μας, στην παγκοσμιοποίηση!!!
Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνική σημαία!!!
Ενημερώστε τους φίλους σας, τις οικογένειές σας …μείνετε μαζί μας!!! Αποκτήστε κριτική σκέψη...


***  Για εσχάτη προδοσία οι χρυσαυγίτες.Το ΚΚΕ γιατί δεν διώκεται ως αντισυνταγματικό κόμμα;Το σύνταγμα καταλύθηκε ήδη,κύριοι κ κυρίες.
Ένας  μάρτυρας  ψευδομάρτυρας ,πληρωμένος μάρτυρας ,πείτε τον όπως θέλετε,'μαρτύρησε' ότι άκουσε από χρυσαυγίτες να λένε ότι θα μπουν στη βουλή με τανκς.Αυτό ήταν αρκετό για να βγάλει και άλλο 'πόρισμα' ο ανακριτής και να κατηγορήσει τρεις χρυσαυγίτες βουλευτές για εσχάτη προδοσία!
Ήμαρτον,με τον ίδιο εύκολο και μπακαλίστικο τρόπο θα βγαίνει ο  οποιοσδήποτε 'μάρτυρας' θα βγαίνει,θα λέει πέντε μπουρδές για όποιον θέλουν να κυνηγήσουνκαι μετά μαύρο φίδι που τον έφαγε.Γι'αυτό τώρα τσουρουφλίζεται ο μώλος του ΣΥΡΙΖΑ ,νιώθει ότι με του ίδιου τύπου μπακαλομαρτυρίες θα το τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί όταν έρθει η ώρα.Και η ώρα αυτή είναι κοντά,να είστε σίγουροι.
Το ΚΚΕ δεν ακούγεται καθόλου αυτές τις μέρες.Έχει κεσμένη τη φωλιά του ,γι'αυτό.Πάντα μιλούσε κατά του Συντάγματος ,γιατί όμως δεν το πείραζε κανένας.Πάντα χρησιμοποιούσε στειλιάρια ,ποτέ όμως δεν κατηγορήθηκε για εγκληματική οργάνωση.
Σήμερα τα άτομα αυτά που έδειραν στο Πέραμα τον 'κυκλωμένο' αφισοκολλητή της παρακάτω φωτό κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.Όταν εκείνος ποδοπατούσε μαζί με άλλους έναν μόνο του πολιτικό αντίπαλο,εξέφραζε το .... δημοκρατικό του δικαίωμα.
Ο 'κυκλωμένος' τις άρπαξε στο Πέραμα.Εδώ στην παλαιότερη φωτό διαπρέπει ο δημοκρατισμός του.
Τα κόκκινα τάγματα εφόδου επί το έργον και μάλιστα με ´κορυφαία στελέχη του ΚΚΕ'.


δ
 Ξεκίνησε με τη Χ.Α. θα ακουλουθήσουν και οι υπόλοιποι αντιφρονούντες που μέχρι τώρα οργίαζαν 'δημοκρατικά'.Και θα διώκονται συνοπτικά με γελοία στοιχεία,κατασκευασμένα κατά των αντιδραστικών αντιπάλων ,οποιουδήποτε χρώματος.
Το Σύνταγμα καταλύθηκε ήδη,κυρίες και κύριοι.   http://tokokkino.blogspot.com
 
***  13 + 2 στοιχειοθετημένες κακουργηματικές υποθέσεις της “εγκληματικής οργάνωσης” Νέα Δημοκρατία
Έρευνα: Γιάννης Παναγιωτακόπουλος
 Τα πρωτοφανή που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν προβληματίσει σαφώς πολλούς, γύρω από τις προθέσεις του πολιτικού συστήματος και της δικαιοσύνης. Ασχέτως της δικαστικής έκβασης της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, το βασικό ερώτημα που τίθεται από τους πολίτες είναι το κατά πόσον η Χ.Α. είναι το μοναδικό κόμμα εντός του κοινοβουλίου που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “εγκληματική οργάνωση”. Διότι η αίσθηση μίας “δικαιοσύνης” που ενεργεί επιλεκτικά, έρχεται σε αντίθεσή με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Ας δούμε λίγο ποια είναι η νομική λογική αυτού του χαρακτηρισμού, έτσι όπως την είχε εξηγήσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την λογική, ένα κόμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως “εγκληματική οργάνωση” όταν φέρει τα εξής χαρακτηριστικά:
α) Διαθέτει συγκεκριμένη ιεραρχική δομή και οργάνωση.
β) Μέλη και στελέχη της προβαίνουν συστηματικά σε κακουργηματικές πράξεις, υπό την σκέπη αυτής της ιεραρχικής δομής.
Σε αυτήν ακριβώς την λογική φτιάχτηκε και ο φάκελος του κ. Δένδια για την Χ.Α., που απεστάλλει στον Άρειο Πάγο.
Επανερχόμενοι στο βασικό μας ερώτημα, βλέπουμε οτι το πρώτο στοιχείο είναι κοινό σε όλα τα κόμματα που βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Όλα δηλαδή διαθέτουν συγκεκριμένη ιεραρχική δομή και οργάνωση. Μένει να δούμε το δεύτερο χαρακτηριστικό. Αν δηλαδή μέλη ή στελέχη τους  προβαίνουν συστηματικά σε κακουργηματικές πράξεις, υπό την σκέπη αυτής της ιεραρχικής δομής
 Παρακάτω παρουσιάζω 13 συν 2 υποθέσεις της τελευταίας δεκαετίας, που αποδεικνύουν ότι συστηματικά, μέλη και στελέχη της “εγκληματικής οργάνωσης” Νέα Δημοκρατία, υπό την σκέπη της δομής της οργάνωσης που τους προώθησε και τους στήριξε σε θέσεις που τους έδιναν αυτή την δυνατότητα, προέβησαν σε κακουργηματικές πράξεις.
Προκειμένου να μιλούμε επί αδιάσειστων στοιχείων, επέλεξα να μην συνυπολογίσω δεκάδες υποθέσεις που υπάρχουν στο επίπεδο των καταγγελιών, των επώνυμων ή ανώνυμων μαρτυριών ή των δημοσιογραφικών ερευνών.  Αναφέρομαι μόνο σε συγκεκριμένες δικογραφίες, δικαστικές αποφάσεις και εισαγγελικές έρευνες, που αφορούν σε νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενεργές ή παθητικές δωροδοκίες, απιστίες σε βαθμό κακουργήματος, λαθρεμπόριο, υπεξαιρέσεις, διασπάθιση δημοσίου χρήματος έως και ένοπλες ληστείες της “εγκληματικής οργάνωσης”. Πρόκειται δηλαδή για υλικό στοιχειοθετημένο από την δικαιοσύνη, το οποίο είναι έτοιμο προς  περαιτέρω επεξεργασία για όποιον εισαγγελέα θέλει να ερευνήσει την υπόθεση της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της ένταξης σε αυτήν νυν ή πρώην βουλευτών, υπουργών και πρωθυπουργών.
Τέλος αναφέρομαι σε 2 από τις δεκάδες υποθέσεις, στις οποίες έρευνες των δικαστικών αρχών σταμάτησαν μπροστά στο φράγμα της πολιτικής προστασίας της εν λόγω “εγκληματικής οργάνωσης”.
ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΡΕΜΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ SIEMENS
1) Ο στενός συνεργάτης του Πρ. Παυλόπουλου
 Τον Μάιο του 2005 γίνεται γνωστή η υπόθεση με τον στενό συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. Πρ. Παυλόπουλου, τον κ. Α. Χούπη, ο οποίος είχε αναλάβει επ' αμοιβή μέσω εταιρείας που είχε συσταθεί να διαμορφώσει τους όρους προκήρυξης και αξιολόγησης αιτήσεων για προσλήψεις στο Δημόσιο εκτός ΑΣΕΠ, και συγκεκριμένα την πρόσληψη 300 υπαλλήλων στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Παράλληλα ο δράστης και μέλος της Ν.Δ., ήταν διορισμένος στο ΔΣ του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής και ελάμβανε μισθούς ως εκπαιδευτικός, ως δημοσιογράφος της ΕΤ3 και ως διευθυντής του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, ενώ ήταν και καθηγητής στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Ισότητας.
2) Ο «εγκέφαλος» ένοπλης ληστείας και ο βουλευτής Ν.Δ.
 Ο 38χρονος απόστρατος  Α. Λιαρτής, μέλος της Ν.Δ. και πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ κ. Η. Καλλιώρα, συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 2006 ως «εγκέφαλος» της ένοπλης ληστείας της χρηματαποστολής του Καζίνου Πάρνηθας με λεία 1,5 εκατ. ευρώ. Την άδεια οπλοφορίας, του την είχε εξασφαλίσει ο κ. Καλλιώρας, ως μέλους της προσωπικής του φρουράς. Ακάλυπτες επιταγές και κλοπές συγκαταλέγονται επίσης στο πλούσιο «βιογραφικό» του. Ο κ. Καλλιώρας είχε μεσολαβήσει μάλιστα και για την επαναφορά του στην Πολεμική Αεροπορία, αίτημα που απορρίφθηκε λόγω του παρελθόντος του.
3)Παραδικαστικό κύκλωμα
 Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για εμπλοκή στο παραδικαστικό κύκλωμα κάθισαν ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Πέτρος Μαντούβαλος και ο πρώην πρόεδρος Πρωτοδικών Ευάγγελος Καλούσης. Ο Πέτρος Μαντούβαλος αντιμετώπισε τις κατηγορίες: ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, απόπειρα κακουργηματικής απάτης, απόπειρα παράβασης του νόμου περί μεσαζόντων, απάτη από κοινού από την οποία η ζημιά είναι ιδιαίτερα μεγάλη, απόπειρα εκβίασης και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων από κοινού.
Τελικώς το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον Ιούνιο του 2013, επέβαλε στον πρώην βουλευτή της Ν.Δ., ποινή κάθειρξης επτά ετών, με αναστολή, καθώς και τριετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
4) Υπόθεση ENERGA και HELLAS POWER
Με ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος τους ο ειδικός ανακριτής για υποθέσεις διαφθοράς, τον Οκτώβριο του 2012 συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι των εταιρειών,παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, ENERGA και HELLAS POWER. Σε βάρος των πέντε στελεχών των δύο εταιρειών ασκήθηκε από την εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου συμπληρωματική δίωξη για τα αδικήματα της λαθρεμπορίας σε βαθμό κακουργήματος και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης.
Ανάμεσα στους πέντε, ο  Στέφανος Σιαφάκας, στέλεχος της Ν.Δ., που με απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας Γιώργου Αλογοσκούφη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη, είχε τοποθετηθεί στις 9/10/2006 στο διοικητικό συμβούλιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, (πρώην ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ), ενώ έναν περίπου χρόνο μετά κατέλαβε τη θέση του προέδρου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, το ίδιο διάστημα που ήταν στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα η σύζυγός του Κλαίρη Σιαφάκα διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του τότε υπουργού Εθνικής Άμυνας Β. Μεϊμαράκη.
Ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους, για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου σε βαθμό κακουργήματος, καθώς εμφανίζονται να μην αποδίδουν στα κρατικά ταμεία τα ποσά που προβλεπόταν από τις συμβάσεις τους με για την εμπορία ρεύματος. Η ζημιά που, κατά το κατηγορητήριο, υπέστη το δημόσιο υπολογίζεται στα 200 εκατ. ευρώ.
Το στέλεχος της Ν.Δ. και εκλεκτός των Αλογοσκούφη και Μεϊμαράκη, παραμένει έως σήμερα προφυλακισμένος ως ύποπτος φυγής.
5)Ο εκλεκτός της Ν.Δ. Βασ. Παπαγεωργόπουλος
 Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος στέλεχος της Ν.Δ. και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού Κων. Καραμανλή, ο γ.γ. Καθώς και ο ταμίας του δήμου, επίσης μέλη της Ν.Δ. καταδικάστηκαν για υπεξαίρεση 18 εκατομμυρίων ευρώ από τον δήμο Θεσσαλονίκης.
6)Τα κακουργήματα  των Ψωμιάδιδων
 Συμπληρωματική ποινική δίωξη ασκήθηκε τον Μάρτιο του 2013, από την  Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του πρώην περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη (ο οποίος κηρύχθηκε αμετάκλητα έκπτωτος για άλλη υπόθεση) όπως και σε  βάρος επίσης του  αδελφού του Διονύση. Οι  κατηγορίες που απαγγέλθηκαν στους αδελφούς Ψωμιάδη αφορούν τις κακουργηματικές πράξεις της ηθικής αυτουργίας σε απιστία και ψευδή βεβαίωση, από κοινού και κατ' εξακολούθηση, σε βάρος του Δημοσίου.
Οι πράξεις αυτές, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου, αφορούν το διάστημα που ο Π. Ψωμιάδης ήταν νομάρχης Θεσσαλονίκης και ο αδελφός του Διονύσης, αντινομάρχης Τεχνικών Έργων, ενώ οι  ίδιες κατηγορίες αφορούν  και τον άλλοτε γενικό διευθυντή της Νομαρχίας Δημήτρη Λευκόπουλο. Άπαντες υπήρξαν στελέχη της Ν.Δ.
7)Οι εκλεκτοί της Ν.Δ. Στη Μύκονο
 Τον Ιούνιο του 2013 τέθηκαν σε αργία από τα καθήκοντά τους με απόφαση της Γ. Γ. της ΑΔΑ, ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Μυκόνου, αφού φέρεται να εμπλέκονται στο οικονομικό σκάνδαλο του Δήμου και έχουν παραπεμφθεί σε δίκη με κατηγορίες μορφής κακουργήματος.  Και οι τρείς είναι στελέχη  της Νέας Δημοκρατίας.
8) Πλοκάμια της “εγκληματικής οργάνωσης” και στον Βόλο
 Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Λάρισας (350/2012) παραπέμφθηκαν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας, ο πρώην Δήμαρχος Βόλου Κυριάκος Μήτρου και ο πρώην Αντιδήμαρχος Βόλου, και οι δύο στελέχη της Ν.Δ., για τη διενέργεια δεκάδων ρουσφετολογικών προσλήψεων προκειμένου να ικανοποιήσουν ψηφοφόρους και να έχουν εκλογικά οφέλη στο Δήμο Βόλου ιδίως κατά τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006, με κατασπατάληση μεγάλων χρηματικών ποσών, κυρίως μεν της ΔΕΥΑΜΒ και δευτερευόντως του Δήμου Βόλου.
9) Ο πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας
 Ποινή φυλάκισης τριάμισι ετών με αναστολή, επιβλήθηκε τον Μάρτιο του 2013 στον πρώην νομάρχη Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα, ο οποίος σήμερα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Ηγουμενίτσας, καθώς κρίθηκε ένοχος από Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσπρωτίας, για τα κακουργήματα, της παράβασης καθήκοντος και της παθητικής δωροδοκίας. Ο πρώην νομάρχης είναι στέλεχος  της Ν.Δ.
10) Κακουργήματα και στην Καβάλα
 Σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ο πρώην  νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής, που ήταν και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας στις τελευταίες εκλογές. Πρόκειται για στέλεχος της Ν.Δ. Καταδικάστηκε τον Μάϊο του 2013.
11) Ο πρώην δήμαρχος Θάσου
 Σε αργία, από τη θέση του δημοτικού συμβούλου, τέθηκε τον Σεπτέμβριο του 2013, ο πρώην δήμαρχος Θάσου, Λευτέρης Μερέσης,  σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 247/2011 αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης και μέχρι την έκδοση αθωωτικής απόφασης επί της κατηγορίας που τον βαρύνει. Με βάση το βούλευμα που απέστειλε το Συμβουλίου Εφετών Θράκης και με το οποίο παραπέμπει σε δίκη τον πρώην δήμαρχο, προέκυπτε ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή προκάλεσε ζημία στο Δήμο Θάσου, άνω των 500.000 ευρώ.
12)Κύκλωμα “λευκών γάμων” αλλοδαπών
 Προφυλακιστέα κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, τον Ιανουάριο του 2013, η 52χρονη υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Μάρθα Τσαρτσίδου, η οποία κατηγορείται ότι είχε ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα των «λευκών» γάμων που «χάριζε» νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα για πλήθος αλλοδαπών.
Η κ. Τσαρτσίδου στην απολογία της δήλωσε πως ότι έκανε το έκανε για ανθρωπιστικούς λόγους. Επιρρίπτει ευθύνες σε μία άλλη συλληφθείσα για την υπόθεση, γνωστή με το όνομα Μαντόνα. Η Μαντόνα στη δική της απολογία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υποστηρίξει ότι τίποτα δεν γινόταν χωρίς την κ. Τσαρτσίδου.
 13) SOS: Η εκκρεμης υπόθεση siemens
 H γερμανική εταιρεία Siemens δωροδοκούσε κρατικούς λειτουργούς για να επικρατήσει σε δημόσιους διαγωνισμούς. Ιδιωτικά κέντρα οικονομικής ισχύος, κοινοβουλευτικά κόμματα και παντελής έλλειψη διαφάνειας συνθέτουν το μωσαϊκό της υπόθεσης Siemens.Σύμφωνα με το πόρισμα της Εξεταστικής  Επιτροπής της βουλής, «μαύρο» χρήμα διοχετεύτηκε (από το 1990 και τουλάχιστον μέχρι το 2008) σε ανώτατους αξιωματούχους, πολιτικούς, κόμματα κ.λπ. Πρώην υψηλόβαθμα στελέχη της Siemens είχαν σχηματίσει εγκληματική οργάνωση και προέβαιναν σε παράνομες πληρωμές και δωροδοκίες, προκειμένου να διευκολυνθεί η σύναψη συμβάσεων. Το ύψος, μάλιστα, των καταβαλλόμενων ποσών υπολογίζονταν στο 2% κάθε σύμβασης για τα πολιτικά πρόσωπα και στο 8% της σύμβασης για τους αξιωματούχους! Όπως προέκυψε μάλιστα από τις αποφάσεις των γερμανικών δικαστηρίων, για όλες τις συμβάσεις που σύναψε το ελληνικό Δημόσιο με τη Siemens κατέβαλε για καθεμία 10% επιπλέον της αξίας της. Μαύρο χρήμα που κατετήθετο απο την εταιρία απευθείας στα ταμεία των κομμάτων Ν.Δ. Και ΠΑΣΟΚ, προκείπτει από την ανάκριση της Γερμανικής δικαιοσύνης.
Έγγραφο που αποδεσμεύτηκε από την δικηγορική εταιρεία  «Debevoise&Plimpton LLP» και βρίσκεται στα χέρια του ανακριτή, καταδεικνύει την διαδρομή, μόνο την περίοδο 1990-1994, 20 εκατ. Μάρκων (10 εκατ. Ευρώ) από τα ταμεία της Siemens προς τα ταμεία της Ν.Δ.
Παρ' όλα αυτά ο διευθύνων σύμβουλος της Siemens Ελλάδος,  Μιχάλης Χριστοφοράκος αφέθηκε να δραπετεύσει στην Γερμανία και η υπόθεση βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια, ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης. Αν επιβεβαιωθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη τα μισά στοιχεία από όσα έχει συλλέξει η Γερμανική -η οποία κινήθηκε σαφώς πιο γρήγορα και αποτελεσματικά-, αρκούν για να χαρακτηριστούν ως εγκληματικές οργανώσεις τα δύο κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Φυσικά κατανοούμε το επείγων του θέματος, καθώς ενδέχεται και τα δύο κόμματα που κυβερνούν, να είναι δέσμια επιβαρυντικών στοιχείων που κατέχει η Γερμανική κυβέρνηση, την ώρα που διαπραγματεύονται με αυτήν συμβάσεις (Μνημόνια κ.λπ) που μπορούν να υπονομεύσουν την Εθνική μας Κυριαρχία.
 Παρ' όλα αυτά δεν επιδεικνύεται σε αυτή την περίπτωση η ίδια ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, που επιδεικνύεται στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΆΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 Η γνωστή ρήση ότι “η εκτελεστική εξουσία και οι πολιτικοί δεν επεμβαίνουν στο έργο της δικαιοσύνης”, αποτελεί έναν μύθο, που καταρρίπτεται από τα ίδια τα νομοθετήματα του αστικού κράτους. Η βουλευτική ασυλία, ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και όλες οι διαδικασίες που έχουν θεσπιστεί προκειμένου να προστατεύουν τους πολιτικούς από την δικαστική εξουσία, αρκούν για να καταλάβουμε ότι δεν έχει σοβαρά ερείσματα λογικής αυτός ο μύθος. Στην περίπτωση των απλών πολιτών, μία εισαγγελική παραγγελία περνάει κατευθείαν στον ανακριτή. Στην περίπτωση των πολιτικών περνάει πρώτα από την βουλή, όπου οι κομματικές συμμαχίες και η συντεχνιακή ομερτά, μπορούν να κόψουν τον δρόμο προς τον ανακριτή. Επιπλέον οι παρεμβάσεις κυβερνητικών παραγόντων, ουκ ολίγες φορές έχουν βάλει με θεσμικά ή μη μέσα, φρένο στις έρευνες των δικαστικών. Παρακάτω αναφέρω δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις, που κάτω από άλλες συνθήκες θα κατέληγαν -ή μπορούν να καταλήξουν- τουλάχιστον στον ανακριτή. Αξίζει να αναφέρουμε οτι οι εισαγγελικές παραγγελίες που βρίσκονται θαμμένες στα συρτάρια του προεδρείου της βουλής, είναι αγνώστου αριθμού...
1)Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004
Το γεγονός ότι μέχρι και σήμερα, δεν έχει γίνει καμία επίσημη αποτίμηση του συνολικού κόστους της Ολυμπιάδας της Αθήνας θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στην ιστορία όχι μόνο του ελλαδικού κράτους αλλά και των Ολυμπιακών Αγώνων.
Αν και στον φάκελο διεκδίκησης ο προϋπολογισμός της διοργάνωσης ήταν 7,741 δισ. ευρώ, το κόστος τελικά εκτινάχθηκε στα ύψη. Ωστόσο, ακόμα και σήμερα το κόστος αποτελεί γρίφο που προσεγγίζεται μόνο με εκτιμήσεις, προερχόμενες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίες κινούνται ανάμεσα στα 11 και τα 30 δισ. ευρώ. Για παράδειγμα, σύμφωνα με τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Standard and Poor’s, το κόστος αυτό κυμαίνεται κοντά στα 30 δισ. ευρώ.
Δύο ανώτατοι δικαστικοί, οι κ.κ. Κουκουλάκης και Παρασκευόπουλος, σε έκθεση που συνέταξαν ως μέλη της ελεγκτικής επιτροπής του “Αθήνα 2004” επισήμανανν σοβαρότατες παρατυπίες με απευθείας αναθέσεις και υπερτιμολογήσεις. Η κυβέρνηση Καραμανλή, με ειδική τροπολογία έπαυσε τους δύο αυτούς δικαστικούς από την τριμελή επιτροπή πριν φτάσει το πόρισμα επισήμως στα χέρια της. Έτσι η έκθεσή τους θεωρήθηκε τυπικά άκυρη και τα όσα κατήγγειλαν δεν διερευνήθηκαν ποτέ.
2)Η υπόθεση των υποβρυχίων
 Τον Απρίλιο του 2011 ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητά από τον υπουργό δικαιοσύνης την παραπομπή των Άκη Τσοχατζόπουλου και των υπουργών που τον διαδέχτηκαν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης, δηλαδή, των κυρίων Γιάννου Παπαντωνίου του ΠΑΣΟΚ, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου της ΝΔ και Ευάγγελου Μεϊμαράκη της ΝΔ, για την υπόθεση των υποβρυχίων. Η βουλή παραπέμπει τον Άκη Τσοχατζόπουλο σε προανακριτική επιτροπή η οποία τελικώς τον παρέδωσε στην δικαιοσύνη. Οι τυχόν ποινικές ευθύνες των άλλων τριών υπουργών, εξετάζονται από την Επιτροπή Εξοπλισμών της βουλής η οποία τελικώς τον Αύγουστο του 2011 τους καταλογίζει μόνο... “πολιτικές ευθύνες” με αποτέλεσμα να μην παραδοθούν ποτέ στην δικαιοσύνη.
 
***Τα Ελληνικά ρόδια,είναι τα καλύτερα παγκοσμίως,.
Ήρθε η στιγμή για την συγκομιδή,Ένα από τα πιο αγαπημένα φρούτα, το ρόδι, προσφέρει κάτι περισσότερο από απίστευτη γεύση. Είναι ιδιαίτερα θρεπτικό, έχει θεραπευτικές υπερδυνάμεις και φυσικά είναι και… γούρικο. Πλούσιος σε βιταμίνες (Α, C, Ε, φυλλικό οξύ), σίδηρο, κάλιο και φυτικές ίνες, αυτός ο κόκκινος καρπός, έχει επίσης λίγες θερμίδες.
 
***Ούτε μια στάλα Ελληνισμού... Posted by Κωνσταντίνος Μανίκας 
Ο Ελληνισμός είναι ίσως ο πιο διαδεδομένος προορισμός καταφυγής για ανεύρεση δικαιολογιών σχετικά με ένα μεγάλο εύρος αντικρουόμενων θεμάτων. Η οικουμενικότητα και οι πανανθρώπινες αξίες του, μετατρέπονται με χαρακτηριστική ευκολία σε μέσο συναισθηματικής χειραγώγησης. Ορισμένοι δεν φείδονται αξιοποίησης διάσπαρτων στοιχείων του, ώστε μέσα από τη στρέβλωση και την καπήλευση τους να αποκτήσουν επικοινωνιακή επιρροή σε πλατιά λαϊκά στρώματα.
Ούτε μια στάλα Ελληνισμού δεν υπάρχει στην κατά το δοκούν υπακοή στους νόμους και την ερμηνεία τους με βάση πρόσκαιρα προσωπικά ή πολιτικά συμφέροντα. Τίποτα δεν διδαχτήκαμε από την επιμονή του Σωκράτη να καταπιεί το κώνειο τιμώντας τους θεσμούς, ανεξάρτητα από το δίκαιο ή όχι της δικαστικής στάσης απέναντι του;
Ούτε μια στάλα Ελληνισμού δεν υπάρχει στην ανάδειξη της βίας και της αυτοδικίας σε βασικό μοχλό επιβολής της οποιασδήποτε άποψης. Τίποτα δεν διδαχτήκαμε από την χριστιανική παράδοση της κατανόησης, του σεβασμού και της αλληλεγγύης;
Ούτε μια στάλα Ελληνισμού δεν υπάρχει στην προσπάθεια καταπάτησης του δημοκρατικού κεκτημένου με ακραίες οχλοκρατικές ή στρατοκρατικές μεθόδους που θυμίζουν Τζιχάντ και Ταλιμπάν. Τίποτα  δεν διδαχτήκαμε ούτε από τις προτροπές του Αριστοτέλη για αποφυγή του πολιτικού λαϊκισμού, ούτε από την φοβική δολοφονία του Καποδίστρια ή την μεταπολιτευτική δράση της τρομοκρατίας;
Ούτε μια στάλα Ελληνισμού δεν υπάρχει στη διάδοση του μίσους και της μισαλλοδοξίας ως «εγχειριδίου» κοινωνικής συμπεριφοράς. Τίποτα δεν διδαχτήκαμε από την ανεπιτήδευτη υπεροχή του αρχαίου πνεύματος ή την άδολη χριστιανική αγάπη και σύνεση;
Στην κωμικοτραγική σημερινή πραγματικότητα οι αρνητές της δημοκρατίας και κάθε συλλογικού θεσμού εγκαλούν το σύστημα, που διαρκώς απαξιώνουν, ότι παρεκκλίνει από την πίστη τήρηση των κανόνων του (αυτών που αμφισβητούν και θέλουν να καταργήσουν!). Καταγγέλλουν κυνήγι των ιδεών τους (ενώ είναι προφανές ότι διώκεται αποκλειστικά η ανομία), όταν δαιμονοποιούν συστηματικά κάθε αντίθετη άποψη. Οι ιδέες είναι σεβαστές όπως θεμιτή είναι και η ανάδειξη των αντιφάσεων και της απύθμενης υποκρισίας.
Κων/νος Μανίκας
Οικονομολόγος – Ψυχολόγος
 
***Έλενα Κωνσταντινίδου: Ανάβει φωτιές στο Facebook....η κοπέλα του Κασιδιάρη!
  Έχει γίνει μεγάλος ντόρος με την σχέση τους. Μια σχέση που την αποκαλύψαμε πρώτοι εμείς εδώ στο Nassos Blog.
Απο τότε χύθηκε πολύ μελάνι....
Και να τα ακριβά αυτοκίνητά…να οι Τίτλοι των Καλλιστείων να οι διακοπές με το σφιχτό αγόρι του Εθνικιστικού Κινήματος…που μεταξύ μας τώρα…Έχει μια αδυναμία στις ψηλές γυναίκες…
Το κορίτσι ωστόσο αυτό πέρα από σύντροφος Κασιδιάρη είναι και μια γυναίκα που μπορεί να έγινε γνωστή από το modeling όμως έχει αλλάξει εντελώς ρότα.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στις Πολιτικές επιστήμες και εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στην Αθήνα αναζητώντας δουλειά.
Βλέπετε είναι κι αυτή μια από τις πολλές άνεργες αν και «πτυχιούχες» νέες που ανεβάζουν τον πήχη της ανεργίας σε πολύ μεγάλα νούμερα…
Για να το ελαφρύνω τώρα και κρίνοντας απο τις φωτογραφίες η Έλενα θέλει κι αλλού μεγάλα νούμερα.
Ο λόγος; Εμφανής. Τούμπανο το κορίτσι…Μπροστοκούνητο και επικίνδυνο. Δείτε εικόνες που ανέβασε στην σελίδα της και τρέλανε κόσμο…
 
*** 
Ιωάννης Λεβαντής9 Οκτωβρίου 2:10 μ.μ.
Ιωάννης Λεβαντής Επιτρέπω την αναδημοσίευση σε ηλεκτρονικό και μη τύπο,αναπαραγωγή,ανάρτηση, κοινοποίηση ελεύθερα.
Καλημέρα στους απανταχού Έλληνες και Φιλέλληνες.
Καλημέρα σε Πατριώτες και αμετανόητους εγκλωβισμένους στα άκρα των πολιτικών επιλογών.

Θα σας ξαναθυμίσω την αναφορά μου στο σχέδιο αφανισμού των ανθρώπων.

΄0λοι μας αναφερόμεθα, καθημερινά και παντοιοτρόπως ,στην τρέχουσα μορφή εξουσίας διαμαρτυρόμενοι και αγανακτούντες δια παν ότι συμβαίνει.
Το σύστημα χειραγώγησης των μαζών(λαού) μας εντέλλει να υιοθετήσουμε δια της ψήφου , όλα εκείνα εκτός του δημοκρατικού προσανατολισμού με την δημιουργία αλαζονικών κοσμικών προτύπων.Προτύπων των οποίων η συντήρηση και η διαχείριση εξουσίας απαιτεί θεραπαινίδες.
Αυτές τις θεραπαινίδες ψηφίζουμε και μετά διαμαρτυρόμεθα για την άστοχη ψήφο μας.
Ας ξαναδούμε τι συμβαίνει.
1)Ας φανταστούμε το σύστημα παγκοσμίου κυριαρχίας-εξουσίας σαν μια ‘’ εταιρία’’ με υποκαταστήματα παντού.
Το συμφέρον του ‘’επιχειρηματία’’ είναι η αρχή της ήσσονος θυσίας.(πως με μικρό κόπο θα αποκτήσει πολλά έσοδα).
Ο ‘’επιχειρηματίας’’ θέλει έμπιστους διαλεγμένους ‘’εργάτες’’ που να εκτελούν τις εντολές του ,γρήγορα αθόρυβα αγόγγυστα χαμηλά αμειβόμενοι,ακόμη και αν αυτές οι εντολές αποσυνθέτουν τον κοινωνικό ιστό την ανθρώπινη υπόσταση και κάθε γραπτό και ηθικό κανόνα δικαίου.

Η χαμηλή αμοιβή είναι το κίνητρο ανόδου σε χώρο που ποτέ δεν θα φθάσει άλλος ειμή μόνο εκείνοι που παρέδωσαν εαυτούς εις πλήρη υποτέλεια στην διάθεση του ‘’επιχειρηματία’’.
Πως ο ‘’επιχειρηματίας’’..
1)πείθει το ανθρώπινο δυναμικό να τον ακολουθήσει και
2)πως αντιδρά oταν κάποιοι επαναστατήσουν;

1)Η ασφάλεια το πρώτον:Το σύστημα κατασκευάζει ένα κακέκτυπο του κοινοβουλευτισμού δίκην φυλακής και εκεί εγκαθιστά τους ανθρώπους υποτελείς.
Τους λέει είσαστε ελεύθεροι πολίτες έχετε νόμους δικαιοσύνη δικαίωμα ψήφου=ελεύθερη βούληση κλπ......
Τα πάντα και εις παν εύρος εντός του συγκεκριμένου αυτού συστήματος είναι συντεταγμένα να υποστηρίζουν αυτό το ίδιο το σύστημα και τον σκοπό υπαρξεώς του.
Δηλαδή ,δημιουργία επωφελών νόμων και μεθόδευση ψηφίσεώς των,ερμηνευτικές διατάξεις άλλων νόμων κατά το δοκούν,χειραγώγηση της δικαιοσύνης,παράκαμψη νόμων,καταστρατήγηση του συντάγματος,ερμηνείες του γράμματος του νόμου καθ’υπόδειξιν ,υιοθέτηση μεθόδων ‘’αραιώσεως’’ των εθνικών χαρακτηριστικών,
συνόρων,εθνικού πλούτου κλπ....και τέλος ΄΄εξαφάνιση΄΄ των εναντίων........

2)Στην σημερινή πολιτική πρακτική και κοινωνικό γίγνεσθαι με βάση την τρέχουσα κομματική διαστρωμάτωση έχουμε τα δεξιά και τα αριστερά κόμματα .
Πάντοτε ήταν σε αντιπαλότητα.Άρα το διαίρειν και βασίλευε είναι δεδομένο.
Οι δεξιοί προσπαθούν να μείνουν στην εξουσία και οι αριστεροί τους πολεμάνε.
Για το καλό της Πατρίδας ισχυρίζονται και οι δύο.Γνωστά σε όλους τα τραγικά γεγονότα του εμφυλίου πολέμου.
Το σύστημα θέλει ισορροπία αλλά και την διατήρηση της αντιπαλότητας συνεχώς.
Δηλαδή να περιστρεφόμεθα μέσα στην ‘’φυλακή’’ κυνηγώντας ο ένας τον άλλον.
Έτσι καθιέρωσε όταν υπερισχύει η δεξιά, π.χ εμφύλιος, να κυβερνάει η αριστερά
(συνδικαλιστές,απεργίες,διεκδικήσεις ,χαράτσια,κατασχέσεις,διαζύγια,ανεργία ταραχές,φτώχεια,αυτοκτονίες, εγκλήματα κλπ...).
Όλα αυτά αποδίδονται στις αριστερές διεκδικήσεις.

Οταν τυχόν θα υπερισχύσει η αριστερά τότε θα έχουμε συνέχιση των προαναφερθέντων γεγονότων(ίδια αφεντικά) αλλά με μια σημαντική διαφοροποίηση.
Μια νέα απειλή.Τον προαιώνιο εχθρό της αριστερής κολτούρας και διανόησης τον φασισμό και μάλιστα στον υπερθετικό βαθμό τον ναζισμό.Η καταπολέμηση του οποίου θα ΔΩΣΕΙ ‘’ΠΑΣΗ ΘΥΣΊΑ ‘’....ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΧΡΌΝΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ αυτής της νέας πολιτικής κατάστασης.
Αλλά προσοχή.Για να διατηρηθούν αλώβητα τα άκρα έχουμε δημιουργία αντιγράφων κομμάτων της κάθε παράταξης έτσι ώστε όταν καταστραφεί το αντίγραφο να παραμείνουν τα πρωτότυπα και μάλιστα να δικαιωθούν και να συνεχιστεί έτσι αενάως ο ‘’κύκλος’’.......
Έτσι θα αναγκαστεί ο λαός να γυρίσει στα παλιά και άντε πάλι από την αρχή.
Σε κάθε τέτοια στροφή ο λαός χάνει περισσότερα από πρίν.
Μην ξεχνάτε όταν ο Μαρξισμός ήταν σε πλήρη ισχύ στην πρώην σοβιετική ένωση και ανατολικη γερμανία,αλβανία κλπ..οι άνθρωποι πηδούσαν τα συρματοπλέγματα για να ελευθερωθούν και πέθαιναν ή επί τόπου ή στα στρατόπεδα στην σιβηρία.
Όσοι άλλοι από την άλλη πλευρα ήταν αντίθετοι πηγαίνανε στα λευκα κελιά στο γκουαντάναμο,κρήτη,μακρόνησο κλπ....
ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ!!!!!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ...: ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ’’.....

Αυτό το σύστημα απέρριψε τον ΛΑ.Ο.Σ γιατί εκπροσωπεί τον Πατριωτισμό που χωράει στην απέραντη αγκαλιά του όλους τους Έλληνες.
Ευχαριστούμε Τον Κύριό μας ,διότι άθελά τους συνέβαλαν Στο Έργο Του Θεού,
Δηλαδή δια της αποβολής του ΛΑ.Ο.Σ από το σύστημα τον απενοχοποίησαν εσαεί από κάθε συμμετοχή του εις τα έργα τους.
Η διαγωγή τους εδικαίωσε τον ΛΑ.Ο.Σ σε όλες τις πολιτικές προβλέψεις του επισφραγγίζοντας την ικανότητα του, ως προς την αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων, που είναι και ο θεμελειώδης λίθος της διακυβέρνησης μιας χώρας.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΙΘΟΣ ΦΩΤΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ.Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ,ΤΩΝ
ΥΨΗΛΩΝ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΕΩΔΩΝ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ.ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.
Ο ΛΑ.Ο.Σ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ 52 ΣΤΑΣΗ ΜΕΤΡΟ ΦΙΞ.
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ...: 210 7522700
Επιτρέπω την αναδημοσίευση σε ηλεκτρονικό και μη τύπο,αναπαραγωγή,ανάρτηση, κοινοποίηση ελεύθερα.

***
  *** Τι θα γίνει σε περίπτωση που συνεχιστεί η παράλυση του αμερικανικού δημοσίου;
         
Σε περίπτωση που η παράλυση του αμερικανικού δημοσίου συνεχιστεί για ένα μήνα, οι επιπτώσεις στις ΗΠΑ, αλλά και στις παγκόσμιες αγορές θα είναι πολύ σημαντικές, όπως εκτιμά εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου σε συνέντευξή του στο οικονομικό δίκτυο, CNBC.
«Αν η παράλυση του αμερικανικού δημοσίου κρατήσει ένα μήνα και συνοδευτεί από οικονομική αναταραχή, τότε οι επιπτώσεις στην οικονομία των ΗΠΑ θα είναι πολύ μεγάλες και πιθανότατα θα γίνουν αισθητές και στον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε το στέλεχος του ΔΝΤ, κ. Decressin.
Τα σχόλια του κ. Decressin έγιναν μία ημέρα μετά την αναθεώρηση προς τα κάτω των προοπτικών της παγκόσμιας ανάπτυξης και οκτώ ημέρες μετά το «κλείσιμο» του δημοσίου ελλείψει συμφωνίας για το νέο αμερικανικό προϋπολογισμό.
Ωστόσο, το ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα της αμερικανικής οικονομία είναι η ανάγκη αύξησης έως τις 17 Οκτωβρίου του ορίου δανεισμού των ΗΠΑ πάνω από τα 16,7 τρισ. δολάρια που είναι το σημερινό χρέος της χώρας.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που φοβούνται ότι Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί δε θα συμφωνήσουν ούτε σε αυτό το θέμα, με αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες να προχωρήσουν σε μία πρωτοφανή στάση πληρωμών.
Ήδη το ΔΝΤ έχει προειδοποιήσει ότι κάτι τέτοιο θα έχει τεράστιες και πολύ σοβαρές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.
Όπως είπε ο κ. Decressin, «είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ανάκαμψη των ΗΠΑ θα εκτραχυνθεί, θα υπάρξει ύφεση και τα πράγματα θα χειροτερέψουν» για τις ΗΠΑ, αλλά και την παγκόσμια οικονομία.
Σχετικά με την ευρωζώνη, ο κ. Decressin δήλωσε ότι βελτιώνεται η οικονομία της περιοχής, βγαίνει από την ύφεση και, ενδεχομένως, να δει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης την επόμενη χρονιά, κάτι που θα επηρεάσει θετικά την παγκόσμια οικονομία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ, το δημόσιο έχει «κλείσει» 17 φορές στο παρελθόν, μόνο πέντε εκ των οποίων ξεπέρασαν σε διάρκεια τις οκτώ ημέρες. Το μεγαλύτερο κλείσιμο έχει στις 16 Δεκεμβρίου του 1995 και διήρκησε 21 ημέρες. 
 
***
 
~   http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/09/23-09-2013.html , Επιλέγοντας Διαλέγοντας  Γράφοντας Δευτέρα 23-09-2013 .-
http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/09/23-2014.html  , Διαλέγω  και  Γράφω  Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/09/24-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 .-
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/09/24-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/09/25-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013 .-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013 , Διαλέγω  Επιλέγω  και  ...... Γράφω  !.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/26-2013.html , Διαλέγω Επιλέγω  Γράφω  Πέμπτη  26  Σεπτεμβρίου  2013  .-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013  .-
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/27-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ Παρασκευή  27  Σεπτεμβρίου  2013 , Βρίσκω ,  Επιλέγω , Διαλέγω  ...Γράφω.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/09/28-2013.html  ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  28 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/09/29-2013.html  , Τον   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  29  Σεπτεμβρίου  2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspo,t.gr/2013/09/28-29-30-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ τριήμερο 28 , 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2013.-
~ ~***       ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ   ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013   :
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/10/01-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευ  και  Τρίτη 01  Οκτωβρίου  2013 .-
http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/10/02-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  02  Οκτωβρίου  2013 .-
~
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/03-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2013.-
 ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , ΑΝΘΟΛΟΓΟΝΤΑΣ Γράφοντας Παρασκευή  04- Οκτωβρίου  2013.-
~
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/04-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  04  Οκτωβρίου  2013.-
~
http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/10/05-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  05  Οκτωβρίου  2013 .-
~ 
http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/05-06-10.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο  Σαββατο  05 Οκτωβρίου  και Κυριακή 06  -10-2013.-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/10/05-06-10.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ Σαββατο -Κύριακο  Σαββατο  05 Οκτωβρίου  και Κυριακή 06  -10-2013.-
 ~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/10/06-2013.html , Το  κανάλι  της  Ενημέρωσης Κυριακή  06  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://ar fara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/10/07-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  07  Σεπτεμβρίου  2013.-
~   http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/10/08-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  08 Οκτωβρίου  2013.-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/10/09-2013.html  , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  09  Οκτωβρίου  2013.-   
  ~   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/10/09-2013.html , ΕΠΙΛΟΓΕΣ  γιά  όλους  μας  Τετάρτη  09  Οκτωβρίου  2013 .-
 * ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.- .-
  ~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-          ** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-  
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/05/17-2013.html ,Η ΕΛΛΑΔΑ μέσα από Φωτογραφίες Παρασκευή 17 Μαΐου 2013.-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ από φωτογραφίες Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε , Βλέπουμε , Ζούμε , Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/06/29-2013.html , Άρωμα Ελλάδας Σάββατο 29 Ιουνίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/09/11-2013.html , Άρωμα Ελλάδας διαδρομές - εκδρομές 11 Σεπτεμβρίου 2013, ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ  εκδηλώσεις στις ΣΠΕΤΣΕΣ – Από Τριήμερη  εκδρομή-απόδραση 7.8. και  9  Σεπτεμβρίου 2013 ,.. ΝΑΥΠΛΙΟ - Ερμιόνη ,Σπέτσες , Ύδρα , Γαλατάς , Πόρος . Αίγινα , Πειραιάς.-
~   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου  2013 .-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/09/16-2013.html ,  Το αγιάζι   της   ενημέρωσης  Δευτέρα  16  Σεπτεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/09/17-2013.html ,   Όμορφα  και  ωραία  Νέα και  Άλλα  πολλά  Τρίτη  17  Σεπτεμβρίου  2013.-
 ~   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου