Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 01 Σεπτεμβρίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Σεπτεμβρίου  2013 :

    ΚΑΛΟ  ΜΗΝΑ  σε  όλους  μας !

  Με  καλημέρα  γιά όλους !!  Η ζωή δεν  είναι  άνοιξη  , η  Άνοιξη  είναι  Ζωή !

**** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
 Στη Χρυσή  Άμμο Βάρνας
~ Ο  Έρωτας δεν είναι παρά  ένα  γεύμα  αισθήσεων , αναμνήσεων  καί οσμών . -(ίσως παραισθήσεων;)
~ Έτσι  καταλαβαίνουμε πως δεν είναι  τόσο η πράξη  της αγάπης που μας κάνει να ζούμε , όσο η  επιθυμία να  μπορούμε  να  Αγαπάμε .-
~ Όλα  ξεκινούν από  ενθουσιασμό , επιθυμίες -ορέξεις φαγητού , έρωτα , Αγάπη , Γάμος  , Δηνιουργία και  ...τελειώνουμε  με  την ανάγκη  της  συντροφικότητας και  της  αποφυγής  της μοναξιάς !
~ Γίνεσαι ποιητής που εκφράζεσαι με τη δύναμη των εικόνων πίσω από τις λέξεις .-
~ Πετάς  στα σύννεφα του έρωτα ξεφεύγοντας από την πραγματικότητα της ζωής .
~  Είναι μιά  εικόνα  πραγματική , βγαλμένη πίσω από την εικόνα και μέσα από έναν γιαλιστερό , αστραφτερό και  καθαρό καθρέφτη .-
Στην ακτη Κωνσταντίνου -Ελένης στην Βάρνα

 Πλαταμώνας Καλλιπεύκη 2013 : http://youtu.be/AmAUnBty984 ,

  ΤΕΜΠΗ από  Κατερίνη 2013 : http://youtu.be/fDh9CQCU798 ,
 
  Κοιλάδα Τεμπών 2013: http://youtu.be/M_AZR0tVNmo ,
 
*** Φρικτή η καθημερινότητα στην περιοχή των Ακοβίτικων          
           Απογοητευμένοι και αγανακτισμένοι από όσα βιώνουν, κυρίως τις τελευταίες ημέρες, είναι οι κάτοικοι του Ασπροχώματος, του Μπουρνιά και των Ακοβίτικων, αφού υποχρεώνονται να συμβιώσουν με την ανυπόφορη δυσοσμία της λυματολάσπης από το βιολογικό καθαρισμό.
Ακόμη και ο καιρός δεν είναι σύμμαχός τους, καθώς, όταν φυσά βοριάς, βασανίζονται όσοι κατοικούν νοτιότερα του βιολογικού, ενώ, όταν φυσά νοτιάς, όσοι κατοικούν βορειότερα.
Οι κάτοικοι είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν ακόμη και δυναμικά και για το λόγο αυτό ζήτησαν χθες από τη Διεύθυνση Υγιεινής να διενεργήσει αυτοψία στην περιοχή, όπως κι έγινε.
Ο κάτοικος της περιοχής Θαν. Φραγκισκάκης, θυμήθηκε ότι μόλις πριν από μερικά χρόνια, κάθε Ιούνιο και Ιούλιο, εκδηλώνονταν φωτιές, χωρίς όμως να υπάρξει άλλη εξέλιξη. Μετά, άνοιξαν λακκούβες και τα τοποθετούσαν εκεί.
Κατέθεσε και μια άλλη άποψη, σύμφωνα με την οποία στην περιοχή της Μπιρμπίτας υπάρχουν περί τα 80 στρέμματα δημόσιας έκτασης, όπου θα μπορούσε να κατασκευαστεί ο βιολογικός καθαρισμός. Θα ήταν δε, ακόμη μεγαλύτερη η ευκολία κατασκευής με την ύπαρξη του χειμάρρου της Λιγδούς, όπου θα μπορούσε να λειτουργήσει και τριτοβάθμιος βιολογικός καθαρισμός και να χύνονται τα λιγοστά πια επεξεργασμένα υγρά στο χείμαρρο.
Ο κ. Φραγκισκάκης υποστήριξε, επίσης, ότι «ο βιολογικός καθαρισμός κρύφτηκε πίσω από τα σκουπίδια και λειτουργούσε ανεξέλεγκτα. Φαίνεται ότι ήταν ένα ψεύτικο έργο, μόνο για το άδειασμα των βυτίων, ασχέτως αν στην πορεία κατασκευάστηκαν και επιπλέον αγωγοί.
Πέραν αυτών, δεν υπάρχει ούτε άδεια κατασκευής ούτε περιβαλλοντική άδεια κι ας με βγάλουν ψεύτη», ενώ σημείωσε: «Οι Καλαματιανοί δε γνωρίζουν πως σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης στήθηκε μια βόμβα.
Είμαστε με τα μάτια καρφωμένα στο ρολόι. Όταν πάει 10.30, τρέχουμε να κλειστούμε μέσα στα σπίτια μας».
  Δύσκολη κατάσταση
«Είναι πολύ δύσκολη κατάσταση αυτή που ζούμε», σημείωσε από την πλευρά της η κα Αγγελική Βεργινάδη, η οποία ανέφερε: «Με τη ΜΟΛΑΚ η κατάσταση ήταν πιο εφιαλτική, αφού έκαιγαν σκουπίδια και λυματολάσπη μαζί. Ζούσαμε καθημερινά τον εφιάλτη, κλεισμένοι σαν τα ποντίκια στα σπίτια μας από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο, με τα παιδιά μας να έχουν αναπνευστικά προβλήματα».
Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, παρατηρείται μεγάλη αύξηση σε σοβαρές ασθένειες, για τις οποίες υπάρχει η υπόνοια ότι οφείλονται στη λειτουργία της ΜΟΛΑΚ και του βιολογικού καθαρισμού.
«Δεν υπάρχει ημέρα που να μην ευωδιάζουμε», είπε ειρωνικά και στη συνέχεια παρατήρησε πως τα στραγγίσματα καταλήγουν στον υδροφόρο ορίζοντα από τον οποίο υδρεύεται όλη η περιοχή, που παράγει σημαντικές ποσότητες αγροτικών προϊόντων.
Κατά την ίδια, η περιοχή είναι υποβαθμισμένη και πρόσθεσε: «Με το κλείσιμο της ΜΟΛΑΚ  σωθήκαμε. Όμως, ο βιολογικός καθαρισμός δημιουργεί σοβαρά προβλήματα και στη θάλασσα, αφού, σύμφωνα με τους ψαράδες, δεν υπάρχει γόνος. Ο βιολογικός δε λειτουργεί όπως πρέπει».
  Μετατροπή σε βιομηχανική
Ο γενικός γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ποσειδών», Νικ. Χριστόπουλος, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως κάποιοι θέλουν να μετατραπεί η περιοχή σε βιομηχανική, προκειμένου να ωφεληθούν οι λίγοι, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως αυτό φαίνεται και από το ΓΠΣ.
Πρόσθεσε ότι εδώ και ένα χρόνο ο δήμαρχος δε θέλει να συναντηθεί με τους κατοίκους, ενώ οι αντιδήμαρχοι τους ειρωνεύονται. Μίλησε, επίσης, και για τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, Ανδ. Καραγιάννη, ο οποίος τους είπε πως δεν πρόκειται για επέκταση αλλά για αναβάθμιση του βιολογικού καθαρισμού, χωρίς να αληθεύουν τα λεγόμενά του, επειδή η μονάδα επεκτείνεται για συνδέσεις και με άλλες περιοχές.
Τέλος, χαρακτήρισε παράτυπη τη σύνδεση που υπάρχει με το Δήμο Μεσσήνης και υπογράφηκε μεταξύ των Παν. Κουμάντου και Π. Πτωχού.
  «Γιατί έτρεχαν αν όλα είναι νόμιμα;»
«Αν δεν υπάρχει πρόβλημα και είναι όλα νόμιμα, γιατί χθες (προχθές), μόλις σπεύσαμε στο χώρο (του βιολογικού) να δούμε τι συμβαίνει, έτρεχαν όλοι και κλείδωσαν τις πόρτες;», αναρωτήθηκε ο κάτοικος και επιχειρηματίας Νικ. Δρούγας, σημειώνοντας πως η περιοχή, αν και είναι εμφανώς υποβαθμισμένη, πληρώνει τα ίδια τέλη με την οδό Αριστομένους.
Ακολούθησε «ξενάγηση» των εκπροσώπων των Μέσων Ενημέρωσης σε χώρο δίπλα στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, όπου είχε εναποτεθεί από προχθές λυματολάσπη. Η κατάσταση ήταν το λιγότερο εφιαλτική και αν αυτό που ζήσαμε εμείς χθες ήταν μόνο για λίγα λεπτά της ώρας, τότε γίνεται αντιληπτό ποιες συνθήκες επικρατούν στην καθημερινότητά τους.
Του Χάρη Χαραλαμπόπουλου

*** «Λευκή Νύχτα» χθες στην Καλαμάτα και δεν έπεφτε καρφίτσα (Φωτογραφίες και βίντεο)
    Video:

Γιορτή με την Καλαμάτα στο επίκεντρο ήταν η «Λευκή Νύχτα» που διοργάνωσε χθες ο Δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Ενώσεων και Σωματείων και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Δήμου Καλαμάτας.
Η εκδήλωση έδωσε την ευκαιρία στην Καλαμάτα να αναδείξει την ομορφιά της τη νύχτα, να προσελκύσει επισκέπτες, να παράσχει τη δυνατότητα στο κοινό για αγορές σε συμφέρουσες τιμές με τη λήξη της περιόδου των εκπτώσεων, αλλά και το έναυσμα για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
Κάτοικοι και επισκέπτες της Καλαμάτας και της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζοδρόμους, συνδυάζοντας αγορές με διασκέδαση, αφού σε διάφορα σημεία της πόλης είχαν στηθεί μουσικές σκηνές, ενώ πολλοί καταστηματάρχες ανά γειτονιά διοργάνωσαν τις δικές τους εκδηλώσεις, ορισμένες από τις οποίες είχαν ιδιαίτερο θεματικό περιεχόμενο.
Η «Λευκή Νύχτα» ξεκίνησε στις 8.00 το βράδυ και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Κατά τη διάρκειά της είχαν γίνει ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και ρυθμίσεις στάθμευσης από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ βρισκόταν επί ποδός όλος ο μηχανισμός του Δήμου, έτοιμος να παρέμβει σε οτιδήποτε χρειαζόταν.
  
  
  
  
 
  
  
  
    
     
 
 
  
  
 
  
  Η διοργάνωση κίνησε το ενδιαφέρον αρκετών Μέσων Ενημέρωσης, με αποτέλεσμα να προβληθεί η Καλαμάτα και η περιοχή, αφού, όπως έχει ανακοινωθεί από πλευράς Δήμου, ο δήμαρχος έδωσε πολλές συνεντεύξεις, με την πλέον πρόσφατη στο «Mega».
Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων έδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική, περιδιαβαίνοντας όλο το κέντρο και παίζοντας μουσική.
 
*** Ντίνα Νικολάκου: Δε θα μας πνίξουν στη μιζέρια τους για τα σκουπίδια
Στο ΣΥΡΙΖΑ απαντά η θεματική αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου, αναφορικά με το διεθνές διαγωνισμό για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου: «Μήνες μετά τη διακήρυξη του διεθνούς διαγωνισμού για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ βάζουν τα δυνατά τους να ανακαλύψουν “ανησυχητικές εξελίξεις”. Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ “κραυγάζουν” για δήθεν συνέργεια σε ένα διεθνή διαγωνισμό με ΣΔΙΤ, στον οποίο τηρήθηκε απολύτως η διαφάνεια και εφαρμόστηκαν απαρέγκλιτα οι οδηγίες της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Ούτε ένας ψίθυρός τους, όμως, για την παρανομία και τη μέχρι σήμερα κατασπατάληση των ανταποδοτικών τελών, που πληρώνουν οι πολίτες, αλλά και τα περιβαλλοντικά εγκλήματα. Δε θα μας πνίξουν στη μιζέρια τους. Προχωράμε μαζί με όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου στη Νέα Πελοπόννησο, την Περιφέρεια πρότυπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης». - Πηγή  ενημέρωσης Εφημερίδ "Θάρρος" Καλαμάτας ...   2013 .- sns Arfara  Stamos01 .-


*** Αδελφοποίηση των Δήμων Μεσσήνης και Messina Ιταλίας         
            Με μεγάλο ενθουσιασμό ο Δήμος Messina Ιταλίας απάντησε στην πρόταση αδελφοποίησης του Δήμου Μεσσήνης, προκειμένου να επανασυνδεθούν οι δύο Δήμοι που τους συνδέει μια ιστορία αιώνων, από τότε που οι κάτοικοι της Αρχαίας Μεσσήνης αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν και μετά από πολλές περιπέτειες εγκαταστάθηκαν στη Messina της Σικελίας, από όπου προέκυψε και το όνομα της πόλης.
Με την αδελφοποίηση των δύο πόλεων θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή οι πληθυσμοί τους, να βρουν κοινούς προγόνους, να ανακαλύψουν κοινά ήθη, έθιμα και παραδόσεις που κατάφεραν να διατηρηθούν στο πέρασμα των αιώνων. Όλα αυτά μπορούν να επιτευχθούν μέσα από κοινές δράσεις που θα ενισχύουν την πολιτιστική, κοινωνική, οικονομική συνεργασία των πόλεων και των κατοίκων και θα συμβάλλουν στην εμπέδωση των άρρηκτων δεσμών, σύμφωνα με όσα σχολίασε , κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στ. Αναστασόπουλος.
Ο Δήμος Μεσσήνης σχεδιάζει τα επόμενα βήματα ολοκλήρωσης της αδελφοποίησης με την υπογραφή μνημονίου από τις δύο πλευρές, ενώ ετοιμάζει φάκελο για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση που θα καλύψει τις ανάγκες του προγράμματος.
Στη θερμή του απάντηση ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πολιτιστικής Ταυτότητας, Dott. Sergio Todesco, αναφέρει πως «ο Δήμος της Messina τιμάται από την πρότασή σας και με μεγάλο ενθουσιασμό αποδέχεται το αίτημα για αδελφοποίηση μεταξύ των δύο Δήμων μας.
Προσβλέπουμε στην περαιτέρω επικοινωνία, με στόχο τον καθορισμό του χρονοδιαγράμματος και τον τρόπο με τον οποίο θα προωθήσουμε τις διαδικασίες για την τελετή έναρξης».
 
***Αρχίζουν να λειτουργούν τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία Καλαμάτας και Πύλου            
             Ξεκινά τη λειτουργία του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, μετά την υπογραφή, χθες, της σχετικής διαπιστωτικής πράξης από το γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μαν. Αγγελάκα.
Με αυτήν διαπιστώνεται η έναρξη λειτουργίας του συγκεκριμένου Νομικού Προσώπου και εγκρίνεται η έκθεση απογραφής του Λιμενικού Ταμείου Μεσσηνίας, καθώς και το σχετικό πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής από τις 25 Απριλίου 2013.
Προ ημερών, είχε δημοσιευθεί σε ΦΕΚ Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με την κατανομή τακτικού προσωπικού στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας.
Σε δηλώσεις του, σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου Καλαμάτας, ο κ. Νίκας εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον κ. Αγγελάκα για τις ποικίλες και επί σειρά μηνών παρεμβάσεις του. Το εν λόγω Νομικό Πρόσωπο θα αποτελέσει σημαντικό εργαλείο αναπτυξιακής πολιτικής, καθώς θα δώσει στο Δήμο Καλαμάτας τη δυνατότητα παρεμβάσεων σε ό,τι αφορά στο θαλάσσιο μέτωπο, τις θαλάσσιες συγκοινωνίες, τον τουρισμό και, ιδιαιτέρως, την κρουαζιέρα.
Η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα.
Εξάλλου, με άλλη διαπιστωτική του πράξη ο κ. Αγγελάκας υπέγραψε την έναρξη λειτουργίας και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύλου. 

***  Συναυλία Χαρούλας Αλεξίου στην Αρχαία Μεσσήνη  
  Στη ΛΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων βρίσκεται το αίτημα του Δήμου Μεσσήνης, με θετική εισήγηση από το ΚΑΣ, για τη διοργάνωση μουσικής παράστασης με τη Χαρούλα Αλεξίου, στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης θα είναι ο Δήμος Μεσσήνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, που συνεργάζονται αρμονικά για την οργάνωση μιας δωρεάν για το κοινό εκδήλωσης, που σηματοδοτεί το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιόδου. - 

 *** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :
ΧΘΕΣ: Σάββατο 31-08-2013
***  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ  1-1 .-^
Αήττητη η Βέροια και μέσα στη Λεωφόρο, νίκη της Καλλονής
Παράπονα για τη διαιτησία του Χρήστου Μήτσια ,... στο ματς με την Βέροια από τον Παναθηναϊκό...
***  ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  0-0 .-^
***  ΑΕΛ  ΚΑΛΟΝΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0 .-^
ΣΗΜΕΡΑ:
 Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013
Αστέρας Τρίπολης - Απόλλων Σμύρνης   2-0  , (0-0) .-
Τα  γκόλ : 51΄  Δεληζήση , 89΄Μπαράλες ,
Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης (Τσιώλης): Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Ζαραδούκας, Γκοϊάν, Κοντοές, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Ντε Μπλάσις, Ναβάρο, Μπακασέτας(Καράσκο) , Μπαράλες
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι: Μπαντής, Γκρατσίνι, Πιπίνη, Σέτι, Καράσκο, Μουνάφο, Κάφα
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης (Βοσνιάδης): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Παπαζαχαρίας, Δεληζήσης, Άλβαρεζ, Κόρμπος, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης(Μίνγκας), Γκουέλα, Καμαρά(Έγκον).
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι: Γουμάγιας, Μίνγκας, Τσεμπερίδης, Βέρτζος, Διαμαντής, Έγκον, Μπλάζεκ

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος      4-1   , (1-0) .-
Τα  γκόλ : 30΄ Δημ.  Σαλπιγκίδης , 54΄ Στόχ , 75΄ Κίτσιου , 81΄ πεν.  Αραβίδης,84΄ πεν. Στόκ ,
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Χακόμπο, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσουράνης, Κίτσιου(Κωνσταντινίδης), Κάτσε, Τζιόλης, Στοχ, Λούκας, Αθανασιάδης(Νέτσιντ) , Σαλπιγγίδης(Βούκιτς).
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι: Γλύκος, Κατσικάς, Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Βούκιτς, Ολίσε, Νέτσιντ
Η ενδεκάδα του Πανιώνιου (Νίκος Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρος, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Κούρντι, Μητρόπουλος, Καλτσάς( Λάζνικ), Κολοβός, Μενδρινός, Ντούνης(Σφακιανάκης) , Αραβίδης
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Μαρουκάκης, Λάζνικ, Ριβέρο, Ζαχαράκης, Πάνος, Καμπάνταης
 
Πανθρακικός - Παναιτωλικός    2-1  , (2-1) .-
Τα  γκόλ : 13΄ Τζάνης , 32΄ Θεοδορίδης , 45΄+ 3΄Ιγκόρ ,
Η ενδεκάδα του Πανθρακικού (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος(Σέρεμετ) , Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες, Τζάνης(Νέτσιντ) , Ιγκόρ
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι: Σέρεμετ, Πόποβιτς, Ζεκίνια, Καθάριος, Χρήστου, Κατσικοκέρης, Τριανταφύλλου

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν, Ζούνιορ, Ιωάννου( Σφακιανάκης) , Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς
Ενώ στο πάγκο βρίσκονται οι: Πασάς, Μύγας, Γοδόι, Τακίδης, Καλογέρης, Δάρλας, Σφακιανάκης
 
Λεβαδειακός - Ολυμπιακός    5-0  ,  (1-0) .-
 Τα  γκόλ : 14΄ πεν. Σαβιόλα , 70΄ ,89΄, 91΄ Μήτρογλου ,85΄Βάϊς ,
  
Η ενδεκάδα του Λεβαδειακού (Λεμονής) Πρζιρόβσκι, Μουλόπουλο, Νικολακάκη, Γεωργίου, Μαρτίνεθ, Μαχαίρας, Λαμπρόπουλο (Πετράτσι) , Μάρτινς, Ορτέγκα(Γιάντσης), Βασιλείου, Κονέ .
Στο πάγκο βρίσκονται οι: Στρατηλάτης, Σανγκινέτι, Πετράτσι, Γιάντσης, Μάγκας, Σκέμπης, Μπούστο  .
Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού(Μίτσελ): Ρομπέρο, Σαλίνο, Μπονγκ, Μανωλά, Σιόβα, Μανιάτη, Σάμαρη, Κάμπελ(Βάις ), Φουστέρ, Ολαϊτάν(Μήτρογλου), Σαβιόλα ( Ιμπαγάσα) .
Στο πάγκο βρίσκονται οι: Μέγερι, Ιμπαγάσα, Μήτρογλου, Μασάντο, Φετφατζίδης, Μεντζανί, Βάις  .

 
Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ατρόμητος  - Άρης Θεσσαλονίκης 19:15

ΟΦΗ - Πλατανιάς 21:30
  
*** ΑΠΟ ΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ του  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  2013 :
 Σόφια  Βουλγαρίας
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-
ΑΡΜΕΝΕΙΟ  ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ  ΑΡΦΑΡΩΝ
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/08/22-28-2013-29-2013.html , Εκδρομή  Βουλγαρία -  Ρουμανία 22-28  Αυγούστου  2013  Πέμπτη  29  Αυγούστου  2013 ,  Α΄ Μέρος  εκδρομής .-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/08/29-2013.html , Εκδρομή-Διαδρομές Βουλγαρία -Ρουμανία  29  Αυγούστου  2013 :
Β΄ Μέρος  εκδρομής 22-28 Αυγούστου 2013  στην Βουλγαρία  καί  Ρουμανία : Μέσα  από   Φωτογραφίες και  Βίντεο ....   snstam , stamos01  Arfara  Greece  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/08/29-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  29  Αυγούστου  2013.-
    ~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/08/30-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Παρασκευή  30  Αυγούστου  2013.-
~http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/08/31-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσηςΣάββατο  31  Αυγούστου  2013.-
 

~
 ~  ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :

Βουκουρέστι  Ρουμανίας
*** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-
~ http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/09/01-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  01  Σεπτεμβρίου  2013.-
~
~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
 Χρυσή Άμμος  Βουλγαρία
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2607   video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =       1115   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =            1115   video.-
                                                           Σύνολο  :  4832     βίντεο ανηρτημένα .- 
~ Από   Εκδρομή – διαδρομές …. Βουλγαρία  - Ρουμανία  από 22 έως  28  Αυγούστου  2013 :
1.  ΚΡΕΣΝΑ Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/xalGz6XiGWQ  ,
2. sandaski διασκέδαση 2013    02: http://youtu.be/fHYuQrl68xw ,
3. ΣΑΝΤΑΣΚΙ ξενοδοχείο διασκέδαση   2013: http://youtu.be/UHXs6QgZ-Ns  ,
4. ΣΑΝΤΑΣΚΙ Βουλγαρίας 2013 είσοδος: http://youtu.be/pfts_FgQuzs ,
5. Στενά Κρέσνα Βουλγαρία  τέμπη  2013: http://youtu.be/ly9yklXEsNg  ,
6. Hotel Sneti Nikola SANDASKI 2013    01: http://youtu.be/uSJYS9uYoV4 ,
7. Διασκέδαση ξενοδοχείο Σαντάσκι 2013: http://youtu.be/m3RyNnBmEb4 ,
8. Ξενοδοχείο Σαντάσκι Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/MFx6Ee4e53U ,
9. Διασκέδαση στην Βουλγαρίας Σαντάσκι 2013: http://youtu.be/XHC8bidi0bw ,
10.  Ξενοδοχείο Α   Νικόλας Σαντάσκι 2013: http://youtu.be/Vx46zb8ituE ,
11. Χορός  τραγούδι  Σαντάσκι  2013: http://youtu.be/w-dUbl5E18g ,
12. Διασκέδαση  στη  Βουλγαρία  2013: http://youtu.be/6AXYRQ2a0Qs , 
13. Βελικοτένοβα  Βουλγαρίας  ανέκδοτο   2013: http://youtu.be/Jldog0ScwLE ,
14. ΑΡΜΠΑΝΑΣΙ  Βουλγαρίας  2013: http://youtu.be/QJwsZziCSCU ,
15. ΒΕΛΙΚΟ ΤΥΡΝΟΒΟ  Βουλγαρίας  2013: http://youtu.be/OjAcsEsCFBc ,
16. Βελίκο  Τύρνοβο  Βουλγαρίας φεύγοντας  αφήγηση  2013: http://youtu.be/e1qcbHdhJlM ,
17. Veliko Ternovo Bulgaria 2013: http://youtu.be/mi9AO1y2S3Q ,
18. ΒΕΛΙΚΟ ΤΕΡΝΟΒΟ πόλη Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/NZGxyTftWNM  ,
19.Βελίκο Τέρνοβο Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/Ss_J0Br5vkM  ,
20. Σεμπρίεβο Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/Q68KQQu0ovQ  ,
21. Κίτσεβο Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/M9KwfJrL6yQ , 
 22. ΣΟΦΙΑ Βουλγαρία   βροχή 27  08  2013: http://youtu.be/Cvnj255yinY ,
23. Σόφια Βουλγαρία 2013: http://youtu.be/dyGENRmbXMc ,
25. Σόφια    Κούλα σύνορα 2013: http://youtu.be/RUVsbJi-UqM  , 
26. 24. Σόφια διασκέδαση πούλμαν 2013: http://youtu.be/SoWsCDWzPWg ,
27. Ντούπνιτσα Πιπέροβο Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/YbgoDc69eNc ,
28. ΝΤΟΥΠΝΙΤΣΑ Κιουνστεντίλ Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/ndOkGm-dhY8 ,
29. Μουτσάλεβο Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/Ve19r6G_rh8 ,
 30. Στρυμόνας ποταμός 2013: http://youtu.be/LGSNxNLw-pE ,
31 , Έκθεση  εντυπώσεων εκδρομής 2013¨: http://youtu.be/WFi3A7b37BA ,
32 . ΣΕΡΡΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2013: http://youtu.be/Ql48PJIjEeM ,
33 . Θεσσαλονίκη  2013: http://youtu.be/E70HaNSfz1M ,
34.  Σαντάνκι  ερωτήσεις  ανέκδοτο  2013  : http://youtu.be/t5B64AvtZwM ,
 35. Κούλα  σύνορα Βούλγαρο ελληνικά  2013: http://youtu.be/XXQYXgI9WqM  , 
  36. Άνω   Πετρίτση  Βουλγαρίας  2013: http://youtu.be/OC9hYKLBr2c  ,
  37. ΒΑΡΝΑ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟΝ 2013: http://youtu.be/1wOpkJE5pSg , 
 38.  Βάρνα  Δελφινάριον  παρουσίάσεις  2013: http://youtu.be/l_5HBvIWv9Y ,
  39. Δελφινάριον  Βάρνα  Βουλγαρίας  παράσταση  2013: http://youtu.be/rH-eBuZDqSI  ,
 40.  Δελφινάριο  Βάρνας  2013: http://youtu.be/eNqNTDGAtNg  ,
  41. ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ παράσταση Βάρνα 2013: http://youtu.be/Mtcr5Qdi6KI  ,
  42. Δελφινάριο πρόγραμμα Βάρνα 2013: http://youtu.be/A-6c5QRwqD4   ,
  43. Δελφινάριο τα δελφίνια χαιρετούν 2013: http://youtu.be/vH_ULuIzpbY   ,
44.ΒΕΛΙΚΟ ΤΕΡΝΟΒΟ  2013 : http://youtu.be/DxgJB7tJF94 ,
45. Ζέλιζαρτς Βουλγαρίας 2013: http://youtu.be/87sEw0GgV_E   ,
46. Διασκέδαση  στη  Βουλγαρία  2013  : http://youtu.be/pZFZ2vCWyws  ,
47. Μονή  Πέτρου Παύλου  2013  Βουλγαρία: http://youtu.be/KUiqrst6al4    ,
48. Μοναστήρι Απόστολου Πέτρου Παύλου Βουλγαρία 2013: http://youtu.be/AHLrVhWjewE   ,
49. ΜΟΝΗ Πέτρου και Παύλου Βέλικο Τέρνοβο: http://youtu.be/vjGrdNaM4xU  ,
50.Εκκλησία Πέτρου Παύλου εντός: http://youtu.be/RimJJoBWcr0    ,
51. Βουλγαρίας  ΜΟΛ πολυκατάστημα  2013 Varna : http://youtu.be/oqYVfiX4Nxc  ,
52. ΒΑΡΝΑ Βουλγαρίας  2013:  http://youtu.be/WZlaO9ChgAs ,
53. Βάρνα Βουλγαρίας  2013: http://youtu.be/vUT0xpi-acI ,
54. ΒΆΡΝΑ  ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ  2013: http://youtu.be/SzGqGRi_jXg ,
55. ΒΑΡΝΑ  από γέφυρα  2013: http://youtu.be/FGowHDb42kE  ,
56  Χρυσή Άμμος  Βάρνας: http://youtu.be/ecuip_59-no ,
Στην  
Προτομή-αγαλμα στο Βουκουρέστι Ρουμανίας
του Έλληνα γιατρού-στρατωτικού
ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΑΒΙΛΑ  2013

 57.-  Βάρνα Βουλγαρίας είσοδος 2013: http://youtu.be/V8klYsYW6Ms ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου